مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: قیمت پهنای باند در ایران کف قیمت است و برای اثبات این حرف می‌توان سفری به مالزی یا ترکیه داشت تا متوجه اختلاف قیمت‌ها شد.

 به گزارش مشرق، محمود خسروی مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در ارتباط با دغدغه کاربران اینترنت مبنی بر گران بودن نرخ و حذف اینترنت شبانه رایگان از دستور کار شرکت‌های ISP که سر از شبکه‌های اجتماعی وزیر ارتباطات نیز درآورده است، اظهار کرد: ما در این چند ساله هزینه‌های پهنای باند را طی چند مرحله کاهش داده‌ایم و هیچ افزایش نرخی نداده‌ایم؛ دو مرتبه قیمت‌ پهنای باند را با تخفیف 20 درصدی و یک بار هم با تخفیف 35 درصد به شرکت‌های توزیع کننده و خدمات اینترنتی فروختیم.

وی عنوان کرد: حذف اینترنت شبانه رایگان نیز به ما مربوط نمی‌شود زیرا در اختیار شرکت‌های اینترنتی است و آنها می‌توانند طرح‌های تشویقی خود را تعریف کنند.

او گفت:  براساس گزارش سازمان تنظیم مقررات که ثابت می‌کند شرکت‌های اینترنتی خدمات خود را به کاربر نهایی با تخفیف ارائه داده‌اند، پهنای باند را به آن شرکت‌ها با تخفیف واگذار می‌کنیم بنابراین پهنای باندی که از لب مرز خریداری و در شبکه ما توزیع می‌شود هیچگونه افزایش نرخی نداشته است.

معاون وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه قیمت پهنای باند در ایران کف قیمت است، عنوان کرد: کافی است برای اثبات این مدعا سفری به مالزی یا ترکیه داشته باشید تا متوجه شوید که نرخ پهنای باند ما حداقل است؛ واقعا معتقدم نرخ پهنای باند در کشور ما بسیار ارزان‌تر از دیگر کشورهاست.

وی ابراز کرد: بیشترین موضوع مورد نظر مشترکان اینترنت، کیفیت است و بر این اساس کارگروهی در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شکل گرفته تا شبکه توزیع و انتقال کشور به جایی رسید که کمترین تأخیرات و تداخلات را داشته باشد.

خسروی در ارتباط با اینکه پس چرا عده‌ای معتقدند نرخ پهنای باندی که از لب مرز توسط زیرساخت تهیه می‌شود بسیار ارزان بوده و اگر شرکت‌های بخش خصوصی در این زمینه فعال شوند، می‌توانند اینترنت را با نرخ کمتری نسبت به این شرکت دولتی وارد کنند؟، گفت: پهنای باند اگر قرار باشد به کشور وارد شود و مورد پالایش و مدیریت‌های لازم قرار گیرد، قیمتش همین خواهد بود.

وی افزود: اکنون شبکه‌ای با وسعت 58 هزار کیلومتر فیبرنوری، شبکه انتقالی به وسعت 2.5 میلیون E1 و شبکه آی‌پی 4 ترا بیتی داریم که پهنای باند باید در آن برای توزیع راحت بین توزیع‌کنندگان قرار گیرد. افرادی که می‌گویند قیمت پهنای باند توسط زیرساخت چندین برابر فروخته می‌شود، این موضوعات را نمی‌بینند زیرا فقط به قیمت لب مرز توجه می‌کنند.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه ما شرکت دولتی هستیم و دنبال سود نمی‌گردیم، گفت: پهنای باند را با حداقل قیمت تمام شده به اپراتورها تحویل می‌دهیم؛ بهتر است به جای اظهار نظرات در تضاد با واقعیت، نگاهی به شبکه‌ چند هزار میلیارد تومانی که باید تأمین شود، بیندازیم.

وی در پاسخ به این سوال که سهم شرکت ارتباطات زیرساخت از قیمت پهنای باند نهایی برای مشترکان چه میزان است؟، گفت: چیزی بین 20 تا 25 درصد هزینه پهنای باند یا همان نرخ اینترنت شامل حال زیرساخت می‌شود و مابقی دست ما نیست.

او افزود: البته این موضوع نیز در رنج‌های مختلف، متفاوت است به عنوان مثال ممکن است برخی اوقات پهنای باند یک گیگ یا 128 کیلو بیتی یا یک لینک E1 به کاربر نهایی تحویل شود که هزینه‌های سر بار متفاوتی دارد و میزان سهم ما نیز از قیمت نهایی متفاوت خواهد شد.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • آرش آذر ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    0 0
    جناب معاون چرا حالا به ترکیه و مالزی سفر کنیم نمیشه به ژاپن و آمریکا و کانادا و نروژ بریم ببینیم قیمت اینتر نت اونجا چنده . ثانیا اگه حرف شما درست باشه که نیست کف قیمت اینترنت در ایران به سقف سرعت اون حساب بی حساب میشه |!!!!!!!!!!!
  • ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    0 0
    همین طور کف سرعت و کیفیت
  • مجید ۱۱:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    0 0
    کف قیمیت خخخ فامیلای ما تو فنلاند وقتی گفتن ما تو ایران اینترنت 128 داریم میخندیدن چون اینترنت کف واسه اونا 10 مگه وماکس 350 مگ بر ثانیه حالا برو ترکیه و مالزی ببین اینترنت او چنده همین همین ترکیه من رفتم اینترنت 40 مگ بر ثانیه از 128 کیلوبایت بر ثانیه ما ارزونتره . هر STM 9 میلیون تومن میخرید بعد 233 میلیون به ISP نگون بخت میفروشید همینه دلیلشه سر خودمونم کلاه میزاریم اونم در حد 26 برابر !
  • پسر ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    0 0
    کف قیمت با سرعت لاک پشتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا منت میذاره آقا کشور دست کیا افتاده
  • فرهاد ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    0 0
    ایشون کاملا درست میگن ... کف قیمت در کف ایران ( با توجه به کف سرعت و کف کیفیت ) اما خارج از ایران و نسبت به سایر کشورها میشه سقف قیمت ...! بازی با کلمۀ برخی از دوستان بسیار حرفه ای است ...!
  • ۱۴:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    0 0
    معاون محترم وزیر عزیز کمی در عرایضتان دقت کنید شما مردم رو چی فرض کردید!!! این مطالب رو با چه سندی بیان میکنید . لطفا به این سند توجه کنید سایت نت ایندکس - معروف‌ترین مرجع ارائه آمار از سرعت و قیمت اینترنت در جهان براساس اطلاعات دریافتی از یک ‌میلیون‌و ٥٢٩هزارو ٤٥٧‌ آی‌پی یکت به دست آمده که از ۲۳ مارس ۲۰۱۵ تا ۲۱ آوریل ۲۰۱۵ از کاربران ایرانی اعلام کرده: رتبه ۱۴۷ ایران در سرعت دانلود باندپهن؛ پایین‌تر از عراق و بوتان مراکش، جزایر ویرجینیا رتبه ۱۲۸ ایران در سرعت آپلود باندپهن؛ پایین تر از هندوراس و اکوادور رتبه ۱۹۸ ایران در دانلود اینترنت موبایل؛ پایین تر از بوسنی و فلسطین رتبه ۹۶ ایران در آپلود اینترنت موبایل؛ در رده بندی قیمت اینترنت ایران در این رتبه‌بندی در جایگاه ۴۶ قرار داشته و تنها ۱۶ پله با انتهای رتبه‌بندی فاصله دارد؛ ایتالیا، عربستان، اسپانیا و نیوزیلند و نیجریه و مراکش بالاتر از ایران هستند در ابتدای رتبه‌بندی بلغارستان با قیمت اینترنت ٠,٤٣ دلار بر مگابیت بر ثانیه لقب ارزان‌ترین اینترنت در دنیا را به خود گرفته است. پس از بلغارستان، روسیه، اوکراین، رومانی، اسرائیل و مجارستان قرار دارند.
  • ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    0 0
    اقای وزیر یک زحمت بکشند: با مسافرتز به دیگر کشورها داشته باشند... یا با همین اینترنت پرسرعت و کف قیمت کشور عزیزمان جدول رتبه بندی سرعت و قیمت اینترنت دنیارو مطالعه بفرمایند، لزومی هم نداره نیم نگاهی به سطح درامدهای کشورها بیاندازند..
  • ایرانی ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
    0 0
    نظرات بقیه دوستان کاملا صحیحه حالا منظور از این حرف چیه؟؟؟ یعنی میخواین اینم گرون کنین تا یه وقت از ترکیه و مالزی عقب نیافتین؟
  • ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
    0 0
    اینترنت در ایران کف سرعت را دارد
  • ۱۸:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
    0 0
    منظورش از کف قیمت چیه دقیقا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس