کد خبر 429103
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸

تغذیه در دهه اول ماه رمضان به علت اینکه هنوز بدن به تغییرات و شرایط عمومی عادت نکرده بسیار دارای اهمیت است.

 به گزارش مشرق، پیام فرحبخش متخصص تغذیه، بیان کرد: تغذیه در دهه‌ ی اول ماه رمضان به علت اینکه هنوز بدن به تغییرات و شرایط عمومی عادت نکرده بسیار اهمیت دارد.

وی افزود: توصیه می‌کنیم در دهه‌ی اول به هیچ عنوان وعده سحری حذف نشود زیرا ممکن است چون ساعت خواب و بیداری تنظیم نشده افراد اشتهایی به خوردن سحری نداشته باشند، پس بهتر است یک ساعت قبل از سحر بیدار شوند تا میزان خواب‌آلودگی کمتر شود.

فرهبخش گفت: بهتر است سحری را با مایعات گرم شروع کنند مثل سوپ و بعد از آن غذای اصلی را استفاده کنند حتی اگر اشتهایی به خوردن غذا نداشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: در دهه اول تاکید بسیار می‌شود که حتما از سبزیجات و آن به مقدار فراوان مصرف کنند زیرا این کار باعث می‌شود که احساس تشنگی کمتر به سراغ روزه داران بیاید.
منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس