وی ادامه داد: از سوی دیگر متن این قطعنامه با مذاکرات و گفتوگو با تیم دیپلماسی ایران تهیه شده و طرف مقابل در چارچوب مذاکراتی که با تیم ایرانی داشتهاند متن پیشنهادی قطعنامه را تهیه کردهاند و تیم دیپلماسی ما در جریان این موضوع بوده که بناست در قطعنامه در حوزه دفاعی و موشکی کشور ما اینگونه احکام وارد شود.
سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام اظهار داشت: این دو موضوع باعث میشود تا ما را در الزامآور نبودن اجرای بخش مربوط به محدودیتهای دفاعی موشکی در قطعنامه 2231 دچار تردید کند و این موضوعات استحکام استدلال مسئولین دستگاه دیپلماسی را ضعیف میکند.
نقوی خاطرنشان کرد: اگر بنا بود تا ما بخش مربوط به اعمال محدودیت در بخشهای موشکی و دفاعی را اجرا نکنیم به هنگام توافق بر سر قطعنامه از سوی تیم مذاکرهکننده کشورمان نباید اجازه میداد که این بند به قطعنامه اضافه شود.
وی افزود: اگر بناست تیم مذاکرهکننده برخوردهایی از قبیل اینکه قطعنامه کاغذ پارهای بیش نیست با موضوع داشته باشد که این همان رفتاری است که خود آنها به آن انتقاد داشتند و اتخاذ چنین موضعی ناقض مواضع قبلی آنهاست و اگر این قطعنامه کاغذ پاره است قطعنامههای قبلی هم کاغذپاره بوده و اگر قطعنامههای قبلی کاغذپاره نبوده این قطعنامه نیز کاغذپاره نیست و از استحکام برخوردار است.
سخنگوی کمیسیون ویژه بررسی برجام در پایان گفت:باید بپذیریم موضوع محدودیت در برنامههای موشکی و دفاعی در قطعنامه 2231 آمده و این قطعنامه برای ما محدودیت ایجاد میکند.