وی افزود: نَه تنها خویشاوندان بلکه حتی دوستان عاملان حملات تروریستی داعش از آلوده شدن دست جوانان خود به خون بی گناهان متعجب می شوند؛ به عنوان مثال پدر یک داعشی که اخیراً پسرعمویش را به قتل رسانده است، می گوید که پسرش رفتار غیرعادی نداشت و اهل سفر نبود و از روستایش در منطقه سبطر در 150 کیلومتری شهر حائل بیرون نمی رفت و همیشه جلوی کامپیوتر می نشست .
این نویسنده سعودی خاطرنشان کرد: داعش برای جذب نیرو از شیوه های سنتی استفاده نمی کند بلکه از اینترنت کمک می گیرد و جوانان خانواده ها را به آرامی و مخفیانه فریب می دهد و با وعده دروغین ورود به بهشت ، آنها را به سوی گمراهی ، تکفیر و جنایت می کشاند و برخی خانواده ها ناگهان متوجه می شوند که فرزندان آنها با اجرای حمله ای تروریستی هم خود و هم دیگران را به قتل رسانده اند.
وی ادامه داد: سرپرست های خانواده ها باید امروز بیش از پیش فرزندان خود را کنترل کنند و با آنها صمیمی تر باشند و نیازهای آنها را تأمین کنند تا جوانان خود را از افتادن در دام گروه های تبهکاری که از اینترنت برای فریب دیگران استفاده می کنند ، حفظ کنند.
این نویسنده سعودی با این حال به دلیل گرایش جوانان عربستانی به گروه های تروریستی، و منشأ پیدایش تکفیر و تروریسم و چگونگی ریشه گرفتن این تفکرات در ذهن جوانان سعودی اشاره ای نکرد.