کد خبر 48219
تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۵

سرتيپ بازنشسته ارتش لبنان کمک‌هاي مالي آمريکا به مصر را دروازه دخالت‌هاي واشنگتن به قاهره خواند و گفت: دولت آمريکا براي روي کار آوردن نيروهاي وابسته به خود در مصر و همچنين با هدف جلوگيري از تهديد امنيت رژيم صهيونيستي، سعي مي‌کند طرف مصري را با مبالغ مالي

به گزارش مشرق، "امين حطيط " سرتيپ بازنشسته ارتش لبنان در گفت‌وگو با فارس با اشاره به مواضع اخير دولت آمريکا در ادامه دادن کمک‌هاي مالي خود به مصر و نيت عربستان سعودي براي اعطاي کمک‌هاي مالي به قاهره گفت: آمريکا نگران مراحل آينده در مصر است بويژه آنکه از افتادن قدرت اتخاذ تصميمات سرنوشت ساز به دست مردم و لغو معاهده کمپ ديويد نگران است. بنابراين در اقداماتي پيش دستانه سعي در جلوگيري از تبلور چنين قدرت مردمي دارد.
اين سرتيپ بازنشسته ارتش لبنان کمک‌هاي مالي آمريکا به مصر را دروازه دخالت‌هاي واشنگتن به قاهره خواند و افزود: دولت آمريکا در راستاي سرکار آوردن نيروهاي خود در مصر و همچنين به منظور جلوگيري از تهديد امنيت رژيم صهيونيستي، سعي مي‌کند طرف مصري را با مبالغ مالي گول بزند و به آنها بگويد که عدم لغو معاهده کمپ ديويد براي اوضاع معيشتي مردم و اقتصاد کشور مفيد است و هر گونه رويارويي با دشمن صهيونيستي اين فرصت‌هاي مالي را از کف آنها خارج مي کند ولي مصري‌ها تجربه‌اي 30 ساله درباره اين موضوع دارند.

وي با اشاره به مواضع متناقض "باراک اوباما" رئيس جمهوري آمريکا در حمايت از تشکيل کشور مستقل فلسطين در مرزهاي 1967 گفت: مواضع واشنگتن در قبال امور مربوط به آرمان فلسطين تحت تاثير دو عامل "مصلحت مطلق رژيم صهيونيستي " و "سرگرم کردن فلسطينيان براي گذر زمان است".

*آمريکا و تامين امنيت رژيم صهيونيستي

وي با بيان اينکه آمريکا به دنبال راضي نگه داشتن رژيم صهيونيستي در دستيابي به هر آنچه دوست دارد و محافظت از زمين‌هاي اشغالي توسط آن رژيم است، افزود: اين سياست همواره از سوي آمريکا پيگيري شده و تغيير رؤساي جمهوري و احزابي که قدرت را در واشنگتن به دست بگيرند؛ هيچ تاثيري در اجراي اين سياست ندارد.
کارشناس امور راهبردي با بيان اينکه غربيها بويژه آمريکا همواره در راستاي سرگرم کردن گروه‌هاي فلسطيني و سرکار گذاشتن آنها فعاليت مي‌کنند؛ افزود: اين اقدام آمريکا براي جلوگيري از هر اقدامي که ممکن است از سوي فلسطينيان صورت بگيرد و مشکلي براي طرح‌هاي آنها در خاورميانه به وجود آورد.
وي دخالت آمريکا در روند آرمان فلسطين را هدر دادن وقت به سود رژيم صهيونيستي خواند و افزود: مواضع اخير اوباما که ابتدا از تشکيل دولت فلسطيني در مرزهاي 1967 تاييد کرده و سپس آنرا نقض کرد؛ نيز در همين راستا قابل تفسير و ارزيابي است تا بدينوسيله فلسطينيان را اصطلاحا بي حس کرده و اين روند را به سود رژيم صهيونيستي به پيش ببرد.
حطيط با بيان اينکه هيچ چيزي جز امنيت رژيم صهيونيستي براي آمريکا مهم نيست، افزود: در حقيقت رژيم صهيونيستي براي آمريکا يکي از ارکان اصلي مسائل برنامه استراتژيک بين‌المللي واشنگتن به شمار مي‌رود. زيرا تل‌آويو به مثابه پايگاه پيش‌ آهنگي براي آمريکاست که توسط آن طرح‌هاي آمريکا بر خاورميانه تحميل مي‌شوند.
وي با اشاره به طرح تشکيل "خاورميانه جديد " در زمان رياست جمهوري جورج بوش، گفت: هدف اصلي از پيگيري چنين طرحي چيزي جز تشکيل خاورميانه‌اي به رهبري صهيونيست‌ها نبود تا طرح‌هاي غربي توسط رژيم صهيونيستي در منطقه ما اجرايي و پيگيري شوند.

* نبود اراده حقيقي براي تشکيل کشور مستقل فلسطيني

حطيط با بيان اينکه فرصتي حقيقي براي تشکيل کشور مستقل فلسطيني در مرزهاي 1967 نمي‌بينم، افزود: آمريکا و رژيم صهيونيستي خواستار عقب نشيني‌هايي از سوي فلسطينيان هستند که در شرايط فعلي هيچ کدام از گروه‌‌هاي فلسطيني نمي‌توانند از حقوق ملت خود عقب نشيني کنند و از طرف ديگر رژيم صهيونيستي نيز تشکيل کشور فلسطيني در مرزهاي 1967 را نمي‌پذيرد و مواضع ددمنشانه دشمن صهيونيستي درباره اين موضوع به روشني بيان شده‌اند.
اين کارشناس مسائل راهبردي با بيان اينکه هيچ روزنه اميدي براي تشکيل کشور مستقل فلسطيني در افق نمي‌بينم، ‌افزود: با توجه به توطئه‌هاي آمريکا و رژيم صهيونيستي در جلوگيري از تشکيل کشور فلسطيني، به نظر مي‌رسد که گروه‌هاي فلسطيني قدرت مانور بسياري دارند و بر آنهاست که در اولين گام برنامه‌ها و توطئه‌هاي واشنگتن و تل‌آويو را درک کنند.

* گزينه‌هاي قدرت فلسطينيان در رويارويي با دشمن صهيونيستي

وي قدرت فلسطينيان را در وحدت و دوري از اختلاف و چند دستگي خواند و افزود: گروه‌هاي فلسطيني براي به دست آوردن حقوق خود بايد ياد بگيرند که با طرف آمريکايي به دور از خواهش و آرزو رفتار کرده و بر خواسته‌هاي ملت خود پافشاري کنند.
حطيط با تاکيد بر لزوم اتخاذ گزينه مقاومت از سوي همه گروه‌هاي فلسطيني براي رويارويي با دشمن صهيونيستي گفت: وحدت و همگرايي همه آحاد فلسطين و چنگ زدن آنها به گزينه مقاومت و همپيماني با کشورهاي محور مقاومت مي‌تواند توطئه‌هاي آمريکا و رژيم صهيونيستي در هدر دادن وقت به زيان فلسطينيان را ناکام بگذارد.
وي اضافه کرد که در صورت تداوم سياست‌هاي فعلي فلسطينان و همگامي با سياست‌هاي واشنگتن نه تنها کشور مستقل‌شان را تشکيل نخواهند داد بلکه فرصت‌هاي فراروي خود را نيز از دست خواهند داد.

* بيداري اسلامي در کشورهاي عربي

وي با بيداري اسلامي خواندن تحولات اخير کشورهاي عربي گفت: در تظاهرات انقلاب‌هاي اخير روح اسلامي حضوري چشمگير داشت ولي چون جريان‌هاي اسلامي همواره در معرض تهديداتي از سوي کشورهاي غربي و دشمنان اسلام قرار دارند سعي کردند که سر دادن شعارهاي اسلامي محض بپرهيزند.
کارشناس مسائل راهبردي با بيان اينکه جريان سياسي اسلامي در تجمعات اخير انقلاب‌هاي اسلامي در کشورهاي عربي، صلاح را آن ديدند که ميزان قدرت خود را آشکار ننمايند، افزود: عدم سر دادن شعارهاي اسلامي در تظاهرات انقلابيون تاکتيکي بود تا اختلالي در روند انقلاب آنها ايجاد نشود ولي روح اسلامي در عمق وجود آحاد مردم حاضر بود.
وي با بيان اينکه بدخواهان انقلاب‌هاي اسلامي به دنبال فرصتي براي ايجاد فتنه و تفرقه در ميان انقلابيون بودند، گفت: در صورت سر دادن شعارهاي اسلامي از سوي برخي جريان‌هاي سياسي، بهانه‌ و فرصت لازم براي کاشتن روح تفرقه و فتنه به دست دشمن داده مي‌شد.

* آينده انقلاب‌هاي اسلامي و رقابت ليبرال‌ها با اسلامگرايان

حطيط شانس ترقي و صعود ليبرال‌ها از پلکان انقلاب‌هاي اسلامي را بسيار ضعيف خواند و افزود: محبوبيت شخصيت‌هاي ليبرال به ميزان زيادي کاهش يافته و در نتيجه رهبران ليبرال نمي توانند سهم قابل ذکري در آينده انقلاب‌هاي اسلامي داشته باشند.
وي با بيان اينکه انقلاب‌هاي اسلامي تا اين لحظه به پيروزي کامل و آرامش کامل نرسيده‌اند؛ افزود: اين انقلاب‌ها در يک مرحله انتقالي تقريبا شش تا 24 ماهه قرار گرفته و با چالش‌هاي نيز روبرو هستند.
سرتيپ بازنشسته ارتش لبنان با بيان اينکه دو جريان اسلامگرايان عربي و استعمارگران همپيمان با آمريکا و غرب بر سر به دست گرفتن زمام امور انقلاب با يگديگر رقابت مي‌کنند، افزود: جريان نخست به سرعت به دنبال ايجاد تغييرات حقيقي است درحالي که گروه همپيمان آمريکا به دنبال سنگ اندازي در روند سياسي انقلاب و به تعويق انداختن انتخابات است.
وي تاکيد کرد که در صورت شتاب در روند سياسي و بستن راه بر روي دخالت‌هاي بيگانه جريان اسلامگرا در انقلاب‌هاي اسلامي پيروز مي‌شود ولي در صورت بروز تاخير مانند تاخيري که در تونس شاهد آن هستيم بايد نگران قدرت گرفتن استعمارگرايان باشيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس