سردار جلالی در این رزمایش ابراز امیدواری کرد: سازمان پدافند غیر عامل کشور شرایط ایمنی و مصونیت بهتری را برای زیرساختهای حوزه رسانه ملی فراهم کند.
وی با قدردانی از عوامل برگزاری این رزمایش، حفظ و ارتقای زیرساختهای فراهم شده در این رزمایش را ضروری خواند و گفت: ارتباطات و پایداری شبکههای ارتباطی رسانه ملی باید آسیبناپذیر باشد و ما امیدواریم این فرایند در حوزه رسانه ملی که نقش بیبدیلی در مدیریت کشور دارد تکمیل و امکانات مورد نیاز آن تأمین شود.
وی بازنگری در سازوکار ارتباطات زمینی رسانه ملی را ضروری دانست و گفت: باید با توجه به شرایط کشور چه در داخل با وجود حوادت طبیعی و چه در منطقه، طرحهای بروزشدهای را تهیه، بررسی و اجرا کنیم.
اخوان بهابادی رئیس ستاد پدافند غیر عامل رسانه ملی نیز در این رزمایش با قدردانی از نهادهایی که در این رزمایش صداوسیما را یاری کردند گفت: در این بازه زمانی کوتاه حدودا دو هفتهای، تلاش بسیاری شده است.
وی با بیان اینکه سناریوی این رزمایش برپایه احتمال نبودن مقر اصلی صداو سیما در جام جم و عدم امکان ارسال هیچ سیگنالی از این سایت نوشته شدگفت: با همکاری بسیار متعهدانه وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات، شرکت مخابرات و سازمان پدافند غیرعامل کشور این رزمایش با آماده سازی 6 مرکز استان در برقراری ارتباطات زمینی و آماده سازی سایت شهرک غزالی در غرب تهران با موفقیت به انجام رسید.
وی با اشاره به شرایط حساس کشور گفت: در چنین شرایطی باید گروهی مستقل، که فارغ از دغدغههای هر روز رسانه هستند، برای رسانه ملی در شرایط بحران کشور طراحی و فکر کنند. وی برگزاری این رزمایش را تلنگری برای آغاز راه تا رسیدن به نقطه مطلوب خواند و از همکارانش خواست که در این راه متوقف نشده و تا تکمیل این فرآیند پیش روند.
در این رزمایش همچنین به منظور ساماندهی و توسعه ظرفیت سیگنال رسانی شبکههای رسانه ملی تفاهم نامهای سه جانبه میان سازمان صداوسیما شرکت مخابرات و سازمان پدافند غیر عامل کشور امضاء و مبادله شد.
در پایان نیز دکتر بهابادی قائم مقام رئیس رسانه ملی در امور رسانه و فن آوری نوین با اهدای لوح از نمایندگان و عواملی که در وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات، شرکت مخابرات و سازمان پدافند غیرعامل کشور رسانه ملی در را در این رزمایش یاری کردند قدردانی کرد.