یک کارشناس سیاسی با اشاره به ضرورت ارائه فهرست واحد و یک‌صدایی بین اصولگرایان در انتخابات ۷ اسفند تأکید کرد: جوانان اصولگرا با تأسی به بزرگان در صورتی که در فهرست نباشند به‌نفع لیست واحد انصراف می‌دهند.

به گزارش مشرق، صالح اسکندری رئیس مرکز مطالعات فرهنگی و آینده‌پژوهی ژرفا و دبیر کارگروه سیاسی اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک گفت: انتخابات 7 اسفند به‌لحاظ برخی متغیرهای جدید داخلی و خارجی از پیچیدگی و حساسیت ویژه‌ای برخوردار است و اقتضای عقلانیت سیاسی این است که تمام احزاب، طیفها و قشرهای اصولگرا با تبعیت از خرد جمعی در فرایندهای زیردستی تعیین مصادیق در حوزه‌های چند کرسی به ارائه لیست واحد ملتزم باشند.

وی با اشاره به امیدواری بیش از پیش دشمنان انقلاب اسلامی به‌منظور تأثیر گذاری در انتخابات مجلسین خبرگان و شورای اسلامی گفت: اصولگرایان با یک‌صدایی و ارائه فهرست واحد این توطئه را نیز خنثی خواهند کرد.

این استاد دانشگاه با تأکید بر توان زایندگی و نخبه پروری سیاسی بین اصولگرایان گفت: حداقل در تهران و سایر حوزه‌های چندکرسی  20 درصد از نامزدهای تأیید صلاحیت شده اصولگرا، جوانان زیر 40 سال و نسل سومی هستند که این حکایت از رویش‌های جدید انقلاب اسلامی بین اصولگرایان دارد که سرمایه عظیمی برای مجموعه نیروهای معتقد به انقلاب محسوب می‌شود.

وی افزود: تدبیر شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان استفاده از این سرمایه‌ها و معرفی این ظرفیت‌های جدید به مردم است لکن اگر تصمیم این شورا به‌خاطر مصالح سیاسی کشور استفاده از چهره‌های باتجربه‌تر و شناخته‌شده‌تر باشد جوانان اصولگرا پویش انصراف از نامزدی را در حمایت از لیست واحد به راه خواهند انداخت.

رئیس مرکز مطالعات فرهنگی و آینده‌پژوهی ژرفا با اشاره به ناتوانی اصلاح طلبان در نخبه پروری سیاسی گفت: اصلاح طلبان در 37 سال گذشته هیچ ظرفیت نخبگی ارگانیک و جدیدی را به کشور اضافه نکرده‌اند. همواره در طیف اصلاح طلبان معدودی چهره‌های تکراری که از ابتدای انقلاب در مناصب مختلف حضور داشته‌اند و بعضاً کارنامه قابل قبولی نیز از خود به جا نگذاشته‌اند، در انتخابات مختلف شرکت کردند.

اسکندری گفت: جریان اصلاح طلبی به‌خاطر عقیم بودن بعضاً به وام‌گیری از چهره‌های اصولگرا می‌پردازد و به‌دنبال مصادره به مطلوب نیروهای اصولگرا به‌نفع خود است و می‌خواهد با تشکیل مثلث‌های سیاسی که رئوس آن در انتخابات مختلف متفاوت است، بین اصولگرایان تفرقه ایجاد نماید.

به‌گفته وی جریان اصلاحات اجاقش کور است و نیروهای جدیدی را هم که بعضاً در قالب برخی احزاب جدید مثل حزب ندا و ... معرفی کرده به‌علت فقدان آموزش‌ها و مهارت‌های سیاسی توان برقراری ارتباط مطلوب با ساختار سیاسی در ایران را ندارند.

اسکندری در پایان با ابراز ضرورت نوسازی نظام سیاسی بر همان منهجی که مقام معظم رهبری در کرمانشاه چند سال پیش مطرح کردند، گفت: اقتضائات دنیای جدید در هزاره سوم و گستره اطلاعات و ارتباطات باعث شده است که قدرت از ساختارهای رسمی به درون دالان‌های تودرتوی اجتماعی نقل مکان کند از این رو ضرورت دارد پویش نوسازی نظام سیاسی در پایان دهه چهارم و آغاز دهه پنجم انقلاب آغاز شود.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس