کد خبر 53224
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۵

امروز در حالی که نمایندگان مجلس در حال بررسی صلاحیت حمید سجادی برای وزارت ورزش و جوانان بودند، رییس‌جمهور که برای دفاع از وزیر پیشنهادی خود به مجلس آمده بود طی سخنانی از مکتب اسلامی در مقابل مکتب ایرانی اسلامی دفاع کرد و از آن به عنوان اسلام ناب یاد کرد.

به گزارش مشرق به نقل از اعتدال،  امروز در حالی که نمایندگان مجلس در حال بررسی صلاحیت حمید سجادی برای وزارت ورزش و جوانان بودند، رییس‌جمهور که برای دفاع از وزیر پیشنهادی خود به مجلس آمده بود طی سخنانی از مکتب اسلامی در مقابل مکتب ایرانی اسلامی دفاع کرد و از آن به عنوان اسلام ناب یاد کرد و گفت: « اسلام ناب، کامل‌ترین اندیشه برای اداره جامعه بشریت است که از سوی انقلاب اسلامی به کل جهان معرفی می‌شود و برای حل و فصل همه مشکلات جامعه بشری برنامه دارد. پشتوانه این تئوری باید یک نمونه عینی و عملی باشد. ماموریت جمهوری اسلامی ایران هم این است که نمونه عملی موفق در اقتصاد و علمی فناوری، قضاوت و اجرا و تقنین و اخلاق و فرهنگ باشد تا انقلاب اسلامی را به خوبی به جهان معرفی کند. ساختن ایران، لازمه اثبات حقانیت فرهنگ ومکتب اسلام ناب محمدی است».

از سوی دیگر علی رغم انتقادات تند گذشته، احمدی‌نژاد قوانین برنامه پنجم و بودجه 90 را خوب توصیف کرد و گفت: «خوشبختانه با همکاری مجلس و دولت، اولویت اول کشور، ساختن زیربناهای کشور است. خوشبختانه هم قانون بودجه 90 و هم قانون برنامه، قوانین خوبی شد و منجر به رشد تولید و اشتغال خواهد شد.»

این سخنان در حالی بیان می‌شد که فراکسیون اکثریت مجلس (اصولگرایان) در ادامه مخالفت‌های خود با روند حاکم بر دولت به خصوص در انتصاب ملک‌زاده به عنوان معاون اداری و مالی وزارت امور خارجه و سجادی به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، صبح امروز مخالفت خود را با تصدی سجادی بر این وزارت تازه تاسیس را اعلام کردند.

هرچند رسانه‌ها در اخبار خود از عدم استقبال از رییس‌جمهور توسط نمایندگان خبر دادند، اما وزیر پیشنهادی رییس‌جمهور در ابتدای سخنان خود تاکید کرد که «مجلس در راس همه امور است» یعنی آنچه را که رئیس دولت پیش‌تر آن را زیر سوال برده بود این در حالی بود که رییس جمهور دقیقا در جلوی وی بر روی صندلی نخست نشسته بود.

با این عقب‌نشینی‌ها در گفتار و بیان، اتفاق مهمی که امروز نمایندگان شاهد آن بودند، استعفای ملک‌زاده از معاونت اداری و مالی وزارت امور خارجه بود که دقیقا یک روز پس از در دست گرفتن کار روی داد و نمایندگان هم طرح استیضاح صالحی را تقدیم کردند. هرچند شاید اگر خبر استعفای ملک‌زاده و پذیرش آن از سوی صالحی زودتر به گوش نمایندگان می‌رسید، در رای آنها بر سجادی تاثیر مثبتی می‌گذاشت.

بنابراین می‌توان گفت که احمدی‌نژاد در برابر فشارهای مجلس عقب‌نشینی کرد، اما چیزی بدست نیاورد. زیرا که دیر هنگام بود و نمایندگان هم رای خود را به گلدان‌ها ریخته بودند و هم استیضاح اعلام وصول شده بود. هرچند به احتمال بسیار زیاد نمایندگان امضای خود را از استیضاح صالحی پس می‌‌گیرند که در این صورت تنها امتیاز احمدی‌نژاد از دست ندادن صالحی خواهد بود.

حال این عقب نشینی احمدی نژاد در برابر فشارهای مجلس در ایفای تکالیف قانونی‌ خود ، این سوال را مطرح می کند که اگر در این چند سال که آقایان شاهد قانون‌گریزی، انحراف و تک روری‌های دولت در عرصه‌های اقتصادی، سیاسی و دیپلماسی و ... بودند، همین گونه وارد عمل می شدند، آیا کار بدین جا می‌رسید و تا این حد کشور متحمل هزینه های سنگین می شد.

نمایندگان محترم مجلس خوب است با نتیجه ای که امروز از کمی پا فشاری خود بر قانون و اختیارات خود حاصل کردند، برای فردای خود عبرت بگیرند که اگر در برابر قانون‌گریزی کوتاه بیایند نتیجه دیروز را پی خواهد داشت و اگر بر تکلیف خود بیندیشند و عمل کنند نتیجه امروز حاصل خواهد شد.

امروز می‌توان  گفت مجلس در راس امور قرار داشت و توانست نظرات خود را ساری و جاری سازد چیزی که تا دیروز در مسایلی چون قانون بودجه‌، هدفمندی‌ یارانه‌ها، ادغام‌ وزارت‌خانه‌ها و ... برای مجلس نشدنی شده بود و هر روز از سوی مردم و افکار عمومی مورد شماتت قرار می‌گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس