به گزارش مشرق، در اینکه انتخابات بزنگاهی برای دخالت دشمن جهت تأثیرگذاری بر سرنوشت کشور است، شکی نیست، اما باتوجه به در پیشرو بودن دو انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، اکنون این سؤال مطرح است که دشمن نسبت به انتخابات پیشرو چه طمعی دارد؟ به عبارتی، مهمترین انگیزه دشمن برای تحتتأثیر قراردادن روند و نتیجه انتخابات در اسفند ماه امسال چیست؟ در این خصوص توجه به چند نکته ضروری است:
1- در شرایط موجود، دشمن در مقابل جمهوری اسلامی ایران تغییر راهبرد نداده است، بلکه آنچه در فضای برجام و پسابرجام صورت گرفته، صرفاً تغییر روش دشمن برای مقابله و دشمنی با نظام اسلامی است؛ بدین معنا که دشمن از تقابل مستقیم با نظام اسلامی به تعامل و برقراری رابطه روی آورده است. به عبارت دیگر، عدم تغییر راهبرد دشمن در مقابل جمهوری اسلامی ایران بدین معناست که دشمن به دنبال تحقق همان اهداف و برنامه های قبلی خود در قبال این نظام است و اگر در شرایط کنونی تغییر روش داده است، بدین جهت است که آنها به این نتیجه رسیدهاند که سیاست تقابل دیگر در مقابل جمهوری اسلامی ایران کارآیی ندارد، بلکه باید با نزدیکی و تعامل با این نظام، درصدد تحقق اهداف خود بود.
2- باتوجه به آنچه گفته شد، مهمترین شیوهای که در بستر برقراری رابطه و تعامل موردتوجه دشمن است، نفوذ در دستگاهها و ارکان تصمیمگیری و تصمیمسازی نظام اسلامی است و از این جهت مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی به عنوان دو نهاد مهم و تأثیرگذار کشور، مورد توجه و طمع دشمن و به عنوان نقاط هدف نفوذ دشمن قرار دارند. در این میان، انتخابات مهمترین بزنگاه و روزنهای است که دشمن با سوءاستفاده از بستر آن میتواند به نفوذ در این نهادها دل ببندد. اهمیت این روش برای دشمن بدان جهت است که اگر بتواند در نهادهایی به این مهمی نفوذ کند، به آن اهدافی که با تحریم، تهدید و فشار نتوانسته بود به آنها جامه عمل بپوشاند، در اینجا براحتی و با کمترین هزینه بدانها نایل میشود. به عبارت دیگر، آنگاه که دشمن بتواند در نهادهای تصمیمگیری مانند مجلس شورای اسلامی یا مجلس خبرگان رهبری نفوذ کند، بدون اینکه نیازی به حضور فیزیکی در ایران داشته باشد و بدون اینکه نیاز به صرف هزینههای هنگفتی برای اثرگذاری بر روند سیاستگذاری در ایران داشته باشد، به اهداف خود جامه عمل میپوشاند؛ زیرا در صورت نفوذ در نهادهای مذکور، سیاستگذاری که به مثابه ریلگذاری برای حرکت دستگاههای مختلف کشور است، در راستای اهداف دشمن و با رعایت ملاحظات دشمن صورت میگیرد. از این رو، بدون شک دشمن به انتخابات پیشرو چشم طمع دوخته و نسبت به نتایج آن امیدوار است.
به طور مشخص باید گفت که باتوجه به اینکه در محافل فکری و رسانههای دشمن این بحث مطرح است که خبرگان آینده، «خبرگان رهبرساز» است، دشمن در ارتباط با انتخابات کنونی مجلس خبرگان این طمع را دارد که ترکیب و چینش نمایندگان این مجلس به گونهای باشد که چنانچه بخواهند رهبر را انتخاب کنند، این رهبر همان کسی باشد که موردقبول دشمن باشد. از جمله اینکه این رهبر باید کسی باشد که به تغییر رفتار و هویت انقلابی ایران اسلامی روی آورد و به عنوان مثال از مواضع انقلابی در حوزههایی مانند حمایت از مسلمانان، محرومان، مستضعفان، استکبارستیزی و... دست بکشد و حاضر به کنارآمدن با نظام ظالمانه بین المللی به رهبری آمریکا باشد.
در ارتباط با مجلس شورای اسلامی نیز باید گفت که همانگونه که آمریکاییها یکی از دلایل پذیرش برجام را حمایت از طیفهای به اصطلاح میانهرو(غربگرا) در ایران اعلام کردند و به صراحت اعلام کردند که اگر ما توافق را نبپذیریم معلوم نیست که در انتخابات آینده چه بر سر رئیس جمهور روحانی میآید، آمریکا میخواهد ترکیب مجلس آینده ایران به گونهای باشد که نه تنها با دولت یازدهم در بسیاری از زمینهها همسو باشد، بلکه قطب قدرتی باشد در دست طیفهای به اصطلاح میانهرو. این امر طبیعتاً منجر به افزایش قدرت چانهزنی و تعیینکنندگی طیفهای میانهرو(غربگرا) در درون حاکمیت ایران خواهد شد و چنانچه آنها خواهان تصویب و اجرای موضوع خاصی باشند، هزینه مخالفت با آن از سوی نهادهای انقلابی نظام بالا خواهد بود. بنابراین، آمریکا امید دارد که با تسخیر مجلس شورای اسلامی توسط طیفهای میانهرو(غربگرا)، هم به تقویت جریانهای میانهرو غربگرا بپردازد و هم به نوعی نهادهای انقلابی را در حاشیه قرار دهد. از این رو، باتوجه به حساسیت انتخابات پیشرو، همانگونه که مقام معظم رهبری نیز تأکید کردند، علاوه بر مشارکت همگانی و حضور حداکثری، میبایست با هوشیاری هرچه تمامتر به انتخاب گزینههای اصلح پرداخته و همچون نهم دی ماه 1388، که نقشه شوم اقلیت غربگرای داخلی و اربابان استکباری آنها با حرکت مبصرانه ملت خنثی شد، در انتخابات پیشرو نیز لازم است با بصیرتی همچون نهم دی عمل کرد تا رؤیای تغییر رفتار نظام اسلامی برای دشمن همچنان رؤیا باقی بماند.
منبع: بصیرت