معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش گفت: آنچه در تفاهم‌نامه فدراسیون‌ها با وزارت ورزش بوده به آن عمل شده است.

به گزارش مشرق، نصرالله سجادی معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش در برنامه ورزش و مردم، درباره تجلیل از قهرمانان سال 93 گفت: تا آخرین لحظه انتظار داشتیم در سال 94 این مراسم برگزار شود و منتظر پاسخ بودیم. خوشبختانه این فرصت پیش آمد سه‌شنبه صبح از قهرمانان سال 93 قدردانی شود که در این بین ورزشکاران جانبازان و معلولان هم هستند.

وی افزود: وزیر ورزش پیش تر نامه‌ای به رئیس جمهور نوشته و درباره اردوهای ملی‌پوشان و المپیکی‌ها توضیحاتی داده بود. در این نامه آمده است با توجه به بازی‌های المپیک در سال آینده به طور ویژه به وزارت ورزش و جوانان کمک شود تا منابع لازم در اختیار آنها قرار گیرد. به ورزشکاران هم قرار است در مراسم تجلیل حواله‌ای داده شود. 8 هزار و 752 سکه قرار است در مجموع به ورزشکاران داده شود.

معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش در ادامه با اشاره به اینکه تلاش شده است به فدراسیون‌های المپیکی توجه ویژه شود، اظهار داشت: فعالیت‌ها در فدراسیون‌ها بسیار گسترده است. به عنوان مثال در فدراسیون کشتی 1223 نفر به 36 کشور اعزام شده‌اند، در وزنه‌برداری 156 ورزشکار به 6 کشور، در تکواندو 683 ورزشکار به 21 کشور رفته‌اند و در رشته‌های مختلف چنین سفرهایی را در رده‌های مختلف داشته‌ایم که بیشتر این سفرها مربوط به تیم‌های ملی بوده است.

سجادی همچنین درباره نامه رسول خادم به رئیس‌جمهوری تصریح کرد: خادم از قهرمانان ما است و مانند فرزندم او را دوست دارم. وقتی او سوم راهنمایی بود به گردن او مدال انداختم. البته خوب است چنین نامه‌ای از مسیرش ارسال شود، اما هزینه‌ها در کشتی بالاست. خادم اسپانسرهایی را جذب کرده است. آنچه ما در تفاهمنامه با فدراسیون‌ها داشته‌ایم عمل کرده‌ایم. هفته آینده به کشتی حدود 6-7 درصد بودجه پرداخت می‌کنیم. کشتی در دو سال گذشته 12 میلیارد و 820 میلیون تومان و شاید دو برابر این را از اسپانسرها گرفته است. بهتر است وقتی بودجه کم است مدیریت کنیم. در سال 94 ارز دولتی که کشتی گرفته 510 هزار دلار بوده است.

وی درباره اقدامات ویژه برای ورزشکاران المپیکی خاطرنشان کرد: پاداش‌های المپیکی را اعلام کرده‌ایم. به اردوهای 5-4 فدراسیونی که شانس کسب مدال دارند سرکشی داریم. حتی ماهی 104 میلیون تومان به ورزشکارانی که سهمیه گرفته‌اند حقوق پرداخت می‌کنیم. یعنی هر ورزشکار ماهی 20 میلیون تومان از وزارت ورزش می‌گیرد.

سجادی در ادامه خاطرنشان کرد: به دلیل تاکید ریاست جمهوری رشد 42 درصدی را در بودجه ورزش داشته‌ایم. او سال گذشته در ماه رمضان ورزشکاران را به میهمانی دعوت کرده و می‌خواهم بگویم دولت حمایت خودش را دارد. در جلسه اخیر هم دولت حمایت ویژه‌ای از ورزش داشته است. در این مدت 2 سال ورزشکاران خدمت مقام معظم رهبری رسیده‌اند و در واقع مسئولان ارشد کشورمان توجه خاصی به ورزشکاران و جوانان دارند.

معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش درباره اینکه شما گفته‌اید قرار نیست برای بودجه پول چاپ کنیم، گفت: در خاطرم نیست چنین حرفی زده باشم، اما قرار است بودجه ورزش افزایش پیدا کند. به نمایندگی از وزارت ورزش می‌گویم خوشبختانه در مورد تخصیص و پرداخت‌ها با مناف هاشمی جلسات متعددی را داریم و بعد تصمیم می‌گیریم چقدر از بودجه‌ای که داریم باید تخصیص پیدا کند. براساس تفاهمنامه و تقویمی که فدراسیون‌ها دارند تخصیص اعتبارات صورت می‌گیرد.

وی درباره فعالیت‌های حوزه معاونت قهرمانی تصریح کرد: ما توانسته‌ایم مراکز سنجش و آمادگی جسمانی را افزایش دهیم، حدود 102 مجمع انتخاباتی و عمومی برگزار کرده‌ایم، فدراسیون‌های ما 66 مورد میزبانی مسابقات بین‌المللی را داشته‌اند و در مسابقات قهرمانی جهان در تمام 40 رشته‌ای که فعالیت می‌کنند 662 مدال به دست آورده‌ایم. در سال 94 حدود 32 هزار نفر را به مسابقات مختلف اعزام کرده‌ایم. بیش از 600 مورد تست دوپینگ گرفته‌ایم.

سجادی درباره انفجار ترقه‌ها در بازی‌های فوتبال، اظهار داشت: حضور پرتعداد تماشاگران را باید به فال نیک گرفت. اتفاقات اخیری که رخ داد خوب نبود. شاید دو سالی بود که چنین اتفاقاتی را نداشتیم. حالا دوستان در حال بررسی هستند که ببینند چرا چنین موضوعی رخ داده است. اصلا خوشایند نیست تماشاگران از حضور در برخی رقابت‌ها منع شوند. تماشاگران افرادی هستند که خودشان می‌توانند نظم را برقرار کنند.

وی درباره اظهارات تاج که گفته این اتفاقات طبیعی است، عنوان کرد: نباید این اتفاقات روتین شود. میدان مسابقه جای این کارها نیست. ما باید شرایط را به خوبی فراهم کنیم تا مسابقه برگزار شود. تماشاگران هم باید به برگزاری خوب مسابقه کمک کنند. مطمئن هستم این اتفاقات در لیگ قهرمانان تکرار نمی‌شود.

معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش درباره برگزاری مسابقات در کشور ثالث گفت: مسابقات باید در ایران برگزار شود. فدراسیون فوتبال هم این موضوع را به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده است. شعار فیفا و همه فدراسیون‌های بین‌المللی این است سیاست نباید در ورزش دخالت کند. با نهادهای بین‌المللی هم مکاتبه شده و ما میزبان خوبی برای این مسابقات بوده‌ایم. ما همین طور میزبان برگزاری مسابقات کشورهای دیگر هم هستیم، بنابراین اگر ایران ناامن بود مسابقات را در کشور دیگری برگزار می‌کردند در حالی که عراق و افغانستان هم در ایران بازی کرده‌اند. برگزاری مسابقات عراق در ایران یعنی فیفا امنیت کشور ما را تایید کرده است.

رئیس نادوی ایران در ادامه این مصاحبه درباره المپیکی شدن رشته‌های تیمی مانند هندبال، یادآور شد: نظر کارشناسی این است که هندبال و بسکتبال کار سختی برای المپیکی شدن دارند و قرار است در اروپا رقابت کنند و قهرمانان دنیا در اروپا هستند. اگرچه ما دوست داریم هر دو المپیکی شوند، اما کار سخت است، در حالی که در والیبال کار راحت‌تر است. چون والیبال در سطح جهانی بالاتر از رشته‌های هندبال و بسکتبال است.

وی درباره گلایه‌های کی‌روش مبنی براینکه گفته بود زمین بازی فراهم نیست، تصریح کرد: گودرزی از من خواست این مسئله را حل کنم. محل آکادمی را دیده‌ام و واقعا این زمین مانند زمین شماره یک استادیوم آزادی نیست. من با مسئولان زمین چمن آکادمی و آزادی صحبت کرده‌ام. با آزادی به توافق رسیدیم تا 4 جلسه تمرینات تیم ملی در آنجا برگزار شود. به دستگردی هم سر زدم، به ما قول دادند 3-2 جلسه تمرینات در اینجا برگزار شود.

معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش در پاسخ به این سوال که این کارها توسط شما پیگیری می‌شود یا فدراسیون فوتبال، خاطرنشان کرد: کفاشیان مشغول انتخابات است و فرقی ندارد. من زمانی که سرکشی کردم کفاشیان نبود. اما در نامه‌ای از من تشکر کرد و گفت که از آزادی استفاده می‌کنند.

وی همچنین درباره اولویت‌های معاونت قهرمانی در سال 95، گفت: برای سال 95 اولویت ما تدارک و پشتیبانی از تیم‌هایی است که برای کسب سهمیه آماده می‌شوند و همین طور حمایت از تیم‌هایی که برای المپیک آماده می‌شوند. من تا الان 44 بازدید از فدراسیون‌های مختلف داشته‌ام. بحث استعدادیابی هم از دیگر برنامه‌ها ما در سال 95 است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس