وی افزود: حمیدنژاد در این کار نقش متفاوتی به من سپرد و به نظرم از اپیزودهای خوب این مجموعه خواهد بود. نقشم هم از نظر شکل ظاهری هم نوع بازی متفاوت است. گریم خاصی دارم و ظاهرم گویای یک شرایطی است که در فیلم گرفتارش شدم و با آن کلنجار می روم. فکر می کنم تجربه خوبی برای مخاطب خواهد بود که ۱۵ قصه مجزا از هم را با بازیگران و داستان های متفاوت در رسانه ملی ببیند.
غزالی از دیگر فعالیت فرهنگی خود اینگونه نام برد: علاوه بر این به تازگی پروژه ای را به پایان رساندم که می توان گفت یک حرکت فرهنگی است و نمی دانم چه عنوانی مناسب آن است. دوستان با فیلم کوتاه از آن نام می برند اما باید تعریف دیگری برایش در نظر گرفت. این پروژه درباره رمانی هست به نام «رویای نیمه شب» که از روی آن فیلمی ساخته شد و شاید مدیوم «دختر شینا» را تداعی کند. این اثر نمایشی معرفی یک رمان است و محتوایش به دوران صدر اسلام برمی گردد و من راوی این کتاب و بازیگر اصلی قصه هستم.
این بازیگر توضیح داد: به این صورت که ابتدا به عنوان راوی در زمان حال متنی می خوانم ولی با یک اتفاق نمایشی و ترفند سینمایی همین راوی به تاریخ صدر اسلام می رود و در نقش یکی از شخصیتهای اصلی داستان ایفای نقش می کند و به همین دلیل با دو گریم متفاوت در این اثر هنری حضور دارم.
غزالی با اشاره به اینکه این حرکت، اتفاق زیبایی در راستای فعالیت فرهنگی است، بیان کرد: امیدوارم من هم بتوانم به این سبب در ترویج کتابخوانی سهم کوچکی داشته باشم. «رویای نیمه شب» به کارگردانی اصغر عباسی و با بازی ثریا قاسمی، مهدی فقیه، ماهچهره خلیلی، متین ستوده و سیما خضرآبادی با حمایت حوزه هنری جلوی دوربین رفت.
وی در پایان اظهار کرد: مدیوم آن معلوم نیست گاهی از آن به تیزر سینمایی و فیلم کوتاه یاد می کنند اما به نظر من هر دو تعریف غلط است. حال که این گونه جدید در حال ترویج است باید عنوانی هم مناسب آن انتخاب شود. «رویای نیمه شب» کار ۱۰ دقیقه ای است و قرار است تلویزیون هم پخش آن را در شبکه های متعدد به عهده بگیرد.