گفتنی است، براساس تحقیقات، لباسهای نو ، بویژه لباس هایی که توسط افراد مختلف در فروشگاه امتحان شده است می توانند حاوی میکروب ها و قارچ های بدن افراد باشند و به این ترتیب از فردی به فرد دیگر آلودگی منتقل شود، آلودهترین لباسها در یک فروشگاه در ویترین قرار دارند زیرا گرد و خاک، رطوبت و نور محیط بستری مناسب برای رشد انواع میکروب ها و قارچ ها است.
همچنین ترکیباتی که در رنگرزی لباس ها به کار می روند و از جمله مشهورترین آنها می توان آزو آنیلین و رزین فرمالدئید را نام برد که موادی شیمیایی بسیار خطرناک برای ایجاد آلرژی ، حساسیت های پوستی و حتی ابتلا به سرطان هستند.
افرادی که بویژه دارای حساسیت های پوستی هستند و سابقه کهیر و اگزما را دارند علاوه بر دقت در انتخاب جنس پارچه لباس که از مشتقات نفت نباشد باید قبل از خرید لباس حتماً آن را شسته و در آفتاب یا با اتو آن را خشک کنند.
رزین فرمالدئید یک گاز بی رنگ است که به برخی لباسها اسپری می شود تا چین و چروک و کپک در لباس در اثر نگهداری در انبارها کاهش یابد. بویژه لباس هایی که مستقیماً با بدن در ارتباط هستند از جمله شلوار و لباسهای درونی بسیار مستعد انتقال انواع عفونت ها به افراد هستند.
کارشناسان حتی اعتقاد دارند افراد پس از هر تغییر فصل و نیاز به درآوردن لباسها از کمد آنها را یک بار دیگر بشویند زیرا در عرض چند ماه لباس ها در کمد می توانند دچار کپک در ابعاد میکروسکوپی شده و عامل ایجاد آلرژی در افراد شوند.
براساس تحقیقات در حین فرآیند نخ ریسی و بافت الیاف پارچه، آستر کشی و برش قطعات مواد شیمیایی فراوانی به پارچه ها زده می شوند که برای سلامتن بدن بسیار مضر هستند، شستشوی اولیه لباس می تواند تا حد زیادی این مواد شیمیایی را از بین ببرد.