
بر اساس گزارش پي سي ورلد، وي که حاضر نشد هويتش را فاش کند، اعلام کرد انتظار نداشته بدافزارش به اين گستردگي منتشر شود و خاطرنشان کرده است که ميتوانسته خسارت بيشتري به قربانيان وارد کند.
وي اظهار کرده است که منتقد جنگ آمريکا در عراق بوده و ابراز اميدواري کرده که مردم وي را شخص منفي ندانند.
اين کرم زماني منتشر ميشود که گيرنده پيام ناخواسته برروي لينکي کليک کرده و اجازه اجراي يک اسکريپت مخرب را در رايانه خود ميدهد.
طبق اعلام سيسکو، اين کرم بين شش تا 14 درصد از کل هرزنامههاي جهان را در طول چند ساعت تشکيل داده و بيشتر شبکه هاي ايميل اداري در آمريکا را انباشته است.
پس از سالها اين نخستين کرمي است که چنين گسترده منتشر شده و فعاليتش انعکاس زيادي يافته است زيرا اکنون ويروس نويسان براي پنهان نگه داشتن طولاني مدت بدافزارهاي خود در رايانههاي قربانيان، مايل نيستند توجه کسي معطوف فعاليتشان شود.
ديسني، پروکتور اند گمبل، ولز فارگو و سازمان فضايي آمريکا (ناسا) از جمله شرکتها و سازمانهايي هستند که شبکه آنها مورد هجوم اين کرم قرار گرفته است.