روزنامه جمهوری اسلامی نوشت : نیروی انتظامی اردبیل مانع درگیری اعضای جلسه شورای این شهر شد. این درگیری با اعتراض یكی از اعضاء به حیف و میل بیت المال توسط برخی اعضاء، سفرهای بیرویه خارجی و داخلی بدون آنكه دستاوردهایی داشته باشد و برداشت بیحساب و كتاب حق مأموریت آغاز گردیده بود.
عضو معترض شورای شهر اردبیل میگوید بارها از سوءاستفاده مالی بعضی اعضاء این شورا به مراكز مختلف گزارش ارائه كرده ولی متأسفانه نتیجهای حاصل نگردیده است. در مقابل، یكی از اعضاء نیز معتقد است شوراهای شهرها مستقل بود و هیچ مقام و مسئولی حق دخالت در فعالیتهای آنها را ندارند.
سابقه و نحوه تبلیغات انتخاباتی برخی اعضاء شورای شهر اردبیل در جریان انتخابات شورا مورد اعتراض مردم متدین و هیئت نظارت بر انتخابات بوده كه طی مصاحبههایی در نشریات محلی به چاپ رسیده بود اما به آن بیتوجهی شد.
- سامانه پایش شبکه های اجتماعی
- بلیط هواپیما
- عطاری آنلاین
- قیمت امروز آهن
- سیگنال ارز دیجیتال
- آپ آهنگ
- موزیک شاه
- دانلود آهنگ جدید
- سایت تاریخ ایران
- رزرو هتل های استانبول
- رزرو هتل استانبول
- قیمت هبلکس
- دانلود مداحی و نوحه
- خرید زعفران
- تخفیف یلدا
- اخبار میلیگلد
- وکیل کرج
- رزرو هتل
- کولر ایرومکس
- خرید هاست
- مزایده خودرو