کد خبر 65970
تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۰

مدیران گوگل تصریح کرده اند به اندازه 200 هزار خانه انرژي برق مصرف می کنند و با این کار نقش مهمی در افزایش گازهای گلخانه ای ایفا کرده اند.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از وایرد نوشت: گوگل که به همین علت از سوی شرکت های مدافع انرژي های پاک مورد انتقادهای گسترده قرار گرفته می گوید قصد دارد برای کاهش انتقادها و کمک به پاک نگهداشتن کره زمین استفاده بیشتر از انرژي های جایگزین پاک موسوم به انرژي های سبز را در دستور کار خود قرار دهد.
هر بار که کاربری در گوگل جستجو می کند، جیمیلش را چک می کند یا در یوتیوب ویدیو تماشا می کند باعث می شود سرورهای گوگل برق بسیار زیادی مصرف کنند که معادل 260 میلیون وات است.
اين رقم برابر با یک چهارم انرژي برق تولید شده توسط یک کارخانه متعارف تولید برق هسته ای است. گوگل اظهار امیدواری کرده در آینده با استفاده از سرورهای کم مصرف تر از میزان انتقادها از خود به علت مصرف حجم بالایی از انرژي بکاهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علی ۱۷:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    البته 260 میلیون وات مصرف برق سرورهای گوگل برای هر باری که کاربری از سرویس های این شرکت استفاده میکنه، نیست!! بلکه این مقدار مصرف کل برق شرکت گوگل برای همه سرویس های ارائه شده توسط این شرکت و همچنین تامین برق دفاتر این شرکت هست. روزانه بیش از یک میلیارد جستجو توسط موتور جستجوی گوگل انجام میشه که اگر این حجم گسترده استفاده را بر کل مصرف برق این شرکت تقسیم کنیم، رقم ناچیزی به دست میاد که بسیار کمتر از مقدار انرژی هست که اون کاربران باید بابت به دست آوردن اطلاعات مورد نیازشان از راه هایی به جز اینترنت مصرف می کردند. همچنین این آمار مصرف برق یک نکته ایی را هم به برخی از مسئولین ما یادآوری میکنه؛ همون مسئولینی که مدعی هستند فلان سرویس آنلاین یا فلان نرم افزار ملی شان از نظر فنی قابل رقابت با سرویس دهنده های بزرگ آن حوزه هست؛ آقایان دقت کنند که شرکتی مثل گوگل برای تامین برق مورد نیاز خودش به یک چهارم توان یک نیروگاه هسته ایی و حدودا یک چهارم تا یک سوم کل پهنای باند اینترنت کشور آمریکا نیاز داره. حالا حسابش را بکنید که در همون کشور سرویس دهندگانی مثل فیس بوک، مایکروسافت، اپل، و غیره وضعیت مشابه گوگل دارند و در این سرویس دهی ها با گوگل رقابت می کنند. تصورش را بکنید که همچین سرویس دهی ایی چه میزان توان پردازشی، چه میزان توان انرژی مصرفی، و چه میزان پهنای باند اینترنتی نیاز دارد؟ اون وقت هر نرم افزار ناقص و کم استفاده ایی را به عنوان جایگزین فلان سرویس معروف معرفی نمی کنیم، بلکه مثل بسیاری از کشور ها، از جمله چین، اول به زیر ساخت های مورد نیاز همچین سرویس های عظیمی می پردازیم، و سپس نرم افزار مورد نیاز را ایجاد می کنیم تا حرفی برای گفتن داشته باشد، نه اینکه مسخره عام و خاص شود (مثل ایمیل ملی).

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس