ارائه تصویر پست و نازل از زنان روستایی و از سوی دیگر نشان دادن اقتدار زنان مدرن شهری که وارد حوزه سیاست شده‌اند ازجمله شاخصه‌های اهدافی است که معاونت امور زنان و خانواده بدان اهتمام ورزیده است.

وقتی ملاک خانم‌ رئیس فقط «در زن بودن» خلاصه می‌شود/ وقتی ملاک همه چیز برای خانم رئیس در «زن بودن» خلاصه می‌شودسرویس سیاست مشرق - معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهور از دوره دوم خرداد وارد ساختار رسمی دولت شد. این معاونت در ابتدا به عنوان «مرکز امور مشارکت زنان» بود که در دولت احمدی‌نژاد به «مرکز امور زنان و خانواده» تبدیل شد و دراواخر دولت دهم به معاونت ریاست جمهوری ارتقا یافت؛ ارتقایی که به نظر می‌رسید شاید بتواند جایگاه زن و خانواده را در کشور بهبود ببخشد، اما عملکرد شهیندخت مولاوردی در این معاونت چنگی به دل نمی‌زند و انتقادهای زیادی به اقدامات وی وارد شده است. یکی از راه‌های بررسی عملکرد مولاوردی بررسی کانال تلگرامی شخصی و دغدغه‌هایی است که وی در این کانال مطرح می‌کند. در ادامه به صورت جزیی به نکاتی درباره این کانال اشاره خواهیم کرد.

جنسیتی دیدن همه‌چیز

فرض کنید که خبر رأی اعتماد وزیر آموزش‌وپرورش را به شما داده‌اند و قرار است مراسم تودیع و معارفه وزیر جدید برگزار شود. در این صورت، آیا اولین چیزی که به ذهن شما خطور می‌کند، این است که قرار است مراسم تودیع و معارفه وزارتخانه‌ای برگزار شود که 70 درصد کادر آن را زنان تشکیل می‌دهد؟! واضح است که اغلب افراد به این موضوع فکر نمی‌کنند که چند درصد کارکنان وزارت آموزش‌وپرورش زن هستند و بیشتر به این فکر می‌کنند که آیا وزیر جدید توانایی و شایستگی اداره این وزارتخانه را دارد یا خیر، اما در کانال خانم مولاوردی حتی به تغییرات کابینه نیز به شکل جنسیتی نگاه می‌شود و این یعنی همه‌چیز را جنسیتی دیدن.

85 

مورد دیگری که باز هم این نگاه جنسیتی را تأیید می‌کند مربوط به انتصاب رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی است. پس از انتصاب خانم احمدی به ریاست این سازمان، مولاوردی این‌گونه اظهارنظر می‌کند: با اعتمادی که به سکان‌داری یک بانوی توانمند در سازمان میراث فرهنگی و صنایع‌دستی صورت گرفت، یک‌قدم دیگر به تحقق تعادل جنسیتی و توسعه متوازن نزدیک‌تر می‌شویم.

وقتی ملاک خانم‌ رئیس فقط «در زن بودن» خلاصه می‌شود/ وقتی ملاک همه چیز برای خانم رئیس در «زن بودن» خلاصه می‌شود 

این مورد نیز نشان می‌دهد که به‌جای توجه به شایسته‌سالاری و توان مدیریتی یک فرد، تنها به جنسیت وی توجه می‌شود.

از دیگر مباحث مرتبط با جنسیتی دیدن همه‌چیز مربوط به ترویج مشارکت اقتصادی زنان ذیل عنوان فریب‌دهنده توانمندسازی بانوان در حوزه اجتماعی و اقتصادی و اشتغال پایدار زنان بدون توجه به‌قرار دادن بانوان در بنیاد خانواده و خارج کردن آنان از این دایره است. مولاوردی در کانال خود دراین‌باره می‌نویسد: «بدین ترتیب انجام مطالعه پیرامون زنان شاغل و یا در جستجوی کار باهدف سیاست‌گذاری به‌منظور ارتقا و بهبود وضعیت مشارکت زنان در بازار کار و رفع برخی از مشکلات آن‌ها، ارائه سیاست‌های اجرایی برای موارد خاصی از چالش‌های کنونی زنان در بازار کار باهدف بلندمدت فراهم آوردن یک بازار کار منصفانه برای افزایش میزان مشارکت زنان در عرصه‌های اقتصادی و ترویج یک نگاه منصفانه به توانمندی‌های زنان در جهت تحقق عدالت اجتماعی و جنسیتی ضروری می‌کند.»

قرار دادن کار ویژه و الگوی عملیاتی معاونت زنان و خانواده در قالب برنامه‌های راهبردی غربی از جمله سند بین‌المللی توسعه پایدار پس از سال 2015 و تأکید به بند پنجم آن‌که موضوع توانمندسازی زنان و برابری جنسی (به قول مولاوردی عدالت جنسی) را نیز شامل می‌شود. مولاوردی در این زمینه در کانال تلگرامی خود با اشاره به امضاء سند بین‌المللی توسعه پایدار پس از 2015 که از آن با عنوان SDG یاد می‌شود توسط ایران، می‌نویسد: «ما نمیتوانیم به این سند و به‌ویژه بند پنجم آن بی‌تفاوت باشیم، البته تلاش‌هایی برای جایگزینی مفاهیم انجام دادهایم نظیر مفهوم عدالت جنسیتی به عنوان شاخه‌ای از عدالت اجتماعی به‌جای مفهوم برابری جنسیتی که اولین بار توسط ایران در اجلاس پکن (1995) مطرح‌شده است. جهان با زبان شاخص و آمار سخن می‌گوید و نیازمند این هستیم که هدف‌گذاری مشخصی برای حل مسائل این حوزه با تمام ظرفیتهایمان داشته باشیم.»[1]

سیاست زدگی خانم معاون

تأکید بر حضور زنان در سیاست و جنسیتی کردن انتخابات با تشکیل کارگروه‌های زنانه از دیگر اقدامات مولاوردی در معاونت زنان و خانواده است که در کانال وی نیز منعکس‌شده است. مولاوردی پیش از انتخابات مجلس در سال 94 ضمن تشکیل کارگروه‌های انتخاباتی و سیاسی بدین منظور می‌گوید: «اکنون همه جناح‌ها و گروه‌های سیاسی به این نتیجه رسیده‌اند که نرخ کمتر از سه درصد حضور زنان در مجلس شورای اسلامی زیبنده نظام ما نیست، قیاس ما نه با کشورهای اروپایی بلکه کشورهای اسلامی و کشورهای منطقه است.»

از دیگر بحث‌هایی که در ماه‌های اخیر به‌وفور در کانال خانم معاون مشاهده می‌شود مربوط به تعریف رجل سیاسی است. یکی از مطالبی که در این کانال از روزنامه شهروند بازنشر شده است، عنوان «دموکراسی زنانه یا مردانه» دارد و به بحث رجل سیاسی می‌پردازد.

وقتی ملاک خانم‌ رئیس فقط «در زن بودن» خلاصه می‌شود/ وقتی ملاک همه چیز برای خانم رئیس در «زن بودن» خلاصه می‌شود 

مولاوردی همچنین در نشست خبری خود در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها می‌گوید: در پی ابلاغ شدن سیاست‌های کلی انتخابات از سوی مقام معظم رهبری یکی از مواردی که از سوی سخنگوی شورای نگهبان مطرح شد ضرورت بازتعریف مفهوم رجل سیاسی بود. این مورد با استقبال حوزه زنان و خانواده مواجه شده است و قطعاً فرصت مناسبی است که به آن پرداخته شود.

با مراجعه به مطالب کانال خانم مولاوردی می‌توان مشاهده کرد که ایشان بیش از 12 بار به بحث رجل سیاسی پرداخته‌اند و معلوم نیست چرا ایشان به‌جای این دغدغه سیاسی به بحث اصلی معاونت که مرتبط با خانواده است، نمی‌پردازند.

نگاه تک‌بعدی و نادیده گرفتن خانواده

در این عرصه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از جمله نقاط کلیدی است که گرایش این نهاد به هر سمتی می‌تواند اثرگذاری مثبت یا منفی را به بار بیارود، اما آنچه از گرایش‌های معاونت زنان در گفتار و رفتار شهیندخت مولاوردی شناسایی می‌شود نگاه تک بعدی به موضوع زنان تا به حد حذف و کم‌رنگ شدن اصل اساسی خانواده در این معاونت تحت عنوان فریب‌دهنده «توانمندسازی زنان» است و تعریف عدالت جنسی در حوزه سیاسی و اجتماعی که نزدیک به گرایش فمینیستی و مطالبات سیاه زنانه است، صورت می‌پذیرد.

ارائه تصویر پست و نازل از زنان روستایی و از سوی دیگر نشان دادن اقتدار زنان مدرن شهری که وارد حوزه سیاست شده‌اند و عوض کردن ذائقه زنان و جداسازی آنان از نهاد خانواده ازجمله شاخصه‌های اهدافی است که معاونت امور زنان و خانواده بدان اهتمام ورزیده است. با نگاهی به کانال شخصی خانم مولاوردی می‌توان به صورت پررنگ ترویج این نگاه‌ها را مشاهده کرد.

الگوسازی از زنان سیاستمدار به عنوان زنان موفق (تشویق زنان به حضور در فعالیت‌های سیاسی و مدنی) و متعاقب آن مخدوش کردن زنان سنتی که الگوی آنان زنان روستایی است،‌ از جمله نکاتی است که در کانال تلگرامی به‌شدت دیده می‌شود تا جایی که اخبار زنان سیاستمدار آمریکایی به عنوان زنان موفق پوشش داده می‌شود. مثلاً، در یکی از مطالب این کانال آمده است: «ایلهان عمر» به عنوان اولین زن محجبه آمریکایی-سومالیایی 34 ساله عضو حزب دموکرات توانست از ایالت مینه سوتا به مجلس نمایندگان راه یابد یا در مطلب دیگری آمده است: تامی داکورث، اولین زن آمریکایی تایلندی تبار عضو مجلس سنای آمریکا می‌شود. وی در جنگ عراق به عنوان یک خلبان هلیکوپتر خدمت کرده و هر دو پایش را از دست داده است.

 وقتی ملاک خانم‌ رئیس فقط «در زن بودن» خلاصه می‌شود/ وقتی ملاک همه چیز برای خانم رئیس در «زن بودن» خلاصه می‌شود

تأکید بر روی این‌گونه زنان و الگو معرفی کردن آنان و زنان ورزشکار در حالی صورت می‌گیرد که درصد بسیار پایینی از مطالب کانال خانم مولاوردی مربوط به زنان موفق در خانه‌داری و تربیت فرزند است و به نظر می‌رسد ایشان علاقه بسیاری دارند تا تمامی زنان جامعه ما را به سمت فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی بکشانند.


[1]- http://www.mashreghnews.ir/fa/news/591951/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 40
  • در انتظار بررسی: 4
  • غیر قابل انتشار: 25
  • ۰۲:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    1 0
    فمینیستها با خلقت خدا مشکل دارند.
  • ۰۲:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    واضح است که کل ماجرای فمینیسم را سرمایه داران و صاحبان کمپانی های غربی علم کردند برای آنکه از نیروی کار زنان استفاده کنند و با اینکار جلوی افزایش دستمزد کارگران مرد را بگیرند. والا هیچ عاقلی قبول نمی کند که زن و مرد با داشتن دو ساختار کاملا متفاوت فکری و عاطفی و هرمونی و نظایر آن تکالیف و برنامه های مشابه داشته باشند. و هر کس دم از شباهت تکالیف و امتیازات این دو بزند دیوانه است. هر عاقلی می فهمد که در اسلام مرد مسوول تامین سلول اقتصادی به نام خانواده است و مرد است که باید به زنش نفقه بدهد ولو آن زن میلیاردر باشد. در این شرایط صد البته که شاید یک مرد بتواند جند زن را تامین کند اما یک زن کارش انسان سازی است به طور تخصصی عاطفی و نمی تواند جز با یک مرد ازدواج کند. اصلا تکلیف زن و مرد در خانواده متفاوت هستند. داشتن شغل و درآمد هم یک امتیاز نیست یک بار سنگین است که اتفاقا به زنها امتیاز داده شده این بار سنگین را حمل نکنند. زن برای چه خلبان و رییس جمهور شود وقتی یک مرد توان اینکار را دارد؟ زن تنها در اموری باید وارد شود که برای چاره جز اختصاص آن به زنان نیست. اتفاقا بدبختی این جا است که رسانه های غربی کاری کردند که زنها برداشتن بارهای سنگین به سبک مردها را نشانه افتخار و پیشرفت بدانند اما وظیفه اصلی خود را که فرزندآوری و انسانسازی بود به دیده حقارت نگاه کنند. یک زن خلبان مورد تجلیل قرار می گیرد اما یک زن خانه دار با ده فرزند سالم و مفید برای اجتماع هرگز تقدیر نمی شود.
  • ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    خیلی جالبه اگه زنان رجل بشوند باید بروند سربازی همچنین خیلی خوب میشه اینطوری در بحث ازدواج تمام مهریه ها ابطال میشه و شاید بشه گفت مردان هم امراه (زن) هستند و... عجیب همه چی قاطی پاطی میشه... حالا اگه زنان رجل بشوند مشکل بیکاری حل میشه؟؟؟
  • مریم ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    دمشون گرم
  • ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    2 0
    به نظرم بیشتر خانم هایی که به مسئله زنان افراطی می نگرند یا خود برها ای از زمان دچار مشکل بوده اند یا در اقوام نزدیک شان مشکلات حاد وجود داشته است بزرگ شدن در یک بستر آرام اسلامی که در آن کرامت زن رعایت شده است مانع دید فمینیستی می شود
  • ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 1
    برای ایشان و همه خدمتگزاران ملت ایران از خداوند متعال سلامتی و سربلندی خواستارم.
  • مجید ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    احسنت
  • حسن ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    نگاه فمنیستی جهان رو به سمت آخرالزمان می بره یعنی جایی که همه ارزش ها به ضد ارزش و ضدارزشها به ارزش تبدیل میشن .....جایی که مادران زحمت کش و سخت کوش که فرزندانی سالم و صالح تحویل اجتماع دادن رو به چشم یک کم سواد عقب افتاده ببینن به این دلیل که نتونسته وارد مشاغل و مناصب اجتماعی بشه ... وای براین جامعه و وای بر کسانی که این تفکر رو به دیگران القا می کنن ....الان متاسفانه آنچنان شغب زنان مورد توجه قرار گرفته که همه دخترها در صورت پیدا نکردن شغل احساس سرخوردگی می کنن .....
  • ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    مگر نه این است که اول و آخر مطالباتشان از مردان است! نفقه، مهریه، حق، برابری، عشق، عاطفه، فرزند، و مهم تر از همه قوام خیمه خانواده... با همه این ها مرد بدون زن فاقد همه این هاست!!!
  • ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    این خانم تو کابینه آقای دکتر روحانی منو یاد اسفندیار تو کابینه محمود میندازه هر دو رو یکسری مواضع عجیب و غریب پافشاری میکنند
  • ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    مشکل مسولین فعلی این است که همیشه حاشیه رو پررنگ می کنند تا اصل قضیه که شایسته سالاری است رو حذف کنند و عوام فریبی و نگرش های سطحی رو جایگزین کنند باید دید در مسولین فعلی مردان چه کرده اند که الان زنان مدعی اند >تورو خدا این ملت حوصله چرندیات اینگونه که امثال فائزه هاشمی ، دختر صفدرحسینی و ابتکار و .. را ندارند و همچنین مردان سیاسی درراس فعلی دولت
  • ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    احسنتم
  • ۱۰:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    وقتی "زن" به خاطر تسلط تفکرات انحرافی غرب از جایگاه رفیع و شریف "مادری " و انسان سازی و خانه داری و تربیت فرزند تنزل پیدا کندسرنوشتش همین میشود که در غرب و میان غربزدگان شیوع پیدا کرده . زن به عنوان مظهر جمال الهی و مرد به عنوان مظهر جلال الهی در نظام تکوین به دست قدرت خداوند حکیم رقم خورده تا کاروان بشریت به نقطه اوج و قله کمال و حیات طیبه و مدینه فاضله برسد و نظام تشریع بر اساس مصالح واقعی و نظام تکوین است و هر گونه تخلف و انحراف از دستورات شرع به ضرر زن و مرد وجامعه انسانی است .تکریم و ارزش و حقوق و احترامی که اسلام و مخصوصا تشیع برای زنان و بانوان وضع و بیان کرده است در هیچ نظام حقوفی وجود ندارد .
  • ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    2 0
    مشکل بیکاری از وقتی شروع شد که به زنان در عرصه کار بیشتر اهمیت دادند و اکثر سرمایه دارها هم بدلیل منفعت طلبی، زنان را وارد مجموعه کار خود کردند. اینجور موارد باید به دین اسلام مراجعه کرد.
  • سایبر ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 1
    ارتقاء جایگاه زن درجامعه،وظیفه این نهاد؛خوب بایدم اززنان حرف بزنه گزارش شمابیشترسیاهنماییه وتخریب جوری که ایشون حتی بایدمجازات بشه،درصورتی که نشانه ای ازسخیف وپست بودن زن روستایی ازصحبتهاش نیست.بعدا بی بی سی متهم به دودستگی میکنیم.
  • ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    نتیجه غفلت از تربیت فرزنذان میشه کامنت نویسان محترم در فضای مجازی تهش هم عدم امنیت روانی در جامعه هست. این بی بندوباری ها، این فحاشی ها، این هرزگی ها و آزارهای کلامی و بعضاً جنسی و کلاً درد و آسیب های اجتماعی دیگه از رفتارهای پرخطر اجتماعی شاید اینها کمی هم عدم توجه به تربیت جگرگوشه هایمان است. آن هایی که فریادهای فمنیستی دارند کجان، آن ها که میگویند مردان به ما ظلم میکنند؟ مگر همین مردان روزی فرزندان شما نبوده اند؟ ظاهراً زنان و دختران از آنچه مادران تربیت کرده اند ناراضی هستند، چه میکنید با جامعه ی ما!! بهتر است مسئولیت های اجتماعی خودمان را بر عهده بگیریم.
  • لیلا ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 1
    چیه؟از اینکه زنها حرفشونو باقدرت بزنن میترسید؟تا میگیم حقوق زنان باید رعایت شود .زود برچسب غربزدگی به زنان میزنید.احترام به زن وفرزندان از سنت پیامبر اکرم میباشد.
  • ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    هزاران+++
  • ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    خدایا خودت شاهد ظلم این نظام به مردها باش
  • ناشناس ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    2 0
    عجببببببببب!!!! ما داریم از احترام زن صحبت می کنیم بر خلاف خانم مولاوردی که با حقوق زن آشنا نیستن ،تو هیچ کشوری به اندازه این کشور حقوق زن محترم شمرده نمیشه.
  • ۱۱:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    كارما به كجا رسيده كه از سوسكم ديگه كمتريم !
  • ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    اگر منظورتان مثل غرب است که آنجا به نفع سرمایه داران است
  • علی ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    به خدابه زنان خیلی ظلم شده میگیدبراچی اخه زن بایدتوخونه باشه وبه تربیت فرزندبپردازدنه تشریف ببره اداره وخسته بیادخونه وهمه انرزی خودراازلحاظ مادی ومعنوی تواداره باهمکارمصرف کنه وروزتحمل بچه رانداره وغذای سرد می ده به شوهرش وفرزندانش و...
  • حسن ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    قاطی کردی لیلا خانوم .......اتفاقا ما هم نظرمون همینه که به زن و خانواده و حقوقش از دید اسلامی نگاه بشه ....نه از دید فمنیست های غربی یا فمنیست های ایرانی ........
  • زهرا ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    زنها موجودات بی رحمی هستند وقتی مدیر میشن خیلی بی منطق اند و زور گو اصلا خودشون گم میکنن زن ها درست فکر نمیکنن زن ها خشن و حیله گرند دنبال انتقامند خدا نکنه یه کم هوش داشته باشن وحشتناکند
  • ناشناس ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    خانم رییس رو خوب اومدی. خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
  • ناشناس ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    عدالت جنسیتی یعنی اینکه خانم ها هم دو سال خدمت سربازی بروند
  • ۱۵:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    ایشون خودش شایسته اون پست نیست.
  • ناشناس ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    هر موقع موهات رو از ته زدی و دو سال رفتی خدمت سربازی اونوقت از عدالت جنسیتی حرف بزن
  • ۱۵:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    من در چندکلاس دانشگاهی (دانشجو بودم )به همکلاسیام میگفتم کار نکنید یکبار هم به یکی از استادام گفتم مردباید 3جاکارکنه که زنش شاغل نباشه !! مثل توپ دررشتمون پیچید ! مدیر گروه که خانمش هم انجا مدیرگروه و استاد و وککیل بود به اساتید دستورداده بود در کلاسی که من هستم از شاغل بودن زن حمایت کنن !! دلم ازاینجا گرفت که استاد فلسفه که ظاهری فیلسوفانه دشت از خانواده ی محترم شهدا بودن و دمترا هم داشتن گفت : من دوجا کار میکنم خانمم هم در اداره شاغله هنوز هم بی پولیم !!! کل خانواش هم خودشو خانمش و دختر 4سالش بود !! وقتی دکترای فلسفه ی ما تفکرش این باشه واااااای به بیسوادان مملکت !!
  • ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    احترام زن و فرزندی که در خانه در خدمت شوهرو پدرخانه باشن نه در ادارات در خدمت همکاران مررررررررررررد.
  • ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    یکی از نتایج عملکرد فمنيست ها در اروپا وامر یکا ایناست کدر برخی ازاین کشورها بین 40تا60 درصد فرزندان آنها حرام زاده است.باید درس عبرت گرفت.
  • ۲۰:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    افراد که قائل به برابری زن و مرد هستند از کارگری و سربازی زنان هم حمایت کنند.
  • حامد ۲۰:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    از نظر اینها زن موفق ، زنی است که یا مدال ورزشی می گیرد یا صاحب مقام می شود !
  • ۲۰:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    از خانم مولاوردی تقاضا دارم در راستای برابری حقوق زن و مرد، سربازی خانم ها هم مانند آقایون اجباری بشه. کار کردن تو معدن، بنایی، رفتگری و مشاغل سخت دیگر هم از مواردیه که خانم مولاوردی باید فکری برای برابری زن و مرد بکنه.
  • ۲۱:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    زنان تو سیاست چندان کارگشا نیستند.
  • ۲۳:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۳
    0 0
    یادم نمیره یه راننده تاکسی در خلال صحبت هامون گفته بود:مملکت ما به زنها خیلی بها داده.. درست گفته بود این بها دادن بیش از حد به زن هاست که متاسفانه خیلی ها رو از محیط خانواده جدا کرده و بدتر از اون اینکه برخی ها رو صرفا عیاش و خوشگذران بار اورده. وقتی فرهنگ دینی از خانواده و اجتماع جدا بشه شاهد زنانی هستیم که بیشترین هم و غم شون رسیدن به صورت و چهره ارایی برای نامحرم خواهد شد. این بها دادن بیش از حد به زنان است که امروزه شاهد افزایش طلاق و الودگی های فرهنگی در سطح مملکت هستیم. وقتی دین نباشه غیرت هم از هم می پاشه. متاسفم برای این رئیس جمهور که چنین فردی رو به عنوان معاون خودش قرار داده.
  • میلاد ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۴
    0 0
    برای ایشان آرزوی سلامتی نمی کنم....
  • لیلا ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
    0 0
    خوب برات 2 سال سنوات بیمه میشه دیگه.
  • لیلا ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
    1 0
    شما کی هستید که بخواهید به زنها بها بدید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس