رسانه خبری وابسته به نیروهای مسلح پاکستان با انتشار خبری اعلام کرد که این موشک با نام «ابابیل» با بُرد حداکثری ۲۲۰۰ کیلومتری «قادر به حمل چندین کلاهک هسته ای» است.
این رسانه خبری تأیید کرد که موشک مزبور می تواند کلاهکهای هسته ای را حمل نماید و «قادر به نشانه گیری چندین هدف با دقتی بالا و چیرگی بر رادارهای دشمنان» است. بنا به اعلام این رسانه خبری، موشک ابابیل در واکنش به قابلیتها و امکانات «رو به رشد همسایگان پاکستان در حوزه موشک بالستیک دفاعی» توسعه یافته و برای «تقویت توان بازدارندگی» پاکستان طراحی شده است.
گفتنی است که این آزمایش دو هفته پس از آزمایش موفقیت آمیز نخستین موشک زیردریایی پایه با کلاهک هسته ای توسط پاکستان انجام شد. در روز نهم ژانویه سال میلادی جاری، پاکستان موشک کروز «بابر-۳» را «از یک سکوی زیرآبی و متحرک» مستقر در نقطه ای از اقیانوس هند پرتاب کرد. بنا به گفته منابع نظامی پاکستان، این موشک «اهداف خود را با دقت بالایی نشانه می گیرد».
از سوی دیگر، خبرگزاری رویترز گزارش داد که هندوستان در سال میلادی گذشته سامانه موشکی ضد بالستیک خود را که ادعا می شود قادر به رهگیری موشکهای بالستیک با کلاهک هسته ای است، آزمایش کرد.
در همین اثناء، مقامات بلندپایه دفاعی هندوستان نیز تأیید کردند که بیش از ۴۶۰ فروند تانک جنگی در امتداد مرز مشترک این کشور با پاکستان استقرار می یابند. این تانکها به ۹۰۰ فروند تانک مستقر در این منطقه افزوده می شوند.
شایان ذکر است که دو کشور هند و پاکستان- که هر دو از دهه ۱۹۹۰ میلادی قدرتهای هسته ای به شمار می روند- مدت زمانی طولانی است که پیرامون برخی از موضوعات از جمله منطقه مورد مناقشه کشمیر با یکدیگر در تقابل بسر می برند.