به گزارش مشرق، رضا رضایی برادر شهید رضایی مجد اظهار داشت: 10 اسفند 95 سی امین سالگرد شهادت مهدی رضایی مجد است. مهدی فرزند چهارم خانواده 8 نفره است. خانواده ای ورزشی هستیم که حاج اکبر رضایی مجد برادر اول ما فوتبالیست بود و در تیم اقبال تهران حضور داشت.
حاج حسن رضایی مجد هم قهرمان کشتی بود. مهدی فرزند چهارم خانواده ورزش را با کشتی آغاز کرد و حتی قهرمان هم شد با این حال مهدی به توصیه برادر بزرگم از کشتی به سمت فوتبال آمد.
رضایی مجد تصریح کرد: مهدی رضایی مجد در فوتبال در تیم های آذر ، اکباتان و تهران جوان بازی کرد، سپس به تیم پرسپولیس پیوست و با این باشگاه قرارداد امضا کرد و 4 ماه در تمرینات پرسپولیس حضور داشت.
با حضور در تیم پرسپولیس می توانست به تیم ملی بزرگسالان هم دعوت شود اما مهدی رضایی مجد برای دفاع از کشور و اسلام حضور در جبهه را به بازی در پرسپولیس ترجیح داد. آن زمان علی پروین سرمربی پرسپولیس بود و به مهدی گفت فقط باید بدانی اگر ناصر محمدخانی از قطر برگردد باید ذخیره او باشی.
برادر شهید افزود: مهدی رضایی مجد همدوره چهره های مطرح فوتبال بود. محمد مایلی کهن، محمد پنجعلی از او خاطرات زیادی دارند و او همدوره امیر قلعه نویی، صمد مرفاوی، قنبرپور و رضا رجبی و بسیاری از چهره های مطرح دیگر فوتبال بود.
برادر شهید افزود: مهدی رضایی مجد همدوره چهره های مطرح فوتبال بود. محمد مایلی کهن، محمد پنجعلی از او خاطرات زیادی دارند و او همدوره امیر قلعه نویی، صمد مرفاوی، قنبرپور و رضا رجبی و بسیاری از چهره های مطرح دیگر فوتبال بود.
مهدی 15 گل برای تیم ملی جوانان زد و کاپیتان تیم ملی جوانان بود. یکی از گل های به یاد ماندنی او در بازی ایران و کره جنوبی زده شد در مسابقات جام قهرمانی در بنگلادش که فدراسیون تیم ملی جوانان را به جای تیم ملی بزرگسالان به مسابقات اعزام کرده بود.
رضا رضایی مجد با اشاره به خصوصیات بارز اخلاقی مهدی عنوان کرد: مهدی سرآمد اخلاق بود و همواره تلاش می کرد بین سه ضلع ورزش، جنگ و مذهب ارتباطی نزدیک برقرار کند. او همواره ویژگی های خوب جبهه و جنگ را به محیط های ورزشی می آورد و ورزش را هم به جبهه می برد. دوستان ورزشی و جبهه ای را هم در هیات های مذهبی شرکت می داد و حضوری فعال در هیات های مذهبی داشت. مهدی همواره در جبهه نیز مسابقات ورزشی برگزار می کرد و در تصاویری که از جبهه های مشاهده می کنید رزمندگان را با لباس های ورزشی و در حال ورزش هم می بینید.
مهدی رضایی مجد مدال قهرمانی فوتبال را رها کرد و مدال سرخ حسینی را انتخاب کرد تا از اسلام و کشور دفاع کند. مهدی همواره سعی می کرد که جوانان را به راه درست هدایت کند و آنها را با به مسجد و هیات های مذهبی هدایت می کرد تا از ناهنجاری ها دور شوند.
رضایی مجد افزود: مهدی ورزشکاری بود که در اوج قرار داشت با این حال حضور در جبهه، دفاع از کشور و اسلام را به ورزش ترجیح داد. مهدی همواره به روز بود و یکی از جوانان خوش تیپ هم بود. وقتی هم شهید شد زیر لباس رزمش پیراهن و شلوار ورزشی بر تن داشت.
این برادر شهید با تشکر از مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ عنوان کرد: مهدی 10 اسفند شهید شد و در روز 14 اسفند مراسم تدفین او را برگزار کردیم و از مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ از گذشته تا امروزکه مهدی تاج رئیس فدراسیون است و همچنین روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ تشکر می کنم که همواره به یاد شهید رضایی مجد بوده و هستند.
با این حال یک نکته در ارتباط با این شهید مغفول مانده اینکه در گذشته مسابقات باشگاهی جوانان با نام شهید رضایی مجد برگزار می شد اما مدتی است که دیگر این مسابقات به نام این شهید برگزار نمی شود امیدوارم که بازهم این رقابت ها به نام شهید رضایی مجد برگزار شود تا همه بدانند که در ورزش فوتبال الگوهایی مثل مهدی رضایی مجد داشته ایم که می توانند سرمشق بسیار خوبی برای جوانان امروز کشور هم باشد. رضایی مجد در وصیت نامه اش هم آورده که ورزش پهلوانی را به ورزش قهرمانی ترجیح می دهد.