به گزارش مشرق، مهرداد بذرپاش عصر امروز در همایش نقش ایثار و شهادت در عزت و اقتدار ملی که به مناسبت روز شهید در مسجد صاحبالزمان (عج) شهر خرمآباد برگزار شد به غیرت، آزادگی و شجاعت مردم لرستان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به وجود 6 هزار و 300 لرستان، این استان با توجه بهتناسب جمعیت و جزء دو تا سومین استانی است که بیشترین شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
وی افزود: مردم استان لرستان در شرایط سخت خود را نشان داده است و در روزی که جنگی در این کشور رخ داد و وجببهوجب خاک ایران به خطر افتاد، مردم غیور لرستان یکی از شاگرد اولیهای این کلاس بودند.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس نهم با مصرح کردن این سؤال که آیا شهدا به همین اندازه راضی هستند که ما دورهم جمعشویم، ذکر مصیبتی بخوانیم و از خانواده آنها تجلیل شود عنوان کرد: این دورهم جمع شدنها خوب است اما کافی نیست و لازم است بدانیم که شهدا برای چه چیزی رفتند.
کسی بیشتر از شهدا نمیتواند مدعی وطندوستی شود
وی بیان کرد: شهدا با رفتن خود خواستند به یک عدهای که مدعی هستند درس وطندوستی بدهند بنابراین اگر کسی در این عالم فعلی بخواهد ادعای وطندوستی کند از همین شهدا کسی بیشتر نمیتواند مدعی شود چون شرط وطندوستی حفاظت از خاک،میهن، ناموس و سرزمین است.
بذرپاش گفت: شهدا حساب خود را خوب پس دادند چون زمانی که کشور آماج حملات بود در مقابل دشمن ایستادند اما یک عدهای اکنون ادعای وطندوستی میکنند که آن موقع بهوقت خطر احساس تکلیف کردند که بروند خارج از کشور ادامه تحصیل بدهند و زندگی کنند بنابراین گفتند ما میرویم و برمیگردیم تا به کشور خدمت کنیم اما آنها بیشتر میتوانند ادعا کنند که به کشور خدمت کردهاند یا شهدا؟
به فکر مردم بودن شرط دیگر وطندوستی است
عضو هیئترئیسه مجلس نهم شرط دیگر وطندوستی را به فکر مردم بودن دانست و تصریح کرد: شهدا رفتند تا به هرکسی که ادعا میکنند که به فکر مردم هستند بگویند که ما در صف بودیم چون جانعزیز خود را تقدیم کردند پس هر کس که مردم را دوست دارد بیاید ببینیم چقدر مردم را دوست دارد.
وی خاطرنشان کرد: شهدا از خود گذشتند و برای خدمت به مردم به خدا رسیدند چراکه برای خدمت و تأمین امنیت مردم جان خود را از دست دادند منتها همه بعد از شهدا از خود گذشتند که به مردم و خدا برسند یا از مردم گذشتند تا به خودشان بیشتر برسند؟ برخی از اسم شهدا استفاده کردند و حقوق آنچنانی هم دریافت کردند که قرار ما با شهدا این نبود.
قرار ما با شهدا این بود که از خودمان بگذریم به مردم برسیم
بذرپاش اظهار داشت: قرار ما بعد از انقلاب با شهدا این بود که از خودمان بگذریم به مردم برسیم و از آن مسیر به خدای باریتعالی برسیم اما قرار این نبود کارهایی که بعضاً دارد انجام میشود اتفاق بیفتد.
وی افزود: یک درس دیگر شهدا این بود که مملکت را به دست بیگانگان ندهیم پس اگر قرار بر دادن مملکت به هر اجنبی بود برای چه یک عدهای باید جان خود را تقدیم کنند؟! مگر جان خود را سر راه پیداکردهاند؟! نه آنها نیز دوست داشتند پیشرفت کنند، زندگی تشکیل دهند، مسئولیت داشته باشند و از امکانات استفاده کنند.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس نهم عنوان کرد: شهدا جان خود را دادند تا ذرهای از این مملکت کم نشود، اگر قرار است کسی سایه جنگی را از سر مردم بردارد همین شهدا بوده و الانهم به نام شهدای مدافع حرم در حال دفاع هستند.
متوسط سن شهدای مدافع حرم 23 و نیم سال است
وی به جوان بودن شهدای مدافع حرم اشاره و بیان کرد: متوسط سن شهدای مدافع حرم 23 و نیم سال است و همین جوانان سایه جنگ را از سر مردم برداشتهاند.
بذرپاش گفت: بسیاری ادعا کردهاند که سایه جنگ را از سر کشور برداشتهاند منتها هر بار که ادعا کردند که ما سایه جنگ را از سر کشور برداشتیم یکتکه از کشور را دادند.
وی اظهار داشت: تجربه ایران در این مسیر تجربه گرانسنگی است، یک روز حسنعلی منصور و فتحعلی شاه هم میخواستند سایه جنگ را از سر کشور بردارند، حتی در این کشور یکزمانی در مجلس شورای ملی(زمان رژیم پهلوی) گفتند اگر کاپیتولاسیون را تصویب نکنید و مسئولیت قضایی به آمریکاییها ندهید آنها سربازان خاک ایران را ترک میکنند و ایران توسط نیروهای شوروی اشغال خواهد شد که با این تحلیل میخواستند سایه جنگ را از سر کشور کم کنند.
شهدا سایه جنگ را از سر کشور برداشتند
عضو هیئترئیسه مجلس نهم با اشاره به اینکه شهدا سایه جنگ را از سر کشور برداشتند، افزود: اکنون نیز شهدای مدافع حرم بسیارند آنقدر تقاضا زیاد است که نمیتوانیم آنها را اعزام کنیم و ظرفیت آن را نداریم.
وی عنوان کرد: امکان آن نیست که این متقاضیان را اعزام کنیم و باید گفت این جوانان که در صف اول اعزام ایستادهاند همان کسانی هستند.
بذرپاش بیان کرد: شهدا رفتند تا بیعدالتی نباشد، اصلاً انقلاب کردیم که فقر، بیعدالتی و فاصله بین فقیر و غنی نباشد، انقلاب کردیم که در بحث توسعه هیچ فرقی بینشهری مانند خرمآباد و تهران نباشد.
انقلاب یعنی اینکه هرروزی که از روز دیگر بهتر باشیم
وی تصریح کرد: مگر شعار ما در 22 بهمن 57 تمامشده است! خیر تازه شروع شده انقلاب از جنس تمام شدن نیست و انقلاب یعنی اینکه هر روزی که از روز دیگر بهتر باشیم.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس نهم اظهار داشت: هنوز قرار ما در حوزه اقتصاد با شهدا تمام نشده چون به آن قولی ا که به شهدا دادهایم عملنکردهایم.
وی افزود: خانواده شهدا هزینه سنگینی دادهاند و هزینه را باخدای متعال معامله کردهاند منتها هزینه دیگری داریم به آنها تحمیل میکنیم و به کنایه و طعنه زدنهای بیجا میزنیم.
اصلیترین یادواره و یاد شهدا جریان کار و نشاط در کشور است
بذرپاش عنوان کرد: امروز اصلیترین یادواره و یاد برای شهید این است که کشور را به جریان کار و نشاط تبدیل کنیم، امروز یادواره شهدا حل مشکل کار یک جوان،رفع محرومیت از گوشه و کنار این استان است، استانی که حساب خود را خوب پس داده است.
وی بیان کرد: امروز یاد شهدا و خوشحال کردن یک شهید و خانواده شهدا برداشتن چهره محرومیت از یکبخشی از استان است که برای این کار باید متفاوت رفتار کنیم.
عضو هیئترئیسه مجلس نهم تصریح کرد: این مشکل بیکاری از کجا آمده است؟ باید نگاهمان را عوض کنیم بنابراین نمیشود در کشوری که 230 هزار شهید تقدیم کرده است جوانان ما از بیکاری در گوشه و کنار استان جلوی پدر و مادرانشان آب شوند آنگاه در شمال کشور یکدفعه واردات مرکبات 150 درصد افزایش پیدا میکند.
وی گفت: قاچاق کالا جلوی چشممان همه در گمرک رد میشود آنگاه همه به یکدیگر ذکر آمار میکنند، چطور جلوی چشم همه ریگی از آسمان پایین میآید اما در چشمانمان 60 هزار میلیارد تومان کالای قاچاق رد میشود بعد دنبال بیکاری میگردیم.
بذرپاش اظهار داشت: کار بسیار سختی است کانتینرهایی که از گمرک رد میشوند کالاهای قاچاق آنها برگردانده شود؟! به نظر کار خیلی سختی نیست.
وی به آشوبهای منطقه اشاره کرد و افزود: دورتادور کشور ما آتش است و مجموعه آدمکشها جمع شدهاند اما صدای یک ترقه تروریستی از کشور ما بلند نمیشود و به لحاظ امنیتی در کشور بسیار مقتدر و توانا هستیم پس چطور این توان را ازنظر اقتصاد جلوی قاچاق گرفته نمیشود.
قرار ما با شهدا این بود که ربا و بانکداری مبتنی بر ربا در کشور نباشد
نماینده سابق مردم تهران در مجلس نهم عنوان کرد: آیا ما دنبال مشکلات بیکاری میگردیم؟! قرار ما با شهدا این بود که کشوری را تقدیم کنیم که دیگر حرفی از ربا و بانکداری مبتنی بر ربا در آن نباشد.
وی بیان کرد: قرار ما با شهدا این نبود که جوانی برای 10 میلیون تومان وام گیر کند بعد یکدفعه هزار میلیارد و سه هزار میلیارد تومان به یک نفر پرداخت شود.
بذرپاش تصریح کرد: مقررات برای چه راهاندازی شده است؟ مقرراتی که در آن هزار میلیارد و سه هزار میلیارد فساد از آن بیرون بیاید که مقررات نیست؛ قرارت برای تسهیل امور مردم است.
وی گفت: قرار ما با شهدا این بود که برکت وارد زندگیها شود نه اینکه نظام بانکداری راهاندازی شود که از سروصورت آن ربا که ببارد.
عضو هیئترئیسه مجلس نهم بابیان اینکه همه مردم بهنوعی گرفتار بانکها شدهاند، اظهار داشت: این قرارها با شهدا باید در یادوارهها مرور شوند تا یادمان نروند.
یاد شهدا در یاد عملکرد، رشادت و آرمانهای شهدا است
وی یاد شهدا را در یاد عملکرد، رشادت و آرمانهای شهدا دانست و افزود: شهدا برای اعتلای انقلاب اسلامی ایران جان خود را از دست دادند.
بذرپاش عنوان کرد: نظام دانشگاهی راهاندازی شد که مشکلات کشور را حل کنیم که در این میان هرروز دانشگاه با عنوانهای مختلف اضافه میشود و هرچه تعداد دانشگاهها بالا میرود مشکلات کشور نیز بالا میرود.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس نهم بابیان اینکه دانشگاهها به محلی برای حل مشکلات آمریکا، اروپا و کانادا تبدیلشده است، تصریح کرد: یا باید مقالات lslرا برای رفع مشکلات آمریکا، اروپا و کانادا تهیه شود و یا اطلاعات ایران را تقدیم آنها کنیم درحالیکه پول این مردم در دانشگاهها هزینه میشود.
وی اظهار داشت: مغز جوان ایرانی و ذهن استاد برای حل مشکلات آنها به کار گرفته میشود و خودمان روزبهروز با مشکلات جلو میرویم که این یعنی دانشگاه هنوز انقلابی نشده و هنوز آرمانهای شهدای ما در دانشگاهها نرفته است هرچند اگر انقلاب فرهنگی نیز انجام داده باشیم.
بدر پاش با اشاره به اینکه انقلاب فرهنگی تنها بهظاهر نیست، افزود: قرار بر این بود که دانشگاه در مسیر تمدن سازی بزرگ ایرانی اسلامی باشد.
وی عنوان کرد: نباید استان لرستان بااینهمه ذخایر مادی و الهی و اینهمه نیروی مجاهد، پرتلاش، پرکار و غیرتمند نرخ بیکاری در آن بالا باشد.
عضو هیئترئیسه مجلس نهم بیان کرد: سالی 300 هزار میلیارد پول عمومی هزینه میشود، سالی 400 تا 500 هزار میلیارد تومان منابع بانکی هزینه میشود اما برای چه باید اینهمه لنگ بیکاری بمانیم؟ برای چه اینهمه جوان دنبال شغل حداقلی میگردند؟ پس اشکال وجود دارد 300 هزار میلیارد بودجه عمومی و 400 تا 500 هزار میلیارد تومان منابع بانکی، حدود 100 هزار میلیارد تومان بودجه شهرداریها داشته باشیم اما بیکاری داشته باشیم.
وی تصریح کرد: بعد از 38 سال از انقلاب اصلیترین تهدید، تهدید ناکارآمدی است؛ نه آمریکا میتواند غلطی کند نه کس دیگری ازاینرو تهدید اصلی ناکارآمدی به ویژه در حوزه اقتصادی است و مردم بعد از گذشت این سالها به این نتیجه رسیدهاند که جمهوری اسلامی نتوانسته مشکلات اقتصادی آنها را حل کند پس همه مجموعههای متصل به انقلاب و هرکسی که دلش برای شهدا، امام (ره) و رهبری، دفع ظلم و فساد میتپد باید جمهوری اسلامی تبدیل به جمهوری اسلامی کارآمد شود.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس نهم اظهار داشت: امروز قرار دادن این کشور در قلههای پیشرفت و اقتدار اصلیترین یادواره و یاد شهید است که میتوانیم برگزار کنیم.
وی افزود: امروز حل کردن یکگوشه از محرومیتهای این کشور و ایجاد شغل برای جوان این کشور و جوان لرستانی، ایجاد یک نظام دانشگاهی عالی و متعالی، ایجاد یک نظام عادلانه توزیع ثروت، رفع هرگونه تبعیض و حقوقهای آنچنانی اصلیترین یادواره شهید است و هرکسی غیرازاین رفت یاد شهید کردن آنهم نمادین است یا خواسته وجدان درد خود را آرام کند وگرنه دلش برای مسیر و یاد شهیدان نسوخته است.
در پایان این مراسم از خانواده پنج شهید استان لرستان ازجمله خانواده شهید مدافع حرم استان شهید رضا رستمی مقدم تجلیل شد.