به گزارش مشرق، فرمانده نیروهای مدافع زن (YPJ)، ضمن اشاره به ارتباط بین نیروهای کُرد و آمریکا در عملیات رقه اظهار داشت: آمریکا راههای زیادی را برای ارتباط در سوریه امتحان کرد که در همه آنها موفق نبود، لذا وقتی توانایی نیروهای ما را در مبارزه با داعش دید، در استراتژی خود تجدیدنظر کرد.
وی ادامه داد: درست است که امروز آمریکا سلاح در اختیار نیروهای ما میگذارد اما این بدان معنی نیست که ما قصد اجرایی کردن خواستههای آمریکا را داریم. رابطه ما با آمریکا در زمینه مبارزه با داعش است و دو طرف بر این موضوع تأکید دارند.
نسرین عبدالله با اشاره به حضور نیروهای زن در عملیات رقه گفت: حضور زنها در عملیات رقه نشانگر این حرکت سمبلیک است تا به داعش ضدزن فهمانده شود که زنان در خط مبارزه با تندروی قرار دارند و همچنین زنان توانایی انجام هرگونه مأموریتی، حتی جنگ را دارند.
فرمانده کل نیروهای زن حاضر در عملیات رقه ضمن تأکید بر روحیه نیروهای ائتلاف کُرد ــ عرب موسوم به نیروهای سوریه دموکراتیک در عملیات رقه یادآور شد: ما معتقد به برادری ملتهای داخل سوریه و حضور همه جناحهای مختلف در آزادسازی سوریه از وجود تروریستها و ساختن سوریه آینده هستیم، به همین خاطر جوانان زیادی از میان اعراب و آشوریها به نیروهای ما میپیوندند و در این راه شهدای فراوانی تقدیم کردهایم.
نسرین عبدالله در خصوص ارتباط بین نیروهای کُرد و نیروهای دولتی نیز گفت: ارتباط آنچنانی بین ما وجود ندارد اما درگیری نیز روی نمیدهد.