شورای امنیت سازمان ملل متحد

نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره تحریم کره‌شمالی که به درخواست آمریکا و کره جنوبی برگزار شده بود، بدون نتیجه به پایان رسید.

به گزارش مشرق، نشست شورای امنیت بر سر تشدید تحریم های کره شمالی بدون نتیجه پایان یافت. در پایان این جلسه قرار شد بحث بر سر تشدید تحریم های کره شمالی در نشست های آینده بررسی شود. قرار است هفته آینده جلسه دیگری در این زمینه تشکیل شود.

سفیر روسیه در سازمان ملل متحد در این نشست در مورد آزمایش هسته ای جدید کره شمالی گفت :« صلح در منطقه با خطری جدی روبرو است».

واسیلی نبنزیا افزود راه حل های نظامی نمی تواند مشکلات در شبه جزیره کره را حل کند. وی با تاکید بر حفظ آرامش ، خودداری از هرگونه اقدام را خواستار شد که می تواند به تنش ها دامن بزند.

همچنین "فرانسوا دولاتر" سفیر فرانسه در سازمان ملل در سخنرانی خود در این نشست گفت: از جامعه جهانی می خواهیم روشی قاطع را که متناسب با خطرات این موضوع باشد اتخاذ کند، زیرا همه ما در معرض تهدید هستیم.

وی افزود: خواستار اعمال تحریمهای جدید علیه کره شمالی و اجرای تحریمهای کنونی به شکلی قاطعانه و سخت هستیم.

دولاتر همچنین گفت: کره شمالی باید به معاهده ممنوعیت سلاح هسته‌ای بپیوندد.

از سوی دیگر "جفری فلتمن" مسئول امور سیاسی سازمان ملل متحد روز دوشنبه پس از ششمین آزمایش هسته ای کره شمالی گفت آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل امیدوار است شورای امنیت سازمان ملل همچنان متحد باقی بماند و اقدام متناسب را در قبال کره شمالی انجام دهد.
فلتمن به شورای امنیت سازمان ملل متحد درمورد محاسبه نادرست سوء تفاهم در بحبوحه تنش های روزافزون هشدار داد.

وی که این اظهارات را در نشست شورای امنیت بیان می کرد گفت تحولات جدی اخیر مستلزم واکنشی جامع به منظور پایان دادن به چرخه اقدامات تحریک آمیز کره شمالی است. چنین واکنشی باید شامل دیپلماسی خردمندانه و صریح باشد زیرا چنین دیپلماسی موثر خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون دبیرکل سازمان ملل در جلسه شورای امنیت برای بررسی مسئله کره شمالی در نیویورک گفت: دبیر اجرایی کمیسیون آمادگی برای سازمان منع جامع آزمایش تسلیحات هسته ای در وین در بیانیه ای اعلام کرده است که پایگاههای پایش این سازمان ، یک رویداد لرزه نگاری غیرعادی را  نزدیک منطقه ای تشخیص دادند که کره شمالی برای آزمایش های هسته ای قبلی اش از آنها استفاده کرده است. 

وی افزود: داده های خود سازمان منع جامع ازمایش تسلیحات هسته ای نشان داده است که شدت این لرزه شش و نیم بوده است. منابع دولتی کشورهای عضو (سازمان ملل) شدت این لرزه را شش ممیز سه دهم اندازه گیری کرده اند. در هرحال، کاملا روشن است که شدت این وسیله (انفجاری) بزرگتر از همه آزمایش های هسته ای قبلی کره شمالی بوده است. کارشناسان برآورده کرده اند که شدت این لرزه بین پنجاه تا یکصد کیلوتن یا به صورت میانگین پنج برابر قویتر از تسلیحاتی بوده است که بر فراز هیروشیما منفجر شد.

منابع خبری روز یکشنبه پس از اعلام وقوع دست‌کم دو زمین‌لرزه در نزدیکی سایت هسته‌ای کره شمالی واقع در شمال شرق این کشور، از اقدام پیونگ‌یانگ برای انجام ششمین آزمایش هسته‌ای خود خبر دادند.

 تلویزیون رسمی کره شمالی ساعاتی بعد اعلام کرد این کشور یک بمب هیدروژنی را با موفقیت آزمایش کرده است. مطابق این بیانیه، این بمب می‌تواند به‌صورت کلاهک روی موشک‌های قاره‌پیما (ICBM) نصب شود.

از سوی دیگر «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی با «شینزو آبه»، نخست‌وزیر ژاپن گفته واشنگتن آماده استفاده از توان هسته‌ای برای مقابله با «تهدید کره شمالی» است.

در بیانیه‌ای که روی وب‌سایت کاخ سفید قرار گرفته آمده است: «رئیس‌جمهور دونالد ترامپ با نخست‌وزیر ژاپن شینزو آبه درباره ادعاهای آزمایش بمب هیدروژنی توسط کره شمالی گفت‌وگو کرد».

این بیانیه می‌افزاید: «سران دو کشور تداوم اقدامات  تحریک‌آمیز و بی‌ثبات‌کننده توسط کره شمالی را محکوم و بر تعهدات دفاعی استوار فی‌مابین تأکید کردند و متعهد شدند همکاری‌های نزدیک را ادامه دهند».

به گزارش تسنیم، کاخ سفید تصریح کرده است: «رئیس‌جمهور ترامپ بر تعهد ایالات متحده برای استفاده از طیف کاملی از توانمندی‌های دیپلماتیک، هسته‌ای و (تسلیحات) متعارف جهت دفاع از سرزمین‌ها و اراضی ما و متحدانمان تأکید کردند».

دونالد ترامپ، پیش از آن هم در چند توئیت از کره شمالی به‌عنوان «کشوری سرکش» یاد کرده و مدعی شده بود اقدامات این کشور، برای آمریکا تهدید به شمار می‌آیند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • AE ۰۱:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۴
    3 1
    روسیه خودش هر روز داره تحریم میشه بعد میاد و با امریکا همکاری میکنه به تحریم باقی کشورها رای نثبت میده.انگار میترسه یه وقت حق وتو رو ازش نگیرن بدن به کس دیگه
  • بوسجین IR ۰۳:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۴
    3 2
    چرا سیاست مداری و دولتی وسازمان به اصطلاح مللی به حرف کره ای ها گوش نمی کند که کشور هایی علاوه بر تهدید امنیتی و قلدری روز به روز با تحریم ها فشار را بر ان مردم بیشتر می کنند کسی توجهی به علت ماجرا ندارد و فقط می خواهند از منظر امریکا به ماجرا نگاه کنند اگر می خواهند مسئله را حل کنند و بشریت را از فضاحت دیگر برهانند باید عوامل تهدید را بر طرف کنند شما نمی توانی کشور را دائما" تهدید به نابودی کنی ان موقع انهم دستان خود را بالا ببرد که این اصلا" برخلاف حقوق بشر و قوانین خود سازمان ملل است
  • لبنیاتی IR ۰۳:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۴
    4 10
    دنیا یعنی آمریکا و آمریکا حاکم مطلق دنیای امروز است و همه مردم ایران هم باید نوکری آمریکایی ها را بکنند تا گرسنه نمانند
    • محمد IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۴
      1 2
      دوغتو بنوش
    • ایران IR ۲۰:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۴
      0 0
      یعنی خاک بر ....
  • IR ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۴
    0 1
    ممنون

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس