به گزارش مشرق، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امروز یکشنبه در پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر بار دیگر رقیب حزبی خود یعنی دموکرات ها را آماج حملات لفظی خود قرار داد.
رئیس جمهوری آمریکا در این باره نوشت: «اندرو مک کِیب» (Andrew McCabe) معاون رئیس اِفبیآی ۷۰۰ هزار دلار برای تبلیغات همسرش از دست نشانده های کلینتون دریافت کرد و نیز از ایمیل رسمی خود در اِفبیآی برای تبلیغ در مبارزات انتخاباتی وی بهره برد.
ترامپ در ادامه افزود: این ها همان افرادی هستند که می خواستند از هیلاری کلینتون تحقیق و تفحص کنند.
لازم به ذکر است، چهارشنبه ۱۵ دی ماه سال ۹۵، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا با انتشار یک پیام توئیتری به حمایت از مصاحبه «جولیان آسانژ» مؤسس پایگاه افشاگر «ویکی لیکس» با شبکه تلویزیونی «فاکس نیوز» پرداخت و اعلام کرده بود: «جولیان آسانژ» گفته است که یک پسربچه ۱۴ ساله هم می توانست ایمیل های «مایک پودستا» (رئیس مبارزات انتخاباتی هیلاری کلینتون) را هَک کند. چرا کمیته ملی دموکرات ها اینقدر بی احتیاط بوده است؟ البته «آسانژ» گفته است که این اطلاعات را روس ها در اختیار وی قرار نداده اند.
گفتنی است، آسانژ شب ۱۳ دی ماه سال گذشته در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «فاکس نیوز» نیز افشا کرده بود که رمز عبور کاربریِ ایمیل «مایک پودستا»، کلمه Password بوده و بدین صورت حتی یک نوجوان ۱۴ ساله هم می توانست آن را هک کند.
شایان ذکر است، پس از اینکه در ماه گذشته، «مایکل فلین» مشاور امنیت ملی کاخ سفید به دلیل آنچه رسانه ها ارتباط وی با روسیه اعلام کردند، از سِمت خود استعفا کرد؛ گمانه زنی های بسیاری پیرامون روابط تیم ترامپ با مسکو بر خط خبری رسانه های جمعی قرار گرفت؛ اخباری که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به آن ها واکنش نشان داده بود.
رئیس جمهور آمریکا در این باره گفته بود: اطلاعات به دست آمده از نهادهای مربوطه در آمریکا قویاً نشان می دهد که هیچ شواهدی دال بر تأثیرگذاری روسیه بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از طریق هک کردن وجود ندارد. دستگاه های رأی گیری دست کاری و هک نشده اند؛ لذا به عقیده من مسأله هک ادعائی کمیته ملی حزب دموکرات (DNC)، به این دلیل مورد بحث قرار گرفته که این حزب به دلیل شکست بسیار بزرگ نامزد خود «هیلاری کلینتون» به شدت شرمسار شده است.
شایان ذکر است، در نسخه عمومیِ گزارش منتشر شده توسط نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا که در همان ایام توسط رسانه ها نیز انتشار یافت، به صورت کاملاً مبهمی بر مقاصد و انگیزه های روسیه برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری این کشور تأکید شده بود.