به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از دنیای اقتصاد، تلفن همراه امروزه صرفا یک وسیله ارتباط صوتی بین کاربران نیست و کاربردهای مختلفی پیدا کرده است.از زمان ورود گوشیهاي هوشمند به بازار، کاربران گوشیهاي هوشمند توانستند به اینترنت متصل شده و امور مختلفی چون، امور بانکی، تجاری و... را انجام دهند.حتی تماشای فیلم بهصورت آنلاین توسط موبیال هوشمند توسعه یافته و این ابزار تبدیل بهوسیلهای برای مدیریت اطلاعات فردی، پایانه اطلاعاتی و پایگاه سرگرمی شده است. کارشناسان معتقدند عرضه گوشیهاي هوشمند،دنیای کاربران گوشی موبایل را متحول کرده است و این گوشیها مورد استقبال گروههای مختلفی از کاربران قرار گرفتهاند.
کارشناسان میگویند در سال گذشته دهها میلیون گوشی هوشمند در سراسر دنیا به فروش رفته است و به تبع آن میزان تقاضا برای گوشیهاي هوشمند با برندهای مختلف در بازار ایران، به ویژه گوشیهاي هوشمندی که به سیستمعامل android و mac os مجهزند، رشد داشته است.با این حال باید دید چند نفر به طور قطع میدانند که اصلا گوشی هوشمند چیست؟
آیا صرفا دستگاه پر زرق و برقی است که به شما اجازه میدهد بتوانید توسط آن قطعات کوتاه فیلم را تماشا کنید؟ یا اصلا یک ابزار کاری و تجاری است؟
اما شاید بتوان مناسبترین تعریف گوشی هوشمند را از قول یکی از متخصصان IT اینگونه بیان کرد که میگوید: من وقتی یک گوشی را میبینم، میتوانم هوشمند بودن آن را تشخیص بدهم. گوشی هوشمند دستگاهی است که مدیران از کارکنان فنی خود میخواهند آن را برایشان تنظیم نمایند و مدیر مربوطه در حال بازگشت به خانه و روی صندلی عقب تاکسی، اطلاعات حساس شرکت را مرور میکند.
با وجودی که گوشیهاي هوشمند در بازار با استقبال خوبی مواجه هستند،اما تعداد محدودی از کاربران گوشیهاي هوشمند نسبت به قابلیتهای این گوشیها آگاهی دارند و اصلا توانایی کار با این گوشیها را دارند.