کد خبر 835723
تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۲
فصل بهار

یک متخصص طب سنتی درباره باید و نبایدهای تغذیه ای در فصل بهار توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش مشرق، ناصر رضایی‌پور متخصص طب سنتی درباره تدابیر فصل بهار اظهار کرد: در فصل بهار مواد زائد انباشته‌شده در بدن از حالت انجماد خارج شده و در بدن به جریان می‌افتند.

به‌گفته وی در فصل بهار بدن در حال پاکسازی است که پرخوری و رعایت نکردن رژیم غذایی، موجب ضعیف شدن بدن می‌شود که زمینه‌ساز ابتلا به بیماری‌ها در فصل بهار است.

ورزش زیاد و حمام مکرر در بهار ممنوع


رضایی‌پور متذکر شد: لازم است در فصل بهار، از خوردن غذاهای گرم و خشک، حرکت و ورزش زیاد، حمام مکرر و خوردن غذاهای گوشتی و شیرینی زیاد خودداری شود همچنین بهتر است در این فصل به‌جای آب از عرق کاسنی یا عرق شاه‌تره استفاده شود.

بیشتر بخوانید:

دستورات طب سنتی برای درمان "کبد چرب"

وی خاطرنشان کرد: بهتر است در این فصل از مصرف غذاهای چرب و سرخ‌کردنی، خوراکی‌های تلخ، تند و تیز، و شور که مزاج گرم دارند مانند آجیل شور و گردو پرهیز کرد.

آشنایی با نوشیدنی‌های مفید در فصل بهار


این متخصص طب سنتی ایران یادآور شد: بهتر است در این فصل از نوشیدنی‌های خنک مانند شربت ریواس، شربت عناب، شربت نارنج، لیمو و "به" استفاده کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۵:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۹
    1 6
    وزیربهداشت گفتن طب اسلامی نداریم همش الکی ه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس