به گزارش مشرق، سردار شرفی رئیس پلیس پیشگیری ناجا در خصوص طرح تحول کلانتری ها گفت: یکی از موارد مهم در هر کلانتری موضوع تحت نظرگاهها و مراکز نگهداری متهمان و مجرمان بوده است.
وی افزود: ما این مشکل را داشتیم که در تحت نظرگاه های پلیس باید میدیدیم چه اتفاقی می افتد اما نمیتوانستیم به این موضوع دسترسی داشته باشیم.
شرفی گفت: بعضی وقتها سوال بود که آیا نظارت بر تحت نظرگاهها هست یا خیر و به همین دلیل قرار شد تا این تحت نظرگاهها تحت نظارت و پایش تصویری قرار گیرد از این جهت پروژه نصب دوربین شبکه ای در تحت نظرگاهها آغاز شد.
بیشتر بخوانید:
نصب دوربین بر لباسهای پلیس پایتخت
رئیس پلیس پیگیری ناجا گفت: امسال در 6 ماهه اول هیچ کلانتری و تحت نظرگاه بدون دوربین نخواهیم داشت و این باعث پایش رفتار هر فردی میشود حتی متهمی که هنوز جرمی برای وی ثابت نشده است.
وی همچنین درخصوص نب دوربین بر روی البسه پلیس نیز گفت: نصب دوربین بر روی البسه مأموران پلیس هم از اهمیت بالایی برخوردار بود زیرا هم باعث کنترل رفتار مأمور می شد و هم بررسی رفتار متهم و مجرم.
سردار شرفی ادامه داد: برای مدیریت صحنه جرم و رفتار متهم و مأمور دوربینی بر روی البسه مأموران نصب شد تا هر لحظه از فعالیت های مأمور را پایش کند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا افزود: در فاز اول 1000 دستگاه دوربین در سال 96 خریداری و واگذار شد و در تهران و مشهد و اصفهان و تبریز و ارومیه و فرودگاه امام از آن استفاده میکنیم.
وی افزود: امسال قصدمان این است که تعداد این دوربین های البسه به بیش از 2 هزار مورد برسد. تا برای هر دو طرف شرایط بهتری ایجاد شود.
سردار شرفی خاطرنشان کرد: ما خروجی بسیار خوبی از این دوربین ها گرفته ایم وقتی دو طرف دعوا به یک محکمه رفته اند براساس تصاویر این دوربین ها هر دو راضی بوده اند.
وی ادامه داد: ما از نظر کمیت عدد پلیس با مقایسه با سایر کشورها بسیار پایین است یعنی ما فقر نیروی انسانی داریم و حتی این موضوع در حوزه میزان کلانتری ها هم هست و در برخی موارد گفته شده است که باید 4 هزار کلانتری اضافه کنیم. اما باید بپرسیم امکان افزایش این تعداد کلانتری را داریم؟
رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: ما طرحی دادیم برای میانبر برای افزایش کمیت پلیس و آن هم توانمند سازی واحد های سیار پلیس هست.