او افزود: این ساعت کار واحدهای صنفی با هماهنگی اتاق اصناف ایران و نیروی انتظامی تعیین‌شده است که در این زمینه اعلام‌ شده فقط فست فودی‌ها در ساعات روز به تعداد محدود غذای سرد برای سفارش‌های بیرون‌بر آماده و ارائه کنند رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف‌سرویس در رابطه با قیمت‌گذاری غذاهای ارائه‌ شده توسط زیرمجموعه‌های این اتحادیه خاطرنشان کرد: به دلیل تنوع غذایی، کیفیت مواد اولیه و کیفیت متفاوت واحدهای صنفی امکان، قیمت‌گذاری مصوب و یکسان برای تمام غذاها و رستوران‌ها وجود ندارد .

وی تصریح کرد: قیمت منطقی غذاهای ارائه‌ شده در واحدهای صنفی ۲۰ درصد بیشتر از قیمت تمام‌ شده برای صاحب رستوران است .

میرابراهیمی تأکید کرد: طی ۳۰ تا ۴۵ روز گذشته قیمت مواد اولیه همچون برنج و روغن با رشد ۱۰ تا ۲۰ درصدی مواجه شده که در این ایام واحدهای صنفی در زمینه تأمین مواد اولیه با مشکل روبرو شده‌اند .

با وجود آنکه مسئولان صنفی اتاق اصناف ایران احتکار در بازار را رد می‌کنند شواهد در بازار نشان از آن دارد که قیمت انواع محصولات مصرفی افزایش یافته و در این افزایش قیمت با وجود آنکه محصول در سطح شهر وجود دارد اما ص ا حبان کالا آن‌چنان علاقه‌ای به عرضه این محصولات ندارند. از این موارد می‌توان به مواد خوراکی و بهداشتی اشاره کرد؛ بنا بر مشاهدات خبرنگار ایسنا، طی چند روز گذشته آب‌معدنی، آب آشامیدنی، روغن، رب و برنج با افزایش قیمت از سوی واحدهای تولیدکننده و عرضه‌کننده روبرو شده است.