به گزارش مشرق، احمد صفرزاده مدیر روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ورزقان اظهار کرد: مرد 75 ساله اهل روستای مسقران ورزقان با خوردن قارچ سمی مسموم و به بیمارستان علامه جعفری ورزقان انتقال یافت اما تلاش پزشکان برای احیای این مرد نتیجه نداده و فوت کرد.
بیشتر بخوانید
رد پای تغییرات اقلیمی در سمی شدن قارچهای خوراکی
لایم مسمومیت با قارچ شامل تهوع، استفراغ، اسهال، شکم درد و تعریق و گرفتگی عضلانی و... است که گاهی علایم مغزی، مانند هذیان، توهم، خواب آلودگی، تشنج و یا بیقراری با آن همراه میشود و این علایم معمولاً 4 تا 24 ساعت بعد از خوردن قارچ ظاهر میشود.
علایم دیررس شامل نشانههای مسمومیت کبدی، کلیوی یا آسیبهای مغزی است که امکان دارد حتی روزها یا هفتههای بعد ظاهر شوند. در صورت هرگونه شک به مسمومیت با قارچ، باید هرچه سریعتر فرد مسموم را به بیمارستان منتقل کرد تا تحت درمانهای تخصصی قرار گیرد.
متاسفانه سم قارچها در اغلب موارد پادزهر ندارد و تنها باید از ورود آن به بدن جلوگیری کرد. مصرف و حتی لمس قارچهای سمی کوهپایهای یا کوهستانی ممکن است مسمومیت ایجاد کند، شناخت قارچهای سمی و سالم در ظاهر بسیار دشوار است.