به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
عبدالواحد موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات ضمن مقاله کوتاهی در روزنامه زنجیرهای اعتماد، تحت عنوان «جای خالی بهشتی» مینویسد: هفتم تیر یکی از تلخترین روزهای تاریخ انقلاب اسلامی است. روزی که کشور از وجود مرحوم دکتر بهشتی که نقش بسزایی در ساختار سیاسی کشور داشت، محروم شد.
اگر بخواهیم تاثیر مرحوم دکتر بهشتی در اداره کشور در آن روزها را ارزیابی کنیم خواهیم دید که این حرکت منافقین کوردل به کشور، نظام و انقلاب ضربه زد. فقدان چهره ارزشمندی مانند «بهشتی جزو مواردی است که تا امروز جبران نشده و جبران نمیشود. هرچند این ضربه بسیار تلخ و دردناک بود و پس از بهشتی کشور با چالشهای جدی رو به رو شد اما خوشبختانه به برکت وجود حضرت امام، منافقین در رسیدن به اهداف ناکام ماندند.
امروز جای خالی بهشتی در مناسبات داخلی و خارجی به شدت احساس میشود. اگر بهشتی که جهانبینی بسیار روشنی داشت در این روزها بود، بسیاری از مشکلاتی که امروز با آنها درگیر هستیم رخ نمیداد.
باید توجه داشت که اقدام منافقین مبنی بر حذف دکتر بهشتی سبب اتحاد و همبستگی بیشتر مردم در آن روزهای پرالتهاب شد. جنایت منافقین سبب شد تا مردم توجه بیشتری به همدلی و همنوایی داشته باشند تا جایی که اگر اختلافنظر اندکی میان جریانهای وفادار به انقلاب و نظام وجود داشت به دلیل حفظ منافع ملی از این اختلافات چشمپوشی کنند.
آنچه در این نوشته مکتوم مانده و جای پرسش است، نسبت قاتلان جنایتکار شهید بهشتی با طیفی از افراطیون مدعی اصلاحات است. سازمان تروریستی منافقین که به خدمت سازمان سیا و استخبارات درآمد، عامل اصلی این جنایت تروریستی بود و در سبعیت و سرسپردگی آن کمترین تردیدی وجود ندارد.
با این وصف، افراطیون مدعی صلحطلبی و برخی دستاندرکاران راه کج کرده مجمع روحانیون باید پاسخ دهند که چگونه در فتنه و آشوب سال ۷۸ و سپس به طور صریحتر در فتنه و آشوب سال ۸۸، با این سازمان تروریستی وابسته هم اردوگاه شدند و بر خفت زمینهسازی برای حرمتشکنی روز قدس، هتاکی به ساحت امام حسین(ع) تن دادند؟ به راستی اگر آیتالله شهید بهشتی به شهادت نمیرسید، شیطان بزرگ را منجی اقتصاد ایران و شریک مطلوب سیاسی و اقتصادی - آنگونه که اصلاحطلبان وانمود کردند - معرفی میکرد؟
یا میپذیرفت با جماعتی هم اردوگاه شود که آشوب خیابانی راه انداختند، روز قدس را به استهزا گرفتند، شعار «اصل نظام نشانه است»، و «نه به جمهوری اسلامی» سر دادند و مورد تشویق و حمایت آمریکا و انگلیس و اسرائیل قرار گرفتند؟! بهشتی به خاطر اختلاف حاضر میشد دعوت به آشوب خیابانی و نپذیرفتن قانون کند، چنانکه امثال خاتمی و برخی دیگر از اعضای مجمع روحانیون کردند؟!