به گزارش مشرق، جمشید تقی زاده در نشست با روسای کانون های بازنشستگی استان سمنان با بیان اینکه کانونهای بازنشستگی واسطه بین بازنشستگان و مسوولان هستند و می توانند مشکلات و مطالبات این قشر فرهیخته را به مدیران سطوح بالای کشور منتقل کنند، اظهارداشت: آمارها نشان می دهد سال گذشته با استقبال بازنشستگان بیش از ۱۰۶ هزار نفر از سفرهای سیاحتی و زیارتی صندوق بازنشستگی کشوری استفاده کرده اند که همین مساله باعث شد تا تسهیلات سفر را برای هر بازنشسته و یک همراه از ۶۶۰ هزار تومان به ۷۴۰ هزار تومان افزایش دهیم.
بیشتر بخوانید:
نظر آشنا درباره منع بکارگیری بازنشستگان
تقی زاده با اشاره به ایجاد بانک اطلاعاتی واحد برای بازنشستگان در کشور گفت: کانون های بازنشستگی در جمع آوری اطلاعات بازنشستگان و ایجاد این بانک اطلاعاتی همکاری و همراهی کنند تا اطلاعات جامعی از بازنشستگان شکل بگیرد.
تقی زاده با مهم دانستن جایگاه کانون های بازنشستگی در استان ها اظهار داشت: کانون ها باید جایگاه و خواستگاه بیان مشکلات بازنشستگان در استان ها باشند.
تقی زاده تصریح کرد: در جهت کاهش هزینه های درمانی بازنشستگان به دنبال ایجاد پرونده الکترونیکی هستیم.
وی افزود: با رایزنی های انجام شده با مجلس شورای اسلامی تلاش می کنیم هرچه سریعتر فراکسیون بازنشستگان در مجلس راه اندازی شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اختصاص حدود ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تسهیلات وام بازنشستگان گفت: با کمک بانک صادرات حدود ۲ هزار میلیارد تومان جهت وام بازنشستگان اختصاص یافته که از اول مهر ماه با انجام ثبت نام اینترنتی، وام به ۴۰۰ هزار نفر به مبلغ ۵ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد پرداخت می شود.
تقی زاده با اشاره به تدوین بسته بیمه تکمیلی برای بازنشستگان نیز گفت: در جهت ایجاد رفاه بیشتر برای بازنشستگان بسته بیمه تکمیلی در حال تهیه است. همچنین از دولت خواسته شده تا در مصوبه ای خدماتی که برای کارمندان ادارات داده می شود به بازنشستگان همان سازمان ها نیز داده شود.
تقی زاده با اشاره به پیگیری های انجام شده در جهت تدوین قانون مدیریت خدمات کشوری نیز اظهار داشت: قانون مدیریت خدمات کشوری پیگیری شده و در حال تدوین است و امروز نیز از کانون ها می خواهیم خواسته هایشان را به ما منتقل کنند تا این خواسته ها در قانون مدنظر قرار گرفته و بتواند از مشکلات بازنشستگان کم کند.