به گزارش مشرق، علی القاصیمهر با اشاره به معرفی مفسدین اقتصادی، امنیتی و اداری که در هفته پیش اسامی آنان اعلام شد، اظهار داشت: به دلیل اینکه حکم قطعی افراد به تازگی صادر شده، مجاز به معرفی آنان هستیم و این ایراد بر دادگستری وارد نیست که جرم افراد مربوط به گذشته است.
وی با بیان اینکه مادامی که جرم افراد به اثبات نرسیده، اجازه به معرفی افراد نیستیم، گفت: در چند روز گذشته تعدادی دیگر از افراد در سمتهای بخشدار، شورای شهر و کارمند دستگیر شدند که پس از بررسی و صدور حکم قطعی اسامی این افراد نیز اعلام میشود.
بیشتر بخوانید:
اعدام ۳ متجاوز به عنف در هرمزگان
قتل عام خانوادگی به خاطر تجاوز
القاصیمهر افزود: خط قرمز دستگاه قضایی قانون است و دادگستری بر مبنای قانون عمل میکند و به صحبتهای افراد برای معرفی یا عدم معرفی مفسدین توجهی نمیکند. دستگاه قضایی بر حسب وظیفهای که بر عهده دارد عمل میکند و با کسی تعارف ندارد.
وی با بیان اینکه قوه قضائیه در وقوع هیچ جرمی با کسی تعارف ندارد گفت: ۹ نفر از این افراد با هجوم در یک باغ بعد از جدا کردن مردان و زنان خانوادههایی که در باغ بودند؛ به سه نفر از زنان تجاوز کرده که ۲ نفر از این خانمها حاضر به شکایت نشدند و پرونده به واسطه شکایت یکی از خانمها مورد رسیدگی قرار گرفت.
القاصی مهر طولانی شدن اجرای حکم این افراد را به دلیل رسیدگی کامل به پرونده اعلام کرد و افزود: عبدالخالق صفایی، علی اکبر حقیقی، علی شاه علیان، حمیدرضا صفایی، بهنام روستایی، احسان صفایی، محمدرضا صفایی، داوود زارعی و مهدی زمانی به اعدام محکوم شدند و حکم آنها در دیوان عالی کشور به تائید رسیده است که با اذن قوه، حکم اجرا میشود.
رئیس کل دادگستری استان فارس با اشاره به پروندههای تشکیل داده شده به دلیل کلاهبرداری در فضای مجازی گفت: موضوع تخلفات فضای مجازی نیز از جمله جرمهای است که همواره مورد توجه قوه قضائیه قرار دارد.
وی افزود: یکی از این پروندهها مهمی که در حال حاضر از سوی دادگستری فارس در حال رسیدگی است، کلاهبرداری اینترنتی و فیشینگ به مبلغ ۲ میلیارد تومان است که متهمان ساکن استان دیگری بودند و شناسایی و تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند.
االقاصیمهر بیان کرد: این افراد با راهاندازی نرم افزار تحت عنوان صیغهیابی با استفاده از کارت بانکی افراد عضو این نرمافزار از آنان کلاهبرداری میکردند.
رئیس کل دادگستری فارس با اشاره به برخی از پروندههای مفاسد اداری، دلالی و کار چاقکنی گغت: در طی هفت سال گذشته تاکنون یک هزار و ۹۰۸ نفر دستگیر، محاکمه و متناسب با جرم مجازات شدند یا پرونده آنان در حال بررسی است.
القاصی مهر با اشاره به اسامی این افراد گفت: صفیالدین عبداللهی به ۴ سال حبس و بازگرداندن ۸ میلیارد ریال اموال مردمی؛ سید کاظم حسینی به ۱۶ ماه سال حبس تعزیری و جریمه نقدی و بازگرداندن وجوه اخذ شده از افراد؛ بهنام آدابینیا به ۱۰ سال و ۶ ماه حبس جزای نقدی و بازگرداندن اموال شاکیان محکوم شدند.
رئیس کل دادگستری فارس با بیان اینکه این احکام در سالهای مختلفی صادر و قطعی شده است تاکید کرد که این افراد همه به واسطه دلالی، ادعای غیرواقعی مبنی بر نفوذ در ادارهها و دستگاههای مختلف نظیر دادسراها از مردم کلاهبرداری میکردند.