به گزارش مشرق، روزنامه آفتاب یزد در سرمقاله امروز خود به قلم سید علیرضا کریمی، سردبیر این روزنامه در رابطه با نسبت این روزهای اصلاح طلبان با حسن روحانی نوشت: آیا اصلاحطلبان معاملهگران خوبی هستند؟ من معتقدم خیر. نسبت فعلی آنان با دولت روحانی را نیک بنگرید. رسماً جریان اصلاحطلب با نیتهای مختلف دو شقه شده است؛ یک بخش اصرار دارد که خرج خود را از پاستور نشینان جدا کند و بخش دیگر یا سکوت کرده و یا حاضر نیست آنچنان به میدان بیاید و از دو انتخاب ۹۲ و ۹۶ حمایت کند.
در این مقاله آمده: اصلاحطلبان چهبخواهند و چه خیر، در قبال دعوت مردم در سالهای ۹۲ و ۹۶ مسئولاند و باید در قبال آن پاسخگو باشند. حتی اگر عملکرد روحانی در پایان بهگونهای باشد که اصلاحطلبان ناچار باشند از پیشگاه ملت عذرخواهی کنند بایستی این کار را انجام دهند.
بیشتر بخوانید:
خوشبینی تازه دولت: پیگیری برجام از جانشین ترامپ
ناصری: افکار عمومی برای روحانی مهم نیست
سردبیر آفتاب یزد میافزاید: اینکه بعضاً جناب واعظی و برخی دوستان مدعی میشوند که حزب رئیس جمهور به تنهایی این میزان رأی را برای روحانی خرید، گزافهای بیش نیست. واقعیت آن است که موج شکل گرفته در سالهای ۹۲ و ۹۶ حاصل تحرکات و فعل و انفعالاتی است که مسبب آن جریان موسوم به چپ است. حال همان جریان باید پای دعوت خود بایستد که از یکسو متهم به «نامردی سیاسی» نشود و از سوی دیگر ملقب به یک جریان «بیمسئولیت». حال شاید گفته شود رئیس جمهور روحانی پس از پیروزی کملطفی کرده و فیالمثل در چینش نیروها از اصلاحطلبان سود نبرده است. و یا به شعارهای خود پایبند نبوده است. البته هر دو موضوع مطرح شده پر بیراه نیست چراکه رئیس پاستور، به هردلیلی نخواست / نتوانست از برخی اصلاحطلبان در دولت استفاده کند و یا قابل انکار نیست که حسن روحانی به دلیل تحدیدها رسماً از بعضی از وعدههای خود عقب نشینی کرد. اما با تمام این تفاسیر این موضوع باعث نمیگردد جامعه مسئولیت اصلاحطلبان را فراموش نماید.
در پایان این سرمقاله آمده است: ما چه باشیم و چه نباشیم حتی دهها سال بعد هم عملکرد حسن روحانی با تمام حسنها و ضعفهایش به پای اصلاحطلبان نوشته میشود. اصلاحطلبی که میخواهد ۱۴۰۰ قد علم کند در مناظرهها / میتینگها / نطقها / گعدهها ابتدا در مورد عملکرد دولت تدبیر مورد پرسش واقع میشود. چپها از منتهی الیه سمت راست تا منتهی الیه سمت چپ شأن در قبال عملکرد رئیس جمهور حسن روحانی مسئولاند. حال اینکه اگر به قول سعید حجاریان با قدرت قهر کنند و از صندوق دل بکنند و یا تا میتوانند بر سر دولت بکوبند فرقی در صورت مسئله ایجاد نمیکند.