کد خبر 947327
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷
تراکتورسازی

تیم تراکتورسازی با پیروزی ۳-۰ مقابل استقلال خوزستان موفق شد به رده دوم صعود کند و امیدوار به صعود به رده اول نیز باشد.

به گزارش مشرق، پس از یک دوره ناکامی با جان توشاک و یک دوره متوسط با محمد تقوی، تراکتوری‌ها به سراغ مرد بلژیکی باتجربه‌ای رفتند که هم‌سن توشاک بود اما از انرژی بیشتری بهره می‌برد. در نیم فصل نیز زنوزی تراکتور را تقویت کرد تا آن‌ها با قدرت بیشتری در زمین حاضر شوند اما بی‌تردید مهم‌ترین دلیل موفقیت‌های این روزهای تیم تراکتور، ژرژ لیکنز است؛ کسی که توانست هارمونی خوبی را در تیم سرخپوش تبریزی ایجاد کند و ستاره این تیم را به هماهنگی برساند.

بیشتر بخوانید:

کنایه سرمربی اسبق تراکتور به شفر

راه حضور در کورس قهرمانی؛ غلبه بر مدعی‌ها

قرعه تیم تراکتورسازی در لیگ به شکلی بود که آن‌ها ابتدا باید با مدعیان دیدار می‌کردند. همین موضوع در نیم فصل اول باعث ایجاد بحران در تراکتور شد اما حالا اوضاع برای تبریزی‌ها متفاوت است. تراکتور با هدایت لیکنز و یا اتکا به ستاره‌هایش، از سد استقلال، پدیده و سپاهان گذشت و با همین ۹ امتیاز حساس بالاتر از این تیم‌ها قرار گرفت.

هم‌چنین نباید فراموش کرد که این بردها در حضور پرتعداد هواداران رقم خوردند و نمی‌توان از نقش آن‌ها به راحتی گذر کرد. نکته مهم دیگر این است که پرشورها بقیه بازی‌ها مقابل تیم‌های رده پایین را نیز با برد پشت سر گذاشتند و فقط مقابل نساجی و سایپا متوقف شدند.

ثبات در ترکیب و اعتقاد ویژه به ستاره‌ها

تراکتور در ۸ بازی که لیکنز را روی نیمکت داشته همواره از ترکیب یکسان بهره برده مگر این که بازیکنی محروم و مصدوم شود یا در تمرینات غایب باشد. همین موضوع به موفقیت تراکتوری‌ها کمک کرده و این را می‌توان در مصاحبه‌های بازیکنان نیز جستجو کرد. جایی که فروزان از ثبات در خط دفاعی اعلام رضایت کرد و همچنین شجاعی و دژاگه و استوکس نیز در خط حمله به هماهنگی رسیدند.

نکته جالب این است که لیکنز در ۸ بازی اخیر از ۲۴ تعویض ممکن تنها ۱۴ تا را انجام داده است. همچنین او به ۱۴ بازیکن تعویضی فقط ۱۴۰ دقیقه بازی داده که نشان می‌دهد او مثل مربیانی چون برانکو اعتقاد زیادی به تعویض ندارد.

انضباط تیمی با دیسیپلین سرمربی

مدیریت یک تیم پرستاره کار بسیار مشکلی است که هرکسی نمی‌تواند آن را انجام دهد اما لیکنز به واسطه تجربه‌ی بالا و همچنین توانایی ایجاد ارتباط با بازیکنان، از پس مدیریت تیم کهکشانی تراکتور برآمده و نظم و انضباط خاصی را در تیم ایجاد کرده است.

به طوری که حالا دیگر اروین و استوکس نمی‌توانند برای چند ماه به مرخصی بروند چرا که می‌دانند در این صورت، دیگر جایی در تیم نخواهند داشت. هنوز لی اروین حتی در لیست ۱۸ نفره تراکتور هم جایی ندارد و این موضوع تأکید لیکنز به نظم را نشان می‌دهد. همچنین روز گذشته سرمربی بلژیکی استوکس را نیمکت نشین کرد که دلیلش را می‌توان در غیبت چند روزه این بازیکن جستجو کرد.

نقشه راه؛ لیکنز تراکتور را به گنج می‌رساند؟

تراکتور در یک دهه اخیر بارها به قهرمانی در لیگ نزدیک شده اما هیچگاه نتوانسته به آن برسد. تی‌تی ها سه عنوان نایب قهرمانی دارند و اکنون نیز در رده دوم جدول هستند اما امسال با ستاره‌های پرتعداد، هواداران پرشور و یک مربی کاربلد امیدهای بیشتری برای قهرمانی دارند.

قرمزهای آذربایجان در ۷ هفته پایانی تنها یک بار با تیمی مدعی روبرو خواهند شد و آن هم مقابل پرسپولیس در تبریز است. مقابل تنها تیم بالاتر از تراکتور در جدول که تی تی ها امید دارند با اتکا به هواداران، در آن بازی نیز برنده شوند و به صدر برسند.

منبع: ورزش سه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
    2 0
    یاشا تراختور
  • طرفداره ماشین سازی IR ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
    3 0
    اگر فغانی اجازه دهد تراکتورسازی امکان قهرمان شدنش زیاده..

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس