به گزارش مشرق، عباس حضرتی جانشین تیپ ۲۲۳ نیرو مخصوص واکنش سریع در خصوص ماموریتهای این تیپ اظهارداشت: به دنبال تغییر ماهیت تهدیدات دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و بنابر تدابیر و اوامر فرماندهی معظم کل قوا، ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروهای زمینی، تغییر ماهیت به تیپ ۲۲۳ نیروی مخصوص واکنش سریع در خرداد ماه سال۱۳۹۶ ابلاغ شد.
وی ادامه داد: به دنبال این تغییر ماهیت تهدیدات، این یگان از یگان تکاور با محوریت کارکنان وظیفه به یگان نیرو مخصوص با محوریت کارکنان پایور و نیروهای حرفه ای تبدیل شد. در این راستا اقدام به سازماندهی و آموزش کارکنان و برگزاری دوره های مختلف از جمله آموزش نیرو مخصوص، موتور سوار و تازش، تک تیر انداز، چتر بازی، رزم در برف، غواصی، سقوط آزاد و دیگر دوره های مورد نیاز یک نیروی مخصوص است را برنامه ریزی و سازماندهی و با کمک نیروی زمینی ارتش در حال اجرایی کردن آن هستیم.
بیشتر بخوانید:
تجهیز نیروهای ارتش به تجهیزات انفرادی هوشمند
جانشین تیپ ۲۲۳ نیرو مخصوص واکنش سریع در خصوص اهمیت این تغییرات نیز گفت: این اقدام موجب حرفه ای شدن نیروها شده است و کار کنان این تیپ با توجه به دوره ها و آموزش های مختلف و مخصوصی که می بینند قادر هستند در کمترین زمان ممکن در هر جایی که نیاز باشد وارد عمل و ماموریت محوله را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.
کارکنان تیپ واکنش سریع باید پنج دوره مختلف را در شرایط آب و محیط آب و هوایی و جغرافیای متفاوت کویر، جنگل، کوهستان، برف و دریا پشت سر بگذارند. یک نیروی مخصوص حداقل دو تا سه سال دوره می بیند و بعد از آن متناسب با یگان تخصصی دوره های دیگری را باید بگذراند تا قادر باشد در هر نقطه جغرافیایی ماموریت های محوله را انجام دهد.
حضرتی در ادامه با تاکید بر اینکه تمامی دوره ها و آموزش های این نیرو ها در داخل کشور صورت می گیرد، گفت: همه مربیان ما از پرسنل تیپ ۶۵ و یگان های نیروی زمینی هستند و هیچ گونه وابستگی به استاد خارجی، حتی خارج از نیروی زمینی نداریم.
وی افزود: اهمیت این تیپ و ماموریت های آن در این است که ماموریت هایی به این تیپ واگذار می شود که یگان های معمولی قادر به اجرای آن نیستند، تیپ ۲۲۳ نیروی مخصوص واکنش سریع بر اساس آموزه هایی که دیده اند و البته توان و ظرفیت موجود قادر به انجام ماموریت در هر نقطه از جهان و با هر نوع آب و هوایی هستند.