به گزارش مشرق، علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش برای پیادهروی اربعین، اظهار کرد: پیادهروی اربعین به عنوان بزرگترین اجتماع سیاسی، اجتماعی و دینی و جایگاه بینالمللی که دارد، برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: در این راستا نگاه دیگری هم آموزش و پرورش دارد که پیادهروی اربعین را بزرگترین و جامعترین موقعیت تربیتی میداند لذا رویکردمان هم تشویق به حضور دانشآموزان و فرهنگیان و هم تمهید مقدمات حضور آنهاست و همچنین مشارکت در پشتیبانیهایی که دانشآموزان و فرهنگیان در این راستا میتوانند انجام دهند.
بیشتر بخوانید:
طرح سفرهای اربعین ۷ روز زودتر آغاز شد
کاظمی از برپایی موکبهایی توسط تشکلهای دانشآموز در مسیر پیادهروی اربعین خبر داد و گفت: اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان، بسیج دانشآموزی و سازمان دانشآموزی در این ایام موکبهایی را برپا میکنند.
وی با اشاره به حضور فرهنگیان و دانشآموزان در پیادهروی اربعین، تصریح کرد: یکی از کارهای مهمی که با تأکید وزیر آموزش و پرورش، امروز در این مصاحبه به همکارانم در سراسر کشور ابلاغ میکنم، همکاری با دانشآموزان و فرهنگیانی است که پیادهروی اربعین شرکت میکنند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: از مدیران مدارس میخواهم که این موضوع را به عنوان بخشنامه تلقی کنند و غیب دانشآموزان را با همکاری خانوادهها در این یک هفته، موجه قلمداد کنند؛ البته دانشآموزان هم قول خواهند داد که با همت بلند و تلاش مضاعفی که بعد از پیادهروی اربعین خواهند داشت، عقبماندگیهای درسی خود را جبران کنند.
وی تأکید کرد: فرهنگیان هم هیچ دغدغهای ندارند و مدیران مدارس مکلف هستند که همکاریهای لازم را با معلمانی که عازم پیادهروی اربعین هستند، داشته باشند و غیبتشان را در این یک هفته موجه قلمداد کنند.
کاظمی تصریح کرد: مدیران مدارس نیز تمهیدات لازم را برای کلاسهای درسی که در این یک هفته، معلمشان حضور ندارد، خواهد اندیشید و معلمان هم بعد از بازگشت از پیادهروی اربعین، با کلاسهای جبرانی این یک هفته را جبران میکنند.
وی درباره وضعیت مدارس در استانهای مرزی جهت اسکان زائران اربعین، گفت: اگر مدرسهای برای اسکان زائران در این یک هفته پیشبینی شده باشد، حتما رئیس آموزش و پرورش تدبیر کرده است و کلاسهای درس تعطیل نمیشود و اگر به اجبار مدرسهای تعطیل شود حتما کلاسهای جبرانی پیشبینی خواهد شد.