به گزارش مشرق، صبح روز عید قربان، مردان ترکمن و حتی کودکان با تن کردن لباسهای نو و آراسته به سوی عیدگاه رهسپار می شوند تا نماز عید را با شکوه هر چه تمام تر برپا کنند. معروف ترین آیین ترکمن ها در روز عید قربان، تهیه غذا از گوشت قربانی است، این غذا که به «قورمه شور» معروف است از گوشت قربانی تهیه می شود که با آن از میهمانان پذیرایی می شود.
عید قربان بزرگترین عید مرزنشینان ترکمن خراسان شمالی محسوب می شود و حتی گذر زمان و زندگی در عصر ماشینی هم نتوانسته خدشه زیادی بر رسم و رسوم مردم این خطه از شمال استان خراسان شمالی ایجاد کند.