کد خبر 1659739
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۰

به گزارش مشرق، فصل برداشت زرشک در خراسان جنوبی بسته به شرایط آب‌ و هوایی مناطق مختلف از اوایل مهرماه شروع‌ شده و تا اواسط پاییز ادامه دارد. کشاورزان باید قبل از اولین باران پاییزی زرشک را برداشت کنند، در غیر این صورت محصول خراب می‌شود. سطح زیرکشت محصول زرشک خراسان جنوبی ۲۵ هزار و ۹۷۳ هکتار است و سالانه ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار تن زرشک ‌تر در خراسان جنوبی تولید می‌شود.۲۵ هزار و ۵۹۹ هکتار زرشک آبی و ۳۷۰ هکتار باغ زرشک دیم در خراسان جنوبی وجود دارد، بیشترین سطح زیرکشت زرشک استان به ترتیب مربوط به شهرستان قائنات با ۷۳۸۰ هکتار، بیرجند با ۶۵۲۷ هکتار و زیرکوه با ۵۱۲۸ هکتار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۶
    4 0
    ماشاءالله. خدا به کشاورزان مون برکت و سلامتی بده
  • مجید IR ۱۲:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۶
    4 0
    ایول ... عالی بود
  • IR ۱۵:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۶
    5 0
    خدا برکت بده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس