{$sepehr_album_26308}
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023376_815.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023377_642.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023378_728.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023379_880.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023380_524.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023381_469.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023382_917.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023383_935.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023384_437.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023385_424.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023386_366.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023387_789.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023388_821.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023389_722.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023390_366.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023391_161.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023392_236.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023393_516.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023394_900.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023395_846.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1023396_925.jpg)
علیرغم ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ، روزانه حدود 3 تن مرغ گوشتی در کارخانه های تولید فرآوردههای دامی به خمیر مرغ و سایر فرآوردهها تبدیل میشود. از زمان ممنوعیت به کارگیری این محصول در تهیه سوسیس و کالباس اختلاف نظرهایی بین وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی وجود دارد. زیرا سازمان دامپزشکی معتقد است که خمیر مرغ در مراکز زیر نظر این سازمان به صورت کاملا بهداشتی تهیه میشود.