کد خبر 423648
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۸

خرمن کوبی یکی از مراحل سخت صنعت کشاورزی است که با اتمام فصل برداشت گندم کشاورزان مریوان و با استفاده از وسایل سنتی علوفه دام و طیور خود را برای یک سال تهیه میکنند.

{$sepehr_album_27245}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۱۶:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    0 0
    خدا قوت کشاورز. دست شما را باید بوسید که برای رفع نیاز اقتصادی کشور خالصانه تلاش می کنید
  • ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    1 0
    ای بابا من اینقدر از این خرمن کوبی ها کردم. که الان ریه هام عفونت کرده
  • م الف ۲۱:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    0 0
    بهتر است اموزش داده شود كردو خاك به ريه هايشان نرود و اصولي كشاورزي كنند
  • احسان ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
    0 0
    مشرق عزیز این ها خرمن نیستند.خرمن به گندم های چیده شده و دسته شده میگن که یه جا جمع میکنن.اگه دقت کنین این ها یونجه هستند که میریزن توی عاقل کوب و بذر و گلش را از کاه جدا میکنن.به رنگ سبز یونجه ها توجه کنید. دست تمام کشاورزان عزیز کشورم را می بوسم. ممنون که یادی از این عزیزان کردی مشرق.
  • بردیا ۰۱:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
    0 0
    درود بر شرفتون
  • افشین ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
    0 0
    این نوع خرمن کوبی که در نقاط مختلف ایران انجام میشه واقعاً کار سختی هست. من بارها این کار رو انجام دادم، وقتی گرد و خورده های کاه و علوفه روی بدن میریزه و حتی از درز لباس هم عبور میکنه و روی پوست مینشینه، خارش بدی ایجاد میکنه که نگو ...
  • ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
    0 0
    دست مریزاد کشاورز
  • ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
    0 0
    خدا قوت کشاورز ، که کسی نیست از شمها حمایت کند ...
  • ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
    0 0
    کاش مسئولین هم چند ساعت این کار را انجام می دادند
  • ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
    0 0
    يك بار رفتم كمك يكي از اقوام براي خورد كردن يونجه با همين دستگاه من يونجه ها را از زير خرمنكوب جمع ميكردم تا تل انبار نشه، پدرم در اومد!!!!!!!
  • حمید ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۳
    0 0
    زیاد چاخان نگو

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس