{$sepehr_album_44211}
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1829306_919.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1829307_340.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1829308_799.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1829309_333.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1829310_903.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1829311_153.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1829312_970.jpg)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/old/1829313_884.jpg)
یک سرآشپز انگلیسی پس از خوردن تُندترین نودل جهان دو دقیقه ناشنوا شد. این نودل 4 هزار برابر «سس تاباسکو» تند است. این سرآشپز 22 ساله اهل لندن است و این غذای فوقالعاده تند -نودل مرگ- را در یک رستوران کوچک در «جاکارتا» اندونزی پیدا کرده است. نودل مرگ از 100 فلفل قرمز تایلندی درست شده است و تُندی آن 20 میلیون اسکویل تخمین زده شده است. این در حالیست که تُندی «تاباسکو» یکی از معروفترین سسهای جهان فقط 5 هزار اسکویل است.