به گزارش مشرق، اسماعیل نجار معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران، در باره بازدید از مناطق زلزلهزده در آذربایجان شرقی اظهار داشت: امروز به منطقه حادثهدیده و زلزلهزده آذربایجان شرقی آمدهایم و از روستای ورنکش بازدیدی به عمل آوردیم و با مردم گفتگو کردیم.
بیشتر بخوانید:
قبل، حین و بعد از زلزله چه کارهایی باید انجام دهیم؟
دلیل اختلاف آمار در بحرانها چیست؟
دستور رئیس قوه قضاییه درباره رسیدگی به زلزله زدگان آذربایجان شرقی
پیشبینی لوازم ضروری و توانبخشی مددجویان زلزلهزده
وی افزود: از بدو وقوع حادثه تمام دستگاههای اجرایی از جمله هلالاحمر امدادرسانی لازم را انجام دادند و ارزیابیهای لازم انجام شده است و برآورد خسارت نیز روبه اتمام است.
نجار خاطرنشان کرد: آواربرداری در مناطق زلزلهزده در حال اتمام است و امروز جلسهای با حضور استاندار درباره اقدامات لازم برای آسیبدیدگان انجام میشود.
رئیس سازمان مدیریت بحران بیان داشت: بر اساس بررسیهای انجام شده ۶۷ روستای منطقه درگیر این حادثه بودند که بیشتر این روستاها در دو شهرستان میانه و سراب هستند.
وی خاطرنشان کرد: ۳۰ خانه خشت و گلی در این روستاها کلا تخریب شده است و بعضی از خانهها نیز نیاز به تعمیر و مرمت دارد که پیشنهاد اعتبار لازم در این خصوص به دولت ارسال میشود.
رئیس سازمان مدیریت بحران اظهار داشت: ساختمانهایی که در این منطقه بر اساس اصول ساخت و ساز ساخته شده بودند، هیچ آسیبی ندیدند و یا اینکه کمتر آسیب دیده بودند.
نجار بیان داشت: با کمک دولت و مردم تلاش میشود که واحدهای روستایی هرچه زودتر نوسازی شود تا در صورت بروز حوادثی همچون زلزله جان افراد سالم بماند.
وی بیان داشت: در این حادثه ۷۰۰ تا هزار دام سبک و سنگین تلف شدند.
وی بیان داشت: آب، برق و گاز کاملا در مناطق زلزلهزده وصل شده و مشکلی در این خصوص نداریم.
رئیس سازمان مدیریت بحران بیان داشت: ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ واحد مسکونی نیز نیاز به تعمیر و نوسازی دارند.
نجار درباره تعداد مصدومین این حادثه نیز گفت: کلا ۵۳۰ نفر به مراکز درمانی مراجعه کردند که اکثر آنها مداوا و مرخص شدهاند و مجموعا ۲۸ نفر بستری هستند.
وی یادآور شد: در حال حاضر نیز حدود ۳۰۰ خانوار اسکان اضطراری شدند و در حاضر همه نیازها برطرف شده است.