به گزارش مشرق، حسین شادمان، روانشناس و روان درمانگر، در خصوص تقویت روحیه و انگیزه در کودکان زیر ۱۰ سال اظهار کرد: کودکان بدلیل داشتن روحیه حساس، باید از سنین کودکی شاد زندگی کنند و اگر والدین سعی در تشویق برای کارهای خوب آنها داشته باشند، میتوانند کودک را با اراده تربیت کنند.
بیشتر بخوانید:
تاثیر فضای مجازی بر تربیت
او ادامه داد: البته والدین نباید کودک را به نحوی تشویق کنند که او لوس و از خود راضی پرورش یابد، زیرا این شیوه میتواند در آینده کودک تاثیر منفی بگذارد؛ بنابراین اهمیت خانوادهها به کودک نباید به گونهای باشد که او لوس و کم اراده تربیت شود؛بنابراین تحسین کودک باید به نوعی انجام شود که او در آینده نیازمند محبت دیگران نباشد و از او به عنوان یک انسان موفق یاد کنند.
این روان شناس و روان درمانگر افزود: ایجاد انگیزه در کودکان در هر شرایطی میتواند ظرفیت و توانایی را به سمت پرورش مغز پیش ببرد و انگیزه را در آنها دوچندان کند.
بیشتر بخوانید:
راهکارهایی برای دعوت کودکان به نماز
شادمان بیان کرد: خانوادهها باید رقابت پروری را در کودکان ایجاد کنند، زیرا این فرایند میتواند آنها را یک قدم به سمت قدرتمند شدن و تلاش بیشتر با همسالان پیش برده و اعتماد به نفس آنها را بالا ببرد. خانوادهها توجه داشته باشند در وهله اول حس سختی کارهای رقابتی را در دل کودک نیاندازند، اما او را چنان با رقابت پرورش دهند که او در آینده به یک انسان قوی تبدیل شود. به خاطر داشته باشید در میان بردن و باختن، کودک را برای پرورش یک موضوع تربیت نکنید، زیرا این موضوع کودک را ضعیف و شکستخورده میکند.
او گفت: اگر والدین، فرزندان را نسبت به این مسائل آگاهی دهند کودکان آنها میتوانند نسبت به همسالان خود در شرایط بهتری قرار گیرند.