سرویس سیاست مشرق - «عمادالدین باقی» فعال سیاسی اصلاح طلب- ۱۹ تیر ۹۹- در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: «همین دو، سه شب پیش به مقالهای درباره پیشرفت امریکا برخوردم که مطرح میکرد اقتدار یا عظمت امریکا ثمره حق براندازی است، آنچه امریکا را به امریکا تبدیل کرده که بهرغم قدرت بزرگی که در حاکمیت وجود دارد، اما هرگز حاکمیت به سمت خودکامگی نرفته، یکی به همین دلیل است که قانون این کشور «حق براندازی» را به رسمیت شناخته است...اما در اینجا...ما شاهدیم که اگر بخواهند دهان کسی را ببندند، به او برچسب «برانداز» میزنند و براندازی ذاتا به جرم تبدیل شده، حال آنکه معتقدم اصولا براندازی باید به عنوان حقی عمومی برای شهروندان به رسمیت شناخته شود و البته بحث بر سر روش براندازی است».
طیف غربگرا، آمریکا را نماد «دموکراسی» معرفی کرده و مدعی است که در این کشور، حتی حق براندازی نیز به رسمیت شناخته شده است و ساختار حاکمیتی آمریکا، با خودکامگی بیگانه است؛ آیا این ادعا صحیح است!؟
کاخ سفید:معترضان در آمریکا، تروریست هستند
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا- ۱۲ شهریور ۹۹- با حضور در شهر کنوشا در ایالت ویسکانسین، معترضان به نژادپرستی پلیس آمریکا را «تروریست های داخلی» توصیف کرد.
ترامپ پیش از این نیز در تیرماه ۹۹ معترضان آمریکایی را «تروریست» نامید و افرادی که خواستار سرنگونی مجسمههای نماد بردهداری در این کشور هستند را به مجازات تهدید کرد.
وی چندی پیش در مصاحبه با فاکسنیوز در پاسخ به سئوالی درباره نحوه مواجهه با اعتراضات در ایالت های مختلف گفته بود: «هر شب، ما سرسختتر و سرسختتر خواهیم شد».
رئیس جمهور آمریکا در ماههای گذشته دستور شلیک به معترضان را صادر کرد.
ترامپ:اعدام کنید
در مردادماه سالجاری یک دادگاه تجدید نظر در آمریکا حکم اعدام «جوهر سارنایف» بمبگذار بوستون را لغو کرد. این تصمیم عصبانیت ترامپ را در پی داشت. او با انتشار یک پست توییتری مخالفت خود را با تصمیم قضات فدرال اعلام کرد و خواستار اعدام سارنایف شد.
قرار بر آن شده است که دادگاه دیگری درباره تعیین مجازات جدیدی برای سارنایف برگزار شود. اکنون ترامپ با دخالت در پرونده سارنایف خواستار محکومیت مجدد او به اعدام شده است.
ترامپ با انتشار یک پست توییتری اعلام کرد «کمتر کسی به اندازه بمبگذار بوستون مستحق مجازات مرگ است». او همچنین تاکید کرد که مردم آمریکا نمیتوانند حکم دادگاه تجدیدنظر را بپذیرند.
جوهر سارنایف در آوریل سال ۲۰۱۳ همراه با بردار خود، تیمورلنگ، دو بمب در نزدیکی خط پایان ماراتن بوستون جا سازی کرده بود. تیمورلنگ چند روز پس از این حمله توسط پلیس آمریکا کشته شد. در جریان بمبگذاری در مراسم ماراتن بوستون سه نفر جان خود را از دست داده و بیش از ۲۶۴ نفر مجروح شدند.
ترامپ:اعدام نکنید!
دونالد ترامپ در اظهارنظر مذکور به این دلیل که یک شخص در خاک آمریکا اقدام جنایتکارانه انجام داده، تاکید کرده که وی باید حتما اعدام شود.
حالا به این ماجرا توجه کنید؛ امیرحسین مرادی، سعید تمجیدی و محمد رجبی سه متهم محکوم به اعدام، اعضای باند «امیر آلمانی» هستند. باندی خلافکار که پیش از این اقدام به سرقت مسلحانه کرده اند. چندی پیش اعضای این باند خلافکار در پوشش خریدار و با هدف سرقت به محل موردنظر مراجعه می کنند. این افراد، شخص فروشنده را که یک خانم بوده است، با سلاح سرد مورد ضرب و شتم قرار می دهند.
شخص فروشنده فریاد می زند و درخواست کمک می کند، مردم به کمک می آیند و یکی از سارقین مسلح که به امیرآلمانی مشهور بوده است، توسط مردم به مامورین نیروی نظامی تحویل داده می شود. دو سارق دیگر از مجل جرم فرار کرده و به ترکیه می روند.
چندی بعد آن دو سارق مسلح متواری نیز دستگیر می شوند. در جریان رسیدگی به پرونده در موبایل متهمان فیلم هایی یافت می شود که این افراد در اغتشاشات آبان ۹۸ چند بانک و یک ماشین شهرداری را به آتش کشیده اند. همچنین مستنداتی به دست می آید که اعضای این باند سرقت مسلحانه با گروهک جنایتکار منافقین نیز در ارتباط بوده و با آنها همکاری داشته اند.
دستگاه قضا به پرونده این سه سارق مسلح که سابقه آشوبگری و اغتشاش نیز دارند، رسیدگی کرد و حکم اعدام صادر شد.
«غلامحسین اسماعیلی» سخنگوی قوه قضاییه چندی پیش در نشست خبری گفت: «اینکه حکم اجرا میشود یا خیر؟ باید بگویم که اجرای احکام فرایند قانونی دارد که باید طی شود؛ ممکن است در این فرایند قانونی، دادرسیهای فوقالعاده مانند اعمال ۴۷۷، چه در این پرونده و چه در سایر پروندهها نتیجه پرونده را توأم با تغییر کند».
اسماعیلی افزود: «اینها جزو اصلی اغتشاشات بودند اما در صحنه دستگیر نشدند و پرونده دیگر و اتهام دیگر داشتند و دو نفر در سرقت مسلحانه برای ربودن اموال یک خانم دستگیر شدند که مجهز به سلاح سرد و اسلحه بودند و خدا به این خواهر و جامعه کمک کرد و برخی بستگانش رسیدند و باعث دستگیری افراد شدند. مشخص شد که در گوشی این افراد صحنههایی هست که بانک و اماکن عمومی و اتوبوسهای مربوط به شهرداری را آتش میزنند و با جسارت از اعمال مجرمانه خود فیلمبرداری کرده و برای برخی خبرگزاریهای خارج از کشور ارسال کرده بودند و در حافظه موبایل آنها بود و اینگونه مشخص شد که از اراذل و اوباشی بودند که در اغتشاشات دست به جنایت زدند».
منافع ملی، اصلاح طلبان و سلبریتی ها
در ادامه، دونالد ترامپ با دخالت در امور داخلی ایران در توئیتی به زبان فارسی نوشت: «سه نفر در ایران برای شرکتکردن در تظاهرات محکوم به مرگ شدهاند. اعدام آنها در هر لحظه قابل انتظار است. اعدام این سه نفر پیامی اسفناک به دنیا میفرستد و نباید انجام شود».
در آمریکا، معترضان به اقدامات نژادپرستانه آمریکا، تروریست! نامیده می شوند، ولی در ایران اوباشی که اماکن عمومی را به آتش کشیده و تخریب کرده اند و دست به سرقت مسلحانه زده و با سلاح به یک خانم حمله کرده اند، صرفا شرکت کنندگان در تظاهرات نامیده می شوند! به این می گویند «حقوق بشر آمریکایی»! حقوق بشر آمریکایی همین قدر متناقض و بی منطق است.
آمریکا، مجرمان خطرناک و مسلح در خاک کشورش را اعدام میکند ولی برای مجرمان مسلح و متهمان بدسابقه در ایران دایه مهربان تر از مادر می شود.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور دولت تروریست و غارتگر آمریکا، وقتی پای منافع ملی کشورش به میان می آید، بر لزوم اعدام مجرمان مسلح تاکید کرده و کسانیکه باعث ناآرامی در آمریکا شده اند را تروریست می نامد.
اما در این سوی میدان، فعالین و رسانه های اصلاح طلب در کنار برخی سلبریتی های خودشیفته، برای قاتلان، سارقان و آشوبگران مسلح که به مردم حمله کرده و اموال عمومی و خصوصی را به آتش کشیده و تخریب کرده اند، هشتگ «اعدام نکنید» می زنند!
نوید افکاری، قاتل کارمند حراست آبفای شیراز هم تازهترین سوژه این سناریوی تکراری است که بار دیگر اصلاحطلبان، براندازان، سلبریتیها و ترامپ (و احتمالا به زودی نتانیاهو) را یکپارچه کرده و هشتگهای اعدام نکنید را برای این قاتل تروریست، به راه انداختهاند.
همانند موارد قبلی که از اغتشاشگران و قاتلان، با عناوینی چون "جوان نخبه"، "دانشجو"، و ... استفاده میکردند، اینبار نیز نوید افکاری را صرفا یک ورزشکار معرفی میکنند! اما هیچ توضیحی نمیدهند که یک ورزشکار (آن هم در رشته پهلوانی کشتی) چرا باید به اعدام محکوم شود؟
تعقیب یک کارمند ساده و قتل وی در مقابل منزلش با ضربات متعدد چاقو به سر و گردن وی، و همچنین تعقیب یک بسیجی دیگر برای ترور وی (که خوشبختانه موفق به اجرای این نقشه تروریستی نشد) موضوع اصلی این پرونده است که هیچکدام از هشتگزنان و اصلاحطلبان عامدانه آن را نادیده میگیرند و تنها در پی همان طراحی بزرگتر خود هستند که خلع سلاح قوه قضاییه و خنثی کردن دستگاه قضایی از اختیارات قانونی و حدود شرعی است.
این طیف با گردن کشی مقابل قانون و دهن کجی به احکام اسلام، از یک سو بر لغو اعدام تاکید کرده و از سوی دیگر مدعی است که باید مشروب خواری و خرید و فروش مواد مخدر در ایران آزاد شود!