به گزارش مشرق به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، افزایش چشمگیر آمار مبتلایان به کرونا و هشدارهای مکرر سیاستمداران آلمانی آثار زیادی را بر روی شهروندان آلمانی داشته است.
نتایج یک نظر شنجی نشان می دهد که نگرانی از کرونا و عواقب این بیماری در بین شهروندان به شدت افزایش پیدا کرده است.
نتایج این بررسی نشان می دهد آرامشی که در برخورد با ویروس کرونا در تابستان در بین شهروندان آلمانی وجود داشت حداقل چند هفته ای است که از بین رفته است. افزایش آمار مبتلایان روزانه که از مرز 2 هزار نفر عبور کرده است از دلایل این مسئله است. این افزایش آمارها با هشدارهای مکرر سیاستمداران درباره غیر قابل کنترل شدن اوضاع نگرانی های شهروندان را بیشتر کرده است.
صدر اعظم آلمان روز چهارشنبه با کلمات هشداردهنده ای از شهروندان خواست به قواعد کرونایی پایبند باشند و شرایط را جدی بگیرند.
نتایج یک بررسی نشان می دهد که در این شرایط ترس از آلوده شدن به ویروس کرونا در بین شهروندان به شدت افزایش پیدا کرده است. بخصوص این نکته قابل توجه است که عملا تعداد کم تری از شهروندان هیچ نگرانی از ابتلا به ویروس کرونا ندارند.
این نظر سنجی که از طرف موسسه اینفراتست دیامپ انجام شده است نشان می دهد که در مجموع 36 درصد شهروندان نگرانی بزرگ و یا خیلی زیادی درباره ابتلا به کرونا دارند. در ماه سپتامبر 26 درصد شهروندان چنین دیدگاهی داشتند.
ترس از عواقب طولانی مدت کرونا در بین شهروندان آلمانی حتی بیشتر از ترس از ابتلا به آن است. دلیل این نگرانی ها گزارش های مربوط به تنگی نفس های مداوم، خستگی، از دست دادن چشایی، ریزش مو و عواقب عصبی این بیماری است که وجود دارد. هنوز مشخص نیست که این عواقب تا چه مدت ادامه خواهد داشت.
نتایج این نظر سنجی نشان می دهد که 19 درصد شهروندان آلمانی ترس خیلی زیاد و 34 درصد ترس زیادی از عواقب طولانی مدت کرونا دارند. با وجود اینکه ترس از ابتلا به کرونا در بین شهروندان آلمانی افزایش پیدا کرده اما اعتماد به اقدامات حمایتی اخیر که دولت اعمال کرده است همچنان بالا است. حدود 59 درصد شهروندان این اقدامات را کافی ارزیابی می کنند.
موسسه اینفراتست دیامپ این نظر سنجی را در فاصله زمانی 28 و29 سپتامبر از بین 1001 شهروند واجد شرایط رای دادن انجام داده است.