کد خبر 1142600
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تعطیلی دو هفته ای کشور برای کنترل شیوع کرونا گفت: امروز پیش‌جلسه است و شنبه در ستاد ملی در خصوص تعطیلی دو هفته کشور تصمیم‌گیری خواهد شد.

به گزارش مشرق، دکتر قاسم جان بابایی که به منظور ارزیابی از نحوه خدمت رسانی به مردم مبتلا به کرونا به خراسان شمالی سفر کرده بود در خصوص آخرین وضعیت این بیماری در کشور گفت: در اکثر استان‌ها روند رو به کاهش نداریم یا با شیب ملایم در حال افزایش و یا در حالت ثابت هستیم باید صبر کنیم که رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم بتواند سیکل انتقال بیماری را بشکند.

 جان بابایی، کاهش روند موجود را وابسته به توجه مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی دانست و خاطرنشان کرد: تا زمانی که مردم مراعات نکنند شرایط انتقال زنجیره قطع نخواهد شد و بخش‌ها همچنان پر بیمار خواهد بود. امیدواریم که به زودی شاهد کاهش بیماران در بیمارستان‌ها و به تبع آن کاهش مرگ و میرها باشیم.

بیشتر بخوانید:

وزیر بهداشت: تعطیل کنید، دولت: نه!

عکس/ کرونا کرکره‌ها را پایین کشید

با تعطیلی دو هفته‌ای پایتخت موافق هستم

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تعطیلی دو هفته ای کشور برای کنترل شیوع کرونا گفت: امروز پیش جلسه است و شنبه در ستاد ملی در خصوص تعطیلی دو هفته کشور تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی با تاکید بر مشارکت همگانی برای کنترل کرونا در ایران گفت: وزارت بهداشت به تنهایی نمی‌تواند کاری انجام دهد بلکه باید همه سازمانها و مردم پای کار بیایند، وزارت بهداشت تنها میتواند پروتکل ارائه کند چون کار وزارت بهداشت کار اجرایی در حوزه اجتماعی نیست بلکه خدمات رسانی خدمات در بخش سلامت به مردم است و کار حوزه‌های دیگر است که در اجرا بتوانند آن پروتکل های که وزارت بهداشت هر هفته ارائه می کند را به درستی اجرا کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت درخصوص طرح تعطیلی گروهای دو، سه و چهار شغلی اظهار داشت: در تعطیلی یک ماهه حلقه‌های متعدد وجود دارد، تعطیلی اصناف نیز به تنهایی نمی‌تواند موثر باشد، در کنار آن منع رفت و آمد، عدم حضور خانواده ها در دورهمی‌های خانوادگی و مراسم‌های جشن و عزاداری، ماسک زدن، رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی همه اینها باید با هم رعایت شود.

وی افزود: این حلقه، حلقه انتقال است، چرخه ای دارد، که هر قسمتش باید شکسته شود و اگر یک قسمت بماند نمی‌توانیم بیماری را به صفر برسانیم.

منبع: تسنیم