در روزهای گذشته «آنتونی بلینکن» گزینه وزارت خارجه در دولت بایدن در جلسه سنای آمریکا در اظهارنظری گستاخانه گفت: «ایران تروریست ترین کشور دنیاست»!

سرویس سیاست مشرق - روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌ استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژه‌های مشرق" نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با   «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

*******

** عبدی:منتقدان دولت با شکست ترامپ در مخمصه قرار گرفته اند

«عباس عبدی» فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: «به نظر می‌رسد که با انتخاب نشدن ترامپ، اصولگرایان از حیث شعاری که باید در انتخابات بدهند در یک مخمصه جدی قرار گرفته‌اند. چرا؟ توضیح می‌دهم.   اگر ترامپ می‌آمد مشکل آنان حل می‌شد. می‌توانستند تقصیر حل نشدن مشکلات و روابط را متوجه ترامپ کنند. درست هم بود. راه‌حل و شعار معقول پیشنهادی چه می‌شد؟ مقاومت و حفظ وضع موجود. پس هر کس شعارهای تندتری برای مقاومت می‌داد، دست بالاتری را پیدا می‌کرد، ولی هنگامی که بایدن آمده، ماجرا تغییر کرده است و امکان تفاهم برای حل مشکلات قبلی و دیگر موارد فراهم است».

عبدی در ادامه نوشت: «در چنین فضایی هر نامزدی که به ‌طور جدی شعار اصلاح در روابط خارجی را سر دهد، به لحاظ تبلیغاتی و سیاسی چندین گام جلوتر از دیگران است‌ و اگر این نامزد مورد اعتماد اصلاح‌طلبان باشد، به‌طور عادی این ظرفیت و توانایی را دارند که مردم را هم پشت آن بسیج کنند و از حالا می‌توان احتمال داد که نتیجه جز آن خواهد بود که اصولگرایان انتظار دارند و اسب خود را برای سواری در پاستور زین کرده‌اند».

عباس عبدی چندی پیش گفته بود : «گروهی که معمولا عکس مرحوم قاسم سلیمانی را در پروفایل‌های خود گذاشته‌اند و همواره به ایشان ارادت ورزیده و استناد می‌کنند و یاد و خاطره او را گرامی می‌دارند، به‌طور طبیعی باید از شکست قاتل او خوشحال شوند و حتی شیرینی پخش کنند، پس چرا برخلاف این انتظار طبیعی، آنان(از شکست ترامپ) غمگین هستند».

طیف تندرو اصلاح طلب اصرار دارد که اینگونه القاء کند که منتقدان دولت روحانی از شکست ترامپ ناراحت هستند. این ادعا در حالی است که در روزهای گذشته، «صادق زیباکلام» از حامیان دولت در مصاحبه با شبکه ضدایرانی «من و تو» گفته بود: «خیلی از مردم ایران دوست داشتند که ترامپ در انتخابات برنده می شد. برای اینکه معتقد بودند که ترامپ اهل مماشات نیست و به ایران فشار وارد می کند و ممکن است این فشار، تغییر و تحولات مثبتی در ایران رقم بزند».

پیش از آن نیز «فائزه هاشمی» از حامیان دولت روحانی و از فعالین فتنه ۸۸ در مصاحبه با یک سایت اصلاح طلب گفته بود: «دوست داشتم آقای ترامپ انتخاب شود؛ به خاطر فشارهایی که ترامپ به ایران می‌آورد، بالاخره شاید یک تغییر سیاستی اتفاق بیفتد. شاید اگر فشارهای آقای ترامپ ادامه پیدا می‌کرد، بالاخره ما مجبور می‌شدیم یک تغییر سیاست‌هایی را داشته باشیم».

منتقدان دولت معتقدند که دموکرات ها و جمهوری خواهان در دشمنی با مردم ایران هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند. به عبارت دیگر «سگ زرد برادر شغال است». اتفاقا این طیف تندرو اصلاح طلب است که نگاهی سطحی به انتخابات آمریکا دارد.

در روزهای گذشته «آنتونی بلینکن» گزینه وزارت خارجه در دولت بایدن در جلسه سنای آمریکا در اظهارنظری گستاخانه گفت: «ایران تروریست ترین کشور دنیاست. برای مقابله با فعالیت های مخرب منطقه ای ایران با اسرائیل هماهنگ هستیم. برای بازگشت به برجام، موضوع توانمندی موشکی و حضور منطقه ای ایران هم باید مذاکره شود»!

این اظهارات ضدایرانی دقیقا تکرار اظهارات بی شرمانه ترامپ و پمپئو است.

** اصلاح طلبان بخاطر شهدا در انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت می کنند

«غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی» نماینده اصلاح طلب مجلس دهم که پس از ردصلاحیت در انتخابات مجلس یازدهم، در حکمی از سوی نوبخت- و بدون هیچ سابقه کاری مرتبط- به ریاست سازمان نقشه برداری منصوب شد، در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «دولت دوازدهم در شرایط کرونا و با دست خالی کشور را اداره می‌کند و نباید با بی‌انصافی فعالیت مثبت دولت را نادیده بگیریم».

جعفرزاده ایمن آبادی در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به این سوال که «برخی نقل قول‌ها حاکی از آن است که رئیس دولت اصلاحات، برای اینکه سرمایه خود را در بین مردم از دست ندهند، در انتخابات ۱۴۰۰ کاندیدا نخواهند شد. به نظر شما اصلاح‌طلبان در انتخابات سال آینده حضور پرشکوهی خواهند داشت؟» گفت: «خیلی از اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ در هیچ ستادی فعالیت نخواهند کرد اما یک رای به خاطر شهدا خواهند داد. بعضی‌ها به ظاهر به دنبال مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نیستند و وقتی که چنین ایده‌ای وجود دارد، ما به خاطر شهدا باید رای بدهیم. اینکه مانند سال‌های گذشته عده‌ای در انتخابات شرکت نمی‌کنند، دارای دلایل مختلفی است. بعضی از دوستان می‌ترسند که با شرکت کردن در ستادهای انتخاباتی بعد از برگزاری انتخابات مورد بازخواست قرار بگیرند و برای آنها مشکلی پیش آید».

این فعال اصلاح طلب مدعی شده است که «اصلاح طلبان بخاطر شهدا در انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت می کنند». این ادعا در حالی است که طیف اصلاح طلب در سالهای اخیر به هیچ عنوان کارنامه مثبتی از فعالیت های انتخاباتی ارائه نداده است.

در سال ۸۸، اصلاح طلبان با دروغ تقلب، کشور را چندین ماه دچار آشوب و التهاب کرده و آدرس تحریم های سخت را به دشمن دادند و در نهایت به ساحت سیدالشهدا(ع) جسارت کردند. در آن سال اقدامات ساختارشکنانه اصلاح طلبان به حدی گسترش یافت که سران رژیم صهیونیستی صراحتا اعلام کردند که اصلاح طلبان سرمایه اسرائیل در ایران هستند.

در سالهای گذشته نیز اصلاح طلبان به دفعات ادعاهایی مبنی بر «تحریم انتخابات»، «حضور مشروط در انتخابات» و «تشویق مردم به اعتراضات خیابانی» را مطرح کردند.

در سال ۸۸ از نتانیاهو و عبدالمالک ریگی تا شیمون پرز و مریم رجوی به حمایت از موسوی و کروبی پرداختند. آیا اصلاح طلبان از این جنایتکاران اعلام برائت کردند!؟

اصلاح طلبان بجای بیان اظهارات خلاف واقع بهتر است در زنگ حساب دولت، به این سوال پاسخ بدهند که چه مقدار از وعده های دولتمردان به مرحله اجرایی رسیده است؟

** سفره مردم را کوچک کرده اند، طلبکار هم هستند

روزنامه ابتکار- به مدیرمسئولی «محمدعلی وکیلی» نماینده فراکسیون امید در مجلس دهم- در مطلبی با عنوان «سقوط از خط فقر به مرز فلاکت» نوشت: «اگر براساس تعریف خط فقر که در کشورمان، زنده ماندن تعبیر می‌شود، یک خانواده ۴ نفره صرفاً برای خوابیدن و نجات از گرما و سرما به یک آپارتمان ۶۰ متری نیاز داشته باشد، به طور متوسط می‌بایستی برای تامین هزینه اجاره، شارژ و آبونمان آن مکان حداقل به سه میلیون تومان نیازمند است و اگر متوسط حقوق و مزایای دریافتی قانونی ماهیانه کارگران در حالت خوشبینانه سه میلیون و پانصد هزار تومان باشد سهم هزینه مسکن تقریباً ۸۵ درصد درآمد خانوار کارگری را با خود می‌بلعد. بعد از کسر هزینه اجاره با مبلغ پانصد هزار تومان باقی‌مانده نمی‌توان یک ماه کامل برای دو وعده غذایی روزانه تخم‌مرغ و روغن و نان تهیه و برای صرفاً زنده ماندن استفاده کرد. حال هزینه‌های ضروری همچون آموزش، بهداشت و درمان و غیره را به این بخش اضافه کنیم قطعاً کارگر از خط فقر به مرز فلاکت رسیده است».

این روزنامه اصلاح طلب با طلبکاری و سیاه نمایی، مدعی شده است که وضعیت بخشی از جامعه به مرز فلاکت رسیده است.

سوال اینجاست که بانی اصلی وضع موجود چه کسانی هستند!؟ مدیرمسئول همین روزنامه به مدت ۴ سال در مجلس نمانیده مردم بود، وی برای سفره مردم چه کاری انجام داد.

آقای وکیلی، درباره مالیات بر خانه های خالی، مطالبه گری از دولت درباره ساخت مسکن، پیگیری حقوق معوقه کارگران، اشتغال جوانان، رونق تولید و...چه کاری انجام داد؟

دوستان آقای وکیلی در دولت در این قریب به هشت سال برای بهبود معیشت مردم چه کارهایی انجام دادند؟ چرا در «دولتِ اصلاح طلبان» از دلار ۳ هزارتومانی در مقطعی به دلار ۳۲ هزارتومانی هم رسیدیم!؟

اصلاح طلبان بانی اصلی وضع موجود هستند اما با سیاه نمایی و شلوغ بازی در پی آن هستند تا جای بدهکار و طلبکار را عوض کنند.

برچسب‌ها