کد خبر 1178731
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۱

رئیس مرکز پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: انزوا، عقب‌ماندگی آموزشی، قرار گرفتن در معرض اطلاعات نامناسب و اعتیاد اینترنتی از جمله آسیب‌های اجتماعی استفاده نامناسب کودکان از تلفن همراه است.

به گزارش مشرق؛ سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا به موضوع اوقات فراغت کودکان و تبعات و آسیب‌های استفاده از تلفن همراه اشاره و اظهار داشت: امروزه تلفن همراه‌ به عضوی مهم در خانواده ایرانی تبدیل شده و آموزش‌های آنلاین، سرگرمی‌ها، انجام کارهای روزمره و خدمات آنلاین بانکی را می‌توان مهمترین علل گرایش به آن دانست. 

سرهنگ رجبی تصریح کرد: از آنجایی که تلفن همراه می‌تواند آسیب‌های مختلفی به همراه داشته باشد، لذا باید با این عضو جدید با حساسیت و دقت برخورد کرد. 

وی به برخی از آسیب‌هایی که تلفن همراه برای کودکان دربردارد اشاره و تصریح کرد: قرارگرفتن در معرض محتوای نامناسب، اعتیاد اینترنتی، افت تحصیلی، آسیب‌های جسمی و روحی و کاهش‌های مهارتی از جمله این آسیب‌هاست. 

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا به راه‌های پیشگیری از آسیب‌ها اشاره و بیان داشت: بهره‌گیری از ابزارهای نظارتی برای کنترل فعالیت‌ها، وضع قوانین و زمان‌بندی برای فعالیت مجازی، آگاه‌سازی کودکان از تهدیدات ‌فضای مجازی و همچنین ارائه الگوهای اخلاقی و رفتاری مناسب به ‌کودکان‌ از جمله راه‌های پیشگیری از آسیب‌هاست. 

منبع: فارس