کد خبر 1180541
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۳

از اوایل خرداد تا کنون حدود ۳۰ محور تخریبی علیه قالیباف از سوی اصلاحات صورت گرفته که با محاسبه روزهای مورد اشاره، تقریبا هر ۹ روز یک محور تخریبی را شاهد بودیم.

به گزارش مشرق، هر روز که می‌گذرد، ماشین تخریب و حاشیه‌سازی حامیان صف‌اولی دولت، علیه مجلس یازدهم، پُر ساز و برگ‌تر می‌شود. تخریب‌ها علیه قالیباف، البته آنقدر دامنه‌دار شده که در موارد زیادی، وجه سخیف و مبتذل به خود گرفته است؛ از تخریب سفرهای استانی قالیباف تا سیاسی برخورد کردن با طرح های مجلس. اگر تا دیروز قالیباف در مقام شهردار تهران مورد هجمه مدعیان بود، حمله این روزها به او در مقام رییس یکی از قوای سه گانه کشور، نه تنها کم ، که تشدید نیز شده‌است.

بیشتر بخوانید:

واکنش عباس موسوی به تخریب قالیباف

در همین رابطه روزنامه صبح نو مروری داشته است به تخریب هایی که جریانات فرصت‌طلب و اصلاح طلبان علیه رئیس مجلس در این ۹ ماه از شروع کار مجلس یازدهم به راه انداخته اند. هرچند که رئیس مجلس نشان داده است که تنها اولویتش «کار» است و به حواشی و بگومگوهای سیاسی بی توجه است. بخش‌های مهم این گزارش را در ادامه می‌خوانید.
 

ریاست قالیباف

هرچند شهردار پیشین تهران با اقناع برنامه‌محورانه خود، ردای ریاست بهارستان را با قوت و قدرت به تن کرد اما اصلاح طلبان با هدف قرار دادن بنیان وحدت اختلاف‌تراشی میان اصول‌گرایان، سعی کردند با رقیب تراشی، قالیباف را از دور خارج‌کنند. تاجائی‌که آنان برای رسیدن به هدف خود و جلوگیری از رسیدن قالیباف به ریاست مجلس به دنبال پررنگ‌کردن نقش طیف متضاد با خود، یعنی پایداری‌ها بودند تا آنجا که تلویحا  از افرادی چون میرسلیم و حتی حاجی بابایی برای رسیدن به ریاست مجلس حمایت ‌کردند.

بیشتر بخوانید:

لطفا تخریب‌کنندگان رئیس مجلس توجه کنند!

در مجموع از اوایل خرداد تا کنون حدود ۳۰ محور تخریبی علیه قالیباف از سوی اصلاحات صورت گرفته که با محاسبه روزهای مورد اشاره که حدودا ۲۷۰ روز می باشد، تقریبا هر ۹ روز یک محور تخریبی را شاهد بودیم. به صورت تقریبی هر ۲۱۶ دقیقه یک تخریب را شاهد بوده ایم. البته وقتی گفت و گوی یک عضو بنیاد باران با خبرنگار یک تلویزیون خارج از کشور  را که نگرانی اصلی خود را قالیباف می داند، می بینیم بیشتر به دلایل و ریشه های این تخریب ها پی می بریم. 
 


ماجرای رد صلاحیت تاجگردون

تاجگردون، که در مجلس دهم نیز عضو فراکسیون امید و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه بود، رد اعتبارنامه او برای مدعیان اصلاح طلبی گران تمام شد. برخی حاشیه‌سازان بر این باور بودند که معترضین به اعتبارنامه تاجگردون، صدق کلام و عمل نداشته و در اقدامات خود، سازش‌گری کرده‌اند. از سویی، این گروه که آگاهی چندانی به روندها و قواعد درون پارلمانی ندارند، تأیید اعتبارنامه تاجگردون توسط شعبه دوازدهم را فریب و تزویر نمایندگان انقلابی تلقی کرده و خواستار توضیح غیرمعمول از سوی آن‌ها شدند. در میان نوک حمله،  تخریب ها به سمت رییس مجلس بود.
 


نسبت دروغ فیلترینگ اینستاگرام به مجلس 

رسانه‌های اصلاح‌طلب با دروغ‌پراکنی درباره مجلس، اینگونه جا انداختند که مجلس یازدهم در اقدامی از قبل برنامه‌ریزی‌شده، قصد دارد اینستاگرام را فیلتر کند؛ موضوعی که مطلقا از سوی نمایندگان رد شد. همین رسانه‌ها، با موج‌سواری روی حضور آذری‌جهرمی در مجلس، درصدد بودند تا سطح مطالبه‌گری و پیگیری نمایندگان را نه اقتصاد و معیشت مردم بلکه موضوعات دست‌چندمی نظیر فضای‌مجازی عنوان کنند. آنها برای این کار بخشی از صحبت های رییس مجلس را وارونه بازنمایی کردند.

آدرس غلط گرانی دلار

اصلاح طلبان با افزایش نرخ ارز به جای انتقاد از بی‌عملی دولت، سوال نمایندگان از آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات را که برای ارائه گزارش از وزارتخانه خود به مجلس رفته‌بود، زیر سوال بردند و آن را به دلار ۲۰ هزارتومانی ربط دادند. آنان با تصویرسازی نامناسب از مجلس یازدهم درصدد بودند که این مجلس را منفعل و بی‌تفاوت نسبت به مشکلات مردم نشان دهند.

استیضاح هیات رئیسه

رسانه های اصلاح طلب در اوایل تیرماه با انتشار خبر جعلی امضای ۱۰۰ نماینده درخصوص استعفا و تغییر هیات‌رییسه مجلس، مانور گسترده‌ای را برای تخریب رییس و هیات‌رییسه مجلس و اختلاف‌افکنی میان نمایندگان آغاز کردند. این رسانه ها بدون منبع از جمع‌آوری ۱۰۰ امضا برای استیضاح هیات‌رییسه خبر دادند.
 


حاشیه آفرینی درباره کمیسیون‌ها

زمانیکه مجلس جدید، مشغول شکل‌دهی برای ساختار داخلی خود و تشکیل کمیسیون های تخصصی بود، و طبق معمول برخی کمیسیون‌ها درخواست‌کننده زیادی داشته باشند و رقابت بر سر حضور در این کمیسیون‌ها، رسانه های اصلاح طلب با سوء‌استفاده نارضایتی برخی از نمایندگان، این موضوع را دخالت و اعمال نفوذ هیات‌رییسه در چینش کمیسیون‌ها نسبت دهند.  درهمین زمینه حجت الاسلام میرتاج الدینی در جواب این حاشیه ها گفته بود: «اینکه می‌گویند آقای قالیباف نسبت به نمایندگان سیاست تحکمی دارد؛ قریب واقعیت نمی‌بینم چون ایشان بسیار زحمت می‌کشید که نمایندگان را در رفتن به کمیسیون‌های مورد علاقه‌شان، کمک کند.»

هجمه به بسته اقتصادی مجلس

فقط با گذشت یک روز از رونمایی «بسته اقتصاد مردمی» مجلس برای «تحول اقتصادی به نفع مردم» توسط محمدباقر قالیباف، رییس مجلس در ارتباط تصویری با رهبر معظم انقلاب، دولتی‌ها و رسانه‌های وابسته به دولت، به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم از واکنش ترش و تند رییس‌جمهوری به این بسته خبر دادند. آشنا، مشاور روحانی نیز در توئیتی به قالیباف طعنه زد و نوشت: «فرق کلیدی شهرداری و قوه مقننه است. ۱. مجلس قاعدتا  به فرمان و بر مبنای زمان‌بندی پروژه‌ای تصمیم نمی‌گیرد. ۲. رییس مجلس هم مسوولیت‌ها و اختیاراتی مشابه شهردار تهران ندارد. ۳. نسبت مجلس شورای اسلامی با رییس مجلس هم با نسبت شورای شهر با شهردار متفاوت است.»
 


قالیباف، مجلس را با شهرداری اشتباه گرفته!

احمد مازنی، نماینده مجلس دهمی که سابقه سلفی گرفتن با فدریکا موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در صحن مجلس، مدت‌ها نقل محافل بود، در انتقاد از طرح مجلس یازدهم برای ارائه بسته اقتصادی برای تحول به نفع مردم، گفت: « آنچه، قالیباف مطرح کرد بیشتر از نگاه یک مدیر در فعالیت‌های اجرایی است و قالیباف مجلس را با شهرداری و نیروی انتظامی اشتباه گرفته است.»

مهندسی تخریب میرسلیم

اصلاح طبان با جلد کردن چند باره آقای میرسلیم در روزنامه‌های خود و مهندسی تخریب های او علیه قالیباف سعی کردند سناریوی نخ نما شده علیه قالیباف را توسط او زنده کنند. میرسلیم در گفت‌وگو با یک سایت اصلاح طلب مجددا طرح اتهام دریافت رشوه از سوی نمایندگان مجلس دهم برای رأی منفی به طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران در سال‌۹۷ را مطرح کرد. پس از طرح این ادعا برخی نمایندگان مجلس درخواست ارائه مستندات را به وی دادند  اما او هیچ سندی در این زمینه ارائه نکرد.
 


حاشیه های انتخاب رئیس دیوان محاسبات

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی یکم مرداد۹۹ پارلمان، از میان لطف‌الله فروزنده و مهرداد بذرپاش، با اکثریت ۱۵۸‌رأی بذرپاش را به‌عنوان رییس دیوان محاسبات انتخاب کردند. این انتخاب البته با حواشی زیادی همراه بود. محور اصلی این حواشی، سوابق کاری و تشکیلاتی بذرپاش در پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و بسیج دانشجویی این دانشگاه بود که قرائت‌ها و برداشت‌های مختلفی را متوجه خود کرد. این قرائت‌ها، مستمسکی برای رسانه‌های حامی دولت ایجاد کرد، تا علیه مجلس یازدهم و ریاست آن یعنی قالیباف، هجمه ایجاد کنند.

حمله ها به اولین سفر استانی

جلوه های سفر رئیس مجلس به خوزستان در شهریور ماه که با استقبال گسترده مردم این استان همراه شد، رسانه های اصلاح‌طلب را به طرز عجیبی در شوک فرو برد و بهانه‌ای شد تا جریان اصلاح‌طلب، حملات خود علیه او را از سر بگیرد. اصلی‌ترین محور حملات رسانه‌های تجدیدنظرطلب علیه رییس مجلس، ادعا درباره مسخ کارکرد نظارت و از کارافتادن کارویژه تقنینی مجلس بود. این رسانه‌ها بدون ارائه ادله منطقی، مدعی شدند که مجلس یازدهم با قرائت تازه از امر نظارت، خلاف قانون اساسی عمل می‌کند.
 


لغو جلسه سران قوا

جلسه سران قوا که قرار بود نیمه مهرماه به میزبانی دولت برگزار شود به دلیل بازدید قالیباف از بیماران کرونایی لغو شد. واکنش افراد و خبرگزاری‌های منتسب به دولت اما به‌گونه‌ای طراحی شده تا با  متهم کردن فردی که به میانه میدان آمده تا در جریان مشکلات جامعه قرار بگیرد بتوانند دولت خود را تبرئه کنند. علیرضا معزی، معاون اطلاع‌رسانی و ارتباطات دفتر رییس جمهور نیز در واکنش به حضور قالیباف در بخش «آی سی یو» بیماران کرونایی  بیمارستان امام خمینی، در توییتی قالیباف را به دغدغه‌های تبلیغاتی و برندسازی‌های شخصی متهم کرد. او حضور قالیباف در بیمارستان را نه ایستادن در کنار مردم که بی‌اهمیت کردن سلامت مردم تعبیر کرد!
 


ویروس تخریب واکسن آنفلوآنزا

اختصاص ۱۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا به مجلس در اویل مهرماه به سوژه و پروژه‌ای جدید برای تخریب مجلس یازدهم تبدیل شده است؛ موضوعی که حتی نمایندگان مجلس نیز از آن بی‌خبر بوده و در رسانه‌ها از آن مطلع شده‌اند. چنانکه محمود صادقی، نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم در توییتی این موضوع را بیانگر توخالی‌بودن شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم دانسته است. این انتقادها از مجلس یازدهم در حالی است که نمایندگان مجلس در این ایام و در اوج کرونا دائما برای نظارت مستقیم و ارتباط چهره به چهره با مردم به شهرها و روستاهای مختلف سفر کرده‌اند و جلسات علنی مجلس بدون تعطیلی ادامه داشته است، به‌گونه‌ای‌که هر روز اخباری مبنی بر ابتلای یکی از نمایندگان به این ویروس منتشر می‌شد. در نهایت رییس مجلس دستور داد که واکسن ها که در اختیار درمانگاه نزدیک مجلس قرار گرفته بود به وزارت بهداشت بازگردد. 

ناراحتی از سفر قالیباف به سیستان و بلوچستان

دومین سفر نظارتی قالیباف نیز همانند گذشته، با واکنش‌هایی در شبکه های اجتماعی و همچنین رسانه ها، همراه بوده است.  روزنامه اعتماد در گزارشی در روز ۲۲ مهر ماه نوشت: قالیباف همزمان با رکورد شکنی مرگ‌ و میر کرونایی به سیستان ‌و بلوچستان سفر کرد. این روزنامه در ادامه این مطلب با تیتر «پروتکل شکنی میدانی» تاکید کرد: جالب آنکه او در جریان دیدار «چهره به چهره» خود با مردم این منطقه در شرایطی وعده کمک بنیاد مسکن برای ساخت مسکن در این منطقه را داد که اگر قرار بر اجرای مر قانون باشد چنین وعده‌ای در دایره اختیارات رییس مجلس جای ندارد.
 


جلسه قالیباف با مدیران اقتصادی دولت

محمدباقر قالیباف ۲۹ مهرماه با مدیران اقتصادی دولت جلسه‌ای داشت و پس از آن در توئیتی نوشته بود «در جلسه با پنج عضو اقتصادی دولت و رؤسای کمیسیون‌های اقتصادی، چهار تصمیم مهم و عملیاتی برای کاهش ناکارآمدی‌های اقتصادی اتخاذ شد ». توئیتی که با واکنش دو مشاور سابق و فعلی حسن روحانی مواجه شد. و منتقدان هم فرصت برای حمله دوباره را  فراهم دیدند. حسام الدین آشنا ، مشاور رسانه‌ای روحانی نیز خطاب به قالیباف نوشت: «اشتباه نفهمید؛ وزرا در قبال مجلس پاسخگو هستند و نه رئیس مجلس. رئیس مجلس هم به وزرا مأموریت نمی‌دهد. وزرا به دعوت نمایندگان در کمیسیون‌ها، فراکسیون‌ها، جلسات علنی و غیر علنی حضور پیدا می‌کنند تا نمایندگان محترم را با واقعیات غیر شعاری کشور آشناتر کنند و به سوالات آنان پاسخ دهند.»

کرونای قالیباف

هفتم آبان بود که صفحه توییتری منتسب‌به محمدباقر قالیباف در مطلبی، از ابتلای رییس مجلس به ویروس کرونا خبر داد.

این صفحه به نقل از قالیباف نوشت: «یکی از همکاران دفترم به کرونا مبتلا شد. نیمه‌شب پاسخ تست بنده هم اعلام و کرونا مثبت شد. در حال حاضر در قرنطینه هستم و به‌امید خدا، پیگیر امور و وظایف محوله خواهم بود.»

خبر ابتلای رییس مجلس به کرونا باعث شد تا رسانه‌های حامی دولت، به ارائه تحلیل‌های سیاسی‌زده خاص خود بپردازند. برخی از این رسانه‌ها، تحلیل کردند که حضور چندی پیش قالیباف در بیمارستان امام‌خمینی باعث ابتلای او به کرونا شد و از این منظر، تیم ریاست جمهوری حق داشت که جلسه مشترک سران قوا را به تعویق انداخت. 
 


شادی مسرت بخش از کرونای رئیس مجلس

خبر ابتلای قالیباف  به کرونای، اما برای برخی رسانه‌های اصلاح‌طلب و منتقد مجلس چنان مسرت‌بخش بود که عنان از کف داده و تمام اصول اخلاق را به فراموشی سپردند. مساله‌ای که بیشتر جلب توجه کرد و در نوع خود تأسف‌آمیز می‌نمود خوشحالی آن‌ها از ابتلای رییس مجلس به کرونا بود. محمد مهاجری، در توییتی که شادی در آن مستتر بود، با طعنه نوشت: «برای شفای آقای قالیباف از شر کرونا دعا می‌کنم، اما بیش و پیش از آن برای مردمی که او به شهرشان سفر کرد و...»

گارد دولت در برابر قالیباف بر سر یک آدرس

اظهارات محمدباقر قالیباف، رییس مجلس در روز ۲۵آبان در صحن علنی در نقد مدیریت کشور چندان به مذاق برخی چهره‌های خوش نیامد. او گفته بود : تصمیمات ما در حوزه مسکن، بورس، ترخیص کالاهای اساسی، نظام بودجه‌ریزی، اختصاص ارز ترجیحی، سوداگری‌ها در بازار ارز، طلا و خودرو، بی‌تفاوتی نسبت به گرانی‌ها و رها کردن بازار و تولید ملی به پاستور، بهارستان، باب‌همایون و میرداماد ارتباط دارد نه به آریزونا، جورجیا و میشیگان؛ پس به مردم آدرس غلط ندهیم. اظهارات رییس مجلس در کمال تعجب واکنش برخی مدیران دولتی را برانگیخت. چنانکه عبدالناصر همتی، رییس کل بانک مرکزی  در نامه‌ای خطاب به رییس مجلس نوشت:  من وارد کردن بانک مرکزی را به مباحث سیاسی و حاشیه‌ای توصیه نمی‌کنم و آن را به‌صلاح کشور نمی‌دانم.  روزنامه‌های اصلاح‌طلب تلاش کردند نقد ساختاری قالیباف را  در حد تقابل میان دو نهاد دولت و مجلس، تنزل دهند. روزنامه شرق برای این تاکتیک، تیتر «مجادله دوباره با روحانی» را انتخاب کرد. روزنامه ابتکار نیز با انتشار کاریکاتوری از قالیباف، تیتر «جدال بر سر آدرس گرانی‌ها» را برای گزارش خود برگزید.
 


برخورد سیاسی با طرح کالای اساسی مجلس

مجلس یازدهم که شعارش تغییر به نفع مردم بود، در مهرماه با هدف افزایش بهبود زندگی و معیشت مردم، یک فوریت طرح تأمین کالاهای اساسی را به تصویب رسانده است که طی آن با توزیع کالاهای اساسی در قالب کالابرگ یا کارت الکترونیکی به خانوارها، ۶۰‌میلیون را زیر پوشش این طرح قرار دهند. طرحی که چندان به مذاق دولتی ها خوش نیامد و علاوه بر مخالفت علنی سخنگوی دولت با این طرح، محمدباقر نوبخت نیز نامه‌ای به رییس مجلس نوشته است که این نامه زاویه علنی دولت با حمایت از اقشار آسیب‌پذیر در شرایط بد اقتصادی را نشان می‌داد. او در اظهاراتی عجیب اعلام کرد: «امروز مردم ایران به‌جای اعانه و یارانه، از مدیران خود رفع تحریم و برداشتن زانوی زور از گلوی اقتصاد ایران را با حفظ عزت ملی طلب می‌کنند.»

حمله به قانون لغو تحریم‌ها 

طرح راهبردی مجلس برای لغو تحریم ها بهانه دیگر دولت و حامیان دولت برای حمله به قالیباف بود. غوغاسالاران مدعی بودند که قالیباف و مجلس با تصویب این طرح و سپس تبدیل آن به قانون، راه های چانه زنی ایران با غرب را بستند و باعث می‌شوند تا غربی ها با افزایش فشار بر ایران، جمهوری اسلامی را در موضع تحریمی بیشتر قرار بدهند. رئیس جمهور خطاب به رئیس مجلس و سایر نمایندگان گفت: هول نشوید و بگذارید آنهایی که تجربه بیست و چند ساله دارند و در دیپلماسی موفق بودند و بارها و بارها آمریکا را در سازمان ملل شکست دادند برای رفع تحریم‌ها تلاش کنند.

سیاسی‌کردن بودجه ۱۴۰۰ 

رئیس مجلس و نمایندگان از همان ابتدای بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ اعلام کردند که این لایحه دارای ایرادات اساسی به ویژه در زمینه منابع هزینه و عدم انطباق با سیاستهای اصلاح ساختار بودجه از جمله درباره کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی است. با این حال، اصلاح طلبان و دولت تلاش کردند اظهارات رئیس مجلس علیه بودجه و تقاضا برای اصلاح آن به نفع مردم را سیاسی جلوه بدهند. روزنامه اعتماد روز ۹ بهمن در گزارشی مدعی نیت قالیباف برای تقابل سیاسی با دولت و رئیس جمهور بر سر بودجه سال آینده شد و نوشت: رییس مجلس باید بداند که صحنه پارلمان فضای کار سیاسی و مبارزه انتخاباتی نیست.
 


اصلاح قانون انتخابات، ایجاد هراس از رئیس جمهور نظامی

اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری بهانه دیگری بود تا اصلاح طلبان و نیروهای سیاسی همراه آنها، قالیباف را مورد هجمه و حمله خود قرار بدهند. مدعیان بر این باور بودند که قالیباف با این اصلاحات قصد دارد زمینه قدرت گرفتن خودش در انتخابات ۱۴۰۰ را فراهم کند. در همین راستا اصلاح طلبان پروژه نظامی هراسی و به موازات آن پروژه قالیباف هراسی را پیش گرفتند و اینگونه القا کردند که نظامیان قصد یکدست سازی قدرت در حاکمیت را دارد. این درحالیست که قالیباف بارها اعلام کرده که هدف او و مجلس صرفا قید زدن به وضعیت نامناسب قانون انتخابات ریاست جمهوری است که در آن، هر کسی از راه می رسد ادعای نامزدی می‌کند.  

مخالفت علنی با ورود مجلس به موضوع بورس

بحث بورس و سوخت شدن سرمایه بسیاری از مردمی که به وعده های دولت در این باره اعتماد کرده بودند، به زمینه دیگری برای حمله به قالیباف و مجلس تبدیل شد. اصلاح طلبان و دولت، رفتارهای قالیباف در احقاق حقوق مردم را مثل همیشه سیاسی جلوه دادند. واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور حتی در کلامی تهدیدآمیز خطاب به مجلس گفت: مجلس ماموریتش قانونگذاری، پرسیدن سوال و استیضاح است،  اینکه به مسائل ریز اجرایی بپردازند و دخالت کنند سفر استانی بروند و به جای دولت و وزرا تصمیم بگیرند درست نیست. در داخل مجلس هم اگر کسانی می‌خواهند کار اجرایی کنند این کار اشتباه است باید می‌آمدند از اول کار اجرایی می‌کردند.
 


سفر به روسیه، اوج تخریب‌ها علیه قالیباف

اولین سفر خارجی قالیباف در کسوت ریاست مجلس، اوج تخریب‌ها و کینه های اصلاح طلبان و محافظه کاران علیه رئیس مجلس را به منصه ظهور رساند. این تخریب ها چند وجهی بودند؛ اول اینکه ادعا شد قالیباف بر رساندن پیام رهبر انقلاب به شخص پوتین اصرار داشته و بعد از آنکه با دست رد رئیس جمهوری روسیه مواجه شده، پروتکل های بهداشتی مربوط به کرونا را بهانه کرده است. حسین مرعشی روز ۲۰ بهمن گفت: بنده اطمینان دارم که آقای قالیباف حامل پیام مقام معظم رهبری به آقای پوتین، رییس‌جمهور روسیه نبوده است.

به موضوعات گفته شده می توان جنجال عنابستانی که از جانب قالیباف با واکنش مواجه شد و به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان سپرده شد، جنجال بر سر طرح شفافیت، مخالفت با قیمت مرغ با محاسبه واقعی از جانب رییس مجلس و موضوع واگذاری ماشین سمند به نمایندگان که البته طبق روال گذشته انجام شد و بعد اصلاح گردید و البته سخنانی از حناچی علیه قالیباف و البته جنجال های تشکیل فراکسیون اصول گرایان را هم اضافه کرد که این تخریب ها را به حدود ۳۰ محور می رساند.  

آنچه آمد تنها گوشه ای از حملات بی شائبه اصلاح طلبان و محافظه کاران به عنوان اصلی ترین نیروهای حامی دولت تدبیر علیه محمدباقر قالیباف رئیس مجلس بود. بدون شک آوردن همه حملات، از حوصله این گزارش خارج بود اما همین گزیده حملات هم در نوع خود نشان می دهد که اصلاح طلبان و اعتدالیون از زدن مجلس و به ویژه از رئیس آن، هدف سیاسی کامروایی در انتخابات پیش رو را مطالبه دارند چراکه می‌دانند اگر قالیباف به سلامت از گردنه تخریب های آن به سلامت عبور کند، کارنامه مثبت و تاثیرگذار او در همین مدت کوتاه از آغاز به کار مجلس یازدهم، می تواند سرمایه ای بزرگ برای جریان انقلابی باشد. همچنانکه با مروری بر برخی تخریب ها علیه رئیس مجلس می توان نتیجه گرفت که بحران آفرینی اصلاح طلبان علیه مجلس و قالیباف، روزانه شده است.

منبع: فارس

برچسب‌ها