سرویس سیاست مشرق - مراسم ۲۲ بهمن امسال، متفاوت، تماشایی و باشکوه برگزار شد. مردم عزیز و فهیم ایران در اقصی نقاط کشور با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در این مراسم ملی حضور یافته و بار دیگر دشمنان این مرز و بوم را عصبی و آشفته کردند.
در این میان، عده ای انگشت شمار در اقدامی ناپسند و زشت و مغایر با منافع ملی علیه آقای روحانی شعار دادند. قطعا این اقدام تأمل برانگیز و مشکوک باید از سوی مراجع زیربط پیگیری شده و با افرادی که بهانه به دست دشمن داده و بر طبل دوقطبی سازی و تفرقه کوبیده اند، برخورد شود.
اما آنچه بدیهی است اینکه عمل زشتی که توسط این چند نفر انجام شده نباید حضور تماشایی و تحسین برانگیز مردم عزیز و فهیم کشورمان در جای جای کشور ایران را تحت الشعاع قرار دهد. پیگیری جدی و قانونی این اقدام زشت یک مسئله است و ضریب دادن به آن، مسئله ای دیگر.
کاملا مشخص است که دشمن به جهت عصبانیت از حضور با شور و شعور مردم در اقصی نقاط کشور در چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی در پی آن است تا با ضریب دادن به این عمل زشت، به قول معروف، کام مردم را تلخ کرده و بر شیپور تفرقه و دوقطبی سازی بدمد.
اما در این میان، ضریب دادن به این مسئله در داخل کشور و تبدیل کردن آن به یک مسئله بحرانی و عظیم، قطعا بازی در پازل دشمن است.
متاسفانه برخی رسانه ها از جمله روزنامه ایران- ارگان رسانه ای دولت- و رسانه های اصلاح طلب از جمله روزنامه سازندگی- به سردبیری «محمد قوچانی» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ و از مشاورین فعلی رئیس جمهور- در اقدامی تأمل برانگیز با انتشار تیترهایی از جمله «اهانت به جمهور»، «هتاکی علیه جمهوریت»، «برخورد با حملان پیام مرگ»، «توهین وحدت شکن»، «موج سواری با موتورسیکلت» به ضریب دادن به این اقدام زشت پرداختند.
از سوی دیگر «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهور نامه ای خطاب به رئیس قوه قضاییه نوشت و هیات دولت نیز بیانیه ای صادر کرد. در بخشی از بیانیه هیات دولت آمده است:«نمیتوان اجازه داد جای قربانی و جلاد عوض شود. دولت در این دوران سخت شرایط بسیار دشواری داشته چرا که با تعهد به منافع ملی، فرصت روایت تحریم را از خود دریغ کرده و ناچار در غوغای کارگزاران تحریم و هیاهوی کاسبان سیاسی و اقتصادیاش، سکوت کرده است اما همه میدانند که هر صبری، پایانی دارد. دولت انتخاب کرد که خود در ایام جنگ اقتصادی، صبورانه سکوت کند اما اجازه نمی دهد که «حقیقت» قربانی شود».
نکته قابل تأمل اینجاست که بیانیه تند هیات دولت مورد استقبال رسانه های بیگانه قرار گرفت و این رسانه ها که همیشه در حال تقلا برای تفرقه انکنی میان مردم ایران و برجسته سازی نقاط ضعف و مخفی کردن نقاط قوت هستند، به صورت ویژه به بازنشر این بیانیه پرداختند و حضور تماشایی مردم در سالگرد انقلاب اسلامی را به حاشیه بردند.
علاوه بر این، طیف تندرو اصلاح طلب نیز به این مسئله واکنش نشان داد. برای نمونه «علیرضا علوی تبار» که پیش از این در اظهارنظری تأمل برانگیز گفته بود اصلاحطلبان باید از فرصت انتخابات برای به راهانداختن تظاهرات خیابانی علیه نظام اسلامی استفاده کنند و در اظهارنظری دیگر با خط دهی به اوباش و اغتشاشگران، تأکید کرده بود که آنها پس از به خیابان آمدن بایستی مراکز حساس نظام را اشغال کنند!، در یادداشتی مغرضانه و شیطنت آمیز با عنوان «حمله به رئیس جمهور» نوشت:«بیش از این نیروهای نظامی و شبهنظامی را وارد درگیریهای سیاسی نکنید. نمیدانم واقعاً متوجه معنای حمله صریح و روشن نیروهای نظامی و شبهنظامی به مسئولان اجرایی کشور نمیشوید؟ در جاهای دیگر دنیا معنای این اتفاق زمینهسازی برای بهدست گرفتن مستقیم قدرت توسط نظامیان است. آیا در اینجا هم باید همین معنا را از آن درک کرد؟ یا اینکه کار از دستشان در رفته و هر کس، هر کاری دلش خواست میکند؟».
لازم به ذکر است که علوی تبار پیش از این در اظهارنظری تأمل برانگیز گفته بود «ما پیشرفت نمیکنم چون در جامعه ما هنوز خدا نمرده است»! و در اظهارنظری دیگر مدعی شده بود که مردم ایران بی حوصله، فردگرا، خودخواه،منفی باف و سرشار از خشم و نفرتند!
همچنین حزب اتحاد ملت- از احزاب تندروی اصلاح طلب- نیز بیانیه ای در این رابطه منتشر کرد. در بخشی از این بیانیه آمده است:«حق اعتراض و شعار علیه مسئولان، امری رایج در کشورهای آزاد و جزئی از حقوق مدنی و شهروندی است و حزب اتحاد ملت همواره بر تمهید شرایطی برای ادای حق اعتراض عمومی مردم به روشهای قانونی مختلف و لزوم تحمل و مدارای مسئولان تاکید کرده است. اما وقتی این حق به آنها که همواره برابرترند، انحصارا تعلق میگیرد و دیگر اقشار به دلیل اعتراض در ابعاد بسیار کوچکتر، مورد برخورد فوری و سخت قرار میگیرند، عدالت و حاکمیت قانون در جمهوری اسلامی است که به چالش کشیده میشود».
کانال تلگرامی «فردای بهتر- مصطفی تاجزاده» از محکومین فتنه ۸۸ نیز در مطلبی با عنوان «کاش شعور خریدنی بود !» نوشت:«این رفتارها نشان می دهد با این طیف نه دوست باشید نه دشمن ، این ها را همانند تابلوهای جاده ای ببینید که نوشته های آنها راهنما نیست بلکه فریب است ، پس نخوانده رد شوید».
«سعید حجاریان» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ و نائب رئیس شورای شهر منحله اول نیز در توئیتی نوشت:«واژه خودسر تعارف است، همه متصل اند! یک روز ترور، یک روز آتش زدن، یک روز شعار. ۲۲ بهمن ۹۹».
امثال حجاریان و علوی تبار و تاجزاده بارها ثابت کرده اند که هیچ اعتقادی به «جمهوریت» ندارند. تنها در یک نمونه، این طیف در سال ۸۸ با دروغ تقلب، علیه جمهوریت شورش کرده و رای مردم ایران را لگدمال کرد.
همانطور که پیش از این نیز اشاره شد، لزوم پیگیری جدی و قانونی اقدام زشت صورت گرفته در سردادن شعار علیه رئیس جمهور یک مسئله است و ضریب دادن به آن، مسئله ای دیگر.
اکنون زنگ حساب وعده های رنگارنگ طیف تندرو اصلاح طلب است. اما این طیف به جهت آنکه به دهن کجی به مردم و تمسخر جمهوریت عادت دارد، به ترفند تکراری و نخ نمای «نارنجک دودزا» روی آورده است.
فضاسازی طیف افراطیون اصلاح طلب درباره شعار علیه رئیس جمهور، نقش «بمب صوتی» و به عبارتی «نارنجک دودزا» را ایفا می کند.
کاربرد بمبهای صوتی و نارنجکهای دودزا ایجاد صحنه مصنوعی با هدف دور کردن ذهن و نگاه افکارعمومی از مسائل و مشکلات اصلی و سرگرم کردن آنان به مسائل کم اهمیت و دست چندم است.
استمرار اقدامات ضدایرانی ترامپ توسط «جو بایدن»، افزایش مجدد قیمت دلار، افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ، نابسامانی بازار مسکن و عدم مدیریت صحیح بازار اجاره بهای مسکن و...از جمله اتفاقات هفته ها و روزهای اخیر است.
امثال تاجزاده و حجاریان و علوی تبار، نه نگران جمهوریت هستند، نه از شعار علیه رئیس قوه مجریه ناراحتند. این طیف به ماهیگیری سیاسی شهره هستند. ماهیگیری سیاسی برای مطامع قبیله ای و باندی.