بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام احیا و حمایت از یک‌هزار و ۲۴۰ بنگاه تولیدی را برای سال ۱۴۰۰ هدف‌گذاری کرده است.

به گزارش مشرق، امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت با اعلام خبر «احیای ۱۲۴۰ بنگاه تولیدی با مشارکت بنیاد برکت» افزود: بنیاد در سال جدید سرمایه‌گذاری در یک‌هزار و ۲۴۰ بنگاه تولیدی در مناطق محروم کشور را در دستور کار قرار داده که احیای واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل در اولویت است.

امیرحسین مدنی که در مراسم افتتاح فاز توسعه شرکت عطار الکتریک در استان خراسان رضوی سخن می‌گفت، ادامه داد: بنیاد برکت تا پایان سال ۹۹ در ۷۴۲ واحد تولیدی کوچک، متوسط و بزرگ سرمایه‌گذاری کرده است که این تعداد با توجه به نام‌گذاری سال ۱۴۰۰ به نام «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» از سوی رهبر معظم انقلاب به حدود ۲ هزار واحد تولیدی خواهد رسید.

مدیرعامل بنیاد برکت سرمایه‌گذاری این بنیاد در سال جاری را در بخش احیا و توانمندسازی این واحدهای تولیدی، ۶ هزار میلیارد ریال اعلام و تاکید کرد: با این میزان سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌های راکد مردمی احیا و به این ترتیب بیش از ۱۰ هزار نفر به شکل مستقیم و ۴۰ هزار نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به‌کار خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی بنیاد برکت، ۱۳۰ واحد تولیدی به ارزش حدوداً ۱۰ هزار میلیارد ریال به چرخه تولید کشور وارد و ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه مردمی و کارآفرینان احیا و بیش از ۱۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شد.

مدنی اظهار داشت: بنیاد برکت تا پایان سال گذشته در مجموع اقدام به مشارکت، سرمایه‌گذاری، ارائه تسهیلات و پشتیبانی از ۷۴۲ بنگاه متوسط صنعتی در سراسر کشور کرده که باعث ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای ۲۱۱ هزار متقاضی اشتغال شده است. ۶۶ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال برای توانمندسازی این ۷۴۲ بنگاه سرمایه‌گذاری شده و بنیاد پس از تثبیت و به سوددهی رسیدن، از ۲۸۲ بنگاه خارج شده و سهام خود را به کارآفرینان و بخش خصوصی واگذار کرده است.

وی از اشتغال‌زایی برای ۵۱۰ نفر در شهرستان فیروزه استان خراسان رضوی خبر داد و افزود: ورود بنیاد برکت و مشارکت اقتصادی و سرمایه‌گذاری در شرکت عطار الکتریک، علاوه بر بازگشت سرمایه‌های راکد مانده، باعث ایجاد ۵۱۰ فرصت شغلی برای اهالی شهرستان فیروزه شده است.

وی خاطرنشان کرده بود: فعالیت‌های این شرکت فعال در زمینه صنایع برق و الکترونیکی در سال ۹۳ به دلیل مشکلات کاملا متوقف شده بود که با مشارکت و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت، از سال ۹۵ احیا شده و به چرخه تولید بازگشته است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، حجم کل سرمایه‌گذاری برای احیای این شرکت بالغ بر ۹۸ میلیارد ریال است.

مدیرعامل بنیاد برکت از اشتغال‌زایی ۵۱۰ نفری شرکت مشارکتی این بنیاد خبر داد و افزود: بخشی از این مشاغل از جمله مونتاژکاری و بسته‌بندی برای ساکنان روستاهای اطراف شهرستان فیروزه ایجاد شده است.

مراسم بهره‌برداری از فاز توسعه شرکت عطار الکتریک با حضور مدیرعامل و معاونان بنیاد برکت و مسئولان استانی در شهرستان فیروزه برگزار شد.

گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تاکنون ۶ هزار و ۷۸۲ طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی و خدمات بیمه‌ای را با حجم سرمایه‌گذاری ۹ هزار و ۵۴۳ میلیارد ریال در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته استان خراسان رضوی به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.