به گزارش مشرق، بیژن طاهری در خصوص دربی ۹۵ اظهار داشت: استقلال در این بازی سرتر از پرسپولیس بود. بازی که از پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و مقابل سپاهان دیدیم در دربی حتی یک نمونه هم اجرا نشد.
وی افزود: دلیل این موضوع آنالیز خوب استقلال بود و در یک زمان هایی از بازی پرسپولیسی ها فقط به هم پاس می دادند چون راه نفوذ نداشتند. استقلال در نیمه اول خوب بازی کرد و در نیمه دوم هم چون عقب بود مجبور بود بی محابا حمله کند.
پیشکسوت تیم استقلال در خصوص اینکه چرا بازیکنان استقلال در این مسابقه اینقدر عصبانی نشان دادند گفت:من چیز خاصی از عصبانیت ندیدم. اگر اسماعیلی و دیاباته شرایط ۹۰ دقیقه بازی را داشتند وضعیت تیم استقلال فرق می کرد.
طاهری تصریح کرد: من داور نیستم ولی به هر حال یک چیزهایی از داوری می دانم.در صحنه دقیقه ۳ خطا کاملا پنالتی بود و امیدوارم آقای اکبریان بعدها بابت این اتفاق عذرخواهی نکند.درست مثل گلی که در آبادان برای استقلال نگرفت و بعد از چند ماه همین داور مجبور به عذرخواهی شد.
بیشتر بخوانید:
تحلیل فنی دربی ۹۵ به روایت مجید جلالی
وی در خصوص اینکه استقلال چه برنامه ای برای بعد از دربی باید داشته باشد به فارس گفت: با این شرایط استقلال تاوان ۳ روز بازی در گروه مرگ را داد. از حالا باید برای جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا تمرکز کرد. با این تیم و بازیکنانی که در استقلال می بینم امید به قهرمانی جام حذفی و درخشش در آسیا وجود دارد.
پیشکسوت استقلال یادآور شد: بعد از دربی حتی به تمرین رفتن هم سخت است. اولین بار نیست که استقلال می بازد و آخرین بار هم نخواهد بود، فوتبال ادامه دارد، یک روز برد است، یک روز باخت. کادر فنی باید هر چه سریعتر تیم را جمع و جور و مهیای بازی با ذوب آهن کند.
طاهری در خصوص کری خوانی آذری جهرمی و واکنش های متفاوت نسبت به این رفتار عنوان کرد: عیبی ندارد افراد طرفدار یک تیمی باشد، به شرطی که اول کار خودش را درست انجام بدهد و بعد برای مردم کری بخواند. آذری جهرمی اول جواب مردم را بابت کیفیت اینترنت و اینجور مسائل بدهد و بعد برای آنها کری بخواند. ایرادی ندارد او طرفدار پرسپولیس باشد و از تیم محبوبش طرفداری کند ولی اول باید کار اصلی اش را خوب انجام بدهد.
وی در خصوص درگیری های پایان دربی گفت: درگیری هایی که دیدیم مساله خاصی نبود. ما دربی هایی داشتیم که دعواهایش تا صبح طول کشیده و حتی به دادسرا و زندان و کلانتری کشیده است.مسائلی که رخ داد چندان خاص نبود که به آن بپردازیم.